MAÇ KAZASI

71 19 0
                                    

Antrenmandan sonra odaya girdim yorgundum. Sonuçta bugüne bugün sporcu sayılırdım. İrem ve Asude odada beni bekliyorlardı. Duymuşlar. Anlatmaya başladım .

-Kızlar !!! Çok güzel şeyler oldu.

Tabii onlarla aynı odadayız çünkü barıştık. Zaten tek gerçeklerim onlar benim. Dostum kardeşim sayılırlar. Asude ve İrem...

-İlk önce antrenmana gittik ve hocamızla çalıştık çok iyi biri. Yıldız yedek oyuncu oldu hahaha ! Bende ortalarda oynuyorum yani. En kısa zamanda maçımız var.

Onlarda benim gibi çok sevindiler. Ben yorgun olduğum için uyudum v o erken saatte uyumama rağmen sabaha kadar hiç uyanmadan uyumuşum.

Sabah kalkınca kendimi çok dinç hissettim. İyiydim. Sonra üstümü felan giyindim. Merdivenlerden iniyordum. Sonra arkamdan biri itti. Bir anda yuvarlanmaya ve bağırmaya başladım. Başımı yere çarptım ve sesler duydum. Gülme sesleri... Sonrasını hiç hatırlamıyorum uyandığımda sınıftaki öğretmen masasında yatıyor durumdaydım. Her yerim ıslaktı. Belli ki üzerime su serpmişlerdi. Ne oldu diye sordular.

-Hocam birinin arkamdan ittiğini hissettim ve yere yuvarlandım o sırada başımı çarptığım için bir şey hatırlamıyorum.

-Merak etme canım. Bunu kimin yaptığını bulucam. O kişi kimse itiraf etsin yoksa kamera kayıtlarına bakıp disiplin cezası vereceğim.

Hira elini kaldırdı. Şaşırdım. Bir kere daha bayılsam yeriydi. Olamazdı.

-Hocam Yıldız ve ben yaptık. dedi

Hoca da şaşırmıştı kendisinin gözde öğrencileriydi sonuçta.

-Neden böyle birşey yaptınız ?

-Yaptık işte hocam.

Dedi. Hoca ise onlara ceza verdi ve müdüre dilekçe yazdı sınıfın en başından başlamaları için. Zavallı müdür ne yapsın ? Yeğeninin işleri işte. Mecbur kabul etti. Sonra ise sınıftan gittiler. Ben ise yattığım yerden kalktım. Ders başlamıştı. Tam çizim yapcaktık. Baktım bileğim çok acıyor ve oynatamıyorum.Hocaya söyledim. İncinmiş olabileceğini söyledi. Sargıya felan aldık. Tamda maç var. Ben deki şanssızlık da bu olsa gerek desene...

Neyse dersleri böyle idare ettim ama maçta ne olacak bilmiyordum.

Antrenmana gittik ve bilğimin durumunu hocaya söyledim. Hoca ise böyle maça çıkamayacağımı söyledi. Üzülmüştüm. Ondan sonra hoca yedek oyuncular bölümünde izleyebileceğimi söyledi. Bende kabul ettim. Oynayamasam bile takımımı destekleyecektim sonuçta.

Moda OkuluKde žijí příběhy. Začni objevovat