-SİNEMA-

84 22 2
                                    

Tamam size olayı anlatıyorum. Evet biraz saçma gelecek ama Atakanla konuşmamız.

-İlk görüşte aşka inanır mısın ?

-Bilemiyorum kişiye göre değişir.Sen ?

-Sana inandığıma göre ...

Dedi. Yanağımdan öptü. Sonra bakıştık. Utanmıştı besbelli.

- Rehberime sevgilim diye kaydedebilirim mi ? 

Dedi. 

-Tabii, dedim.

Ben hiç düsünmeden cevap vermiştim. Kendi cevabıma da çok şaşırmıştım. Ama sevmiştim nede olsa.Sonra bu olayı İrem'e anlattım. İrem:

-Ya kızım sen akıllanmıyor musun acı çekmekten. 

-Tamam moralimi boz.

-Kızım şaka yapıyorum. Benim biriciğim çıkıyormuş-muş.

-Bakalım neler olacak.

Akşam mesajlaştık Atakanla. Bir süre yazıştıktan sonra ben yatıyorum yazdım. Dediki:

-Daha karpuz kesecektik ehehe ,yazmış

-Bende karpuz sevmem. Ah olsada bir kavun yesek yazdım.

Maksadım şakaydı yani.

Sonra uyudum. Sabah kalktım. Yemekhaneye gittim. Elinde kavunla yemekhanede beni bekliyordu. İrem ile bir heyecanlandık. Ama ona attığımız bakış. Hayatımda yediğim en iyi kavun diyebilirim. Hemde kış ayı nereden buldu bilmiyorum. Sonra derse girdik. Sınav vardı. Öğretmen gotik bir tarz istemişti. Erkek modeli üzerinde gösterilecekti. Modeli çizdim. Sınavın bitişinde daha öğretmen ayrıntılarına bakmadan bu harika ve bunu aklımda tutacağım dedi. Çok mutlu olmuştum. Sonra Atakanla konuşmaya başladık. Çok hoş sohbetli biriydi. Hemde esprilerimi anlayan tek insan diyebilirim. Sonra biz İrem ile bahçede dolaşıyorduk. Atakan arkadan gözlerimi kapattı. Sürpriz yapıp bileklik almış bana. Hemen taktım koluma. Adımızın baş harfleri yazıyordu. Çok güzeldi.

Sonra dersler bitti ve odamıza çekildik. İrem ve ben camdan dışarıya bakıyorduk. Dışarıda Çağlar,Hira,Yıldız ve Atakan konuşuyorlardı. Yıldız Atakan'a sinema bileti verdi. İrem ile düşünmeye başladık bu iş ne falan diye. 5 dakika sonra Atakan yanıma geldi. Sinemaya gidelim mi diye sordu. Tabii ki hemen belli etmedim ve olur dedim. 

Ertesi gün sinemaya gittik. AVM içinde olan bir sinemaya gittik.Lavaboya gideceğim benimle gelir misin dedi. Gittim. Sonra Hira ile Yıldız geldi. Beni sıkıştırdılar. Sonrada saçımı falan çekmeye başladılar. Ne yapıyorsunuz falan dedim. Sen biraz fazla oldun dedi Yıldız. Ben bunlara çıkıştım. Sonra beni dövmeye başladılar. Yüzüme vurdular ve bir anda da pataklamaya başladılar. Ben kendimi korumaya çalışıyordum ama 2 kişiye 1 kişi kalmıştım. Mecburen başladım bağırmaya. Ağzımı falan kapadılar. Ellerine tükürdüm ve devam ettim.Birkaç dakika sonra güvenlik geldi. Yıldız ve Hirayı dışarıya attılar. Sonra zaten bende okula döndüm. İrem noldu dedi. Anlamıştı halimden. Olayı anlattım. Onlar görecekler dedi. Çıkmadan önce Atakana rehberinden beni silsene dedim. Yüzü düştü. Heralde o da pişmandı böyle bir işe giriştiği için. Ama nafile.

Sonra Asudeye de haber verdik. Asude de çok sinirlendi. Ben zaten sinir küpüydüm. Sonra bunu ödetmek istedik. Tabii ki Cansel oyuncumuzdu. Okulumuzda çirkin bir çocuk vardı ve Yıldız adına bu çocuğa sevgi mektubu yazdık. Tabii çocuk da Yıldıza açıldı. Mektubu öğrenince bizim yapmış olabileceğimizi düşündü. Bizim yanımıza geldi. Siz mi yazdınız bu mektubu dedi. Bizde hayır dedik.Yazı kontrolü yaptı ve defterlerimizi çıkarttırdı. Hiçbirimize uymuyordu. Çünkü her bir harfi bir başkası yapmıştı. Kimsenin yazısı değildi aslında. Yıldızın yazısını bildiğim için biraz da ona özendim. O gün o çocuk Yıldızın yanından hiç ayrılmadı. Sonra zaten karşılıksız olduğunu anlayınca bir daha da gitmedi. Olsun kısa süreli oldu ama o anki surat ifadesini görmek bile rahatlatmıştı bizi ve sinirim geçmiş gibiydi.




Moda Okuluحيث تعيش القصص. اكتشف الآن