-PEMBE BİJUTERİ-

112 27 2
                                    

Perşembe,Okuldan sonra

Neslihan Yargıcı ile tanışmamıza tam bir gün kaldı ve çok heyecanlıyım. Çağlarla çok iyiyiz . Benimle kanka olmak istedi ve kabul ettim. Birbirimize artık kanka diyoruz. Bence iyi biri ve yakışıklı.

Bizim gizli kulübümüzde ise bugün okul çıkışı bir bijuteriye gidip takı kombini yapacağız. Derse girdik ve tasarım öğretmeni açıklama felan yaptı. Tabii ki de dinlemedim. Zil çaldı ve biz Pembe Bijuteride buluştuk. Bende bileklik arıyordum. Elim birinin eline değdi. Dönüp baktığımda ise karşımda Çağlar'ı gördüm. Ama o beni görmedi. Sonra gözlerimi arkadan biri kapattı. Hira yapma dedim ve bıraktı. Tahmin edileceği üzere Çağlar:

-Ne işin var burada

-Sevdiğim kıza bileklik bakıyorum sen bana yardım etsene ne alabilirim sence ?

-Bilemiyorum ki bileklikler kullanışlı takilardir. Onlara bakabilirsin.

Dedim ve döndüm. Oradan uzaklaşmak istedim bir anda. Aslında biz kankaydık ve ben onu sevmiyordum. Ama kıskanıyorum. Acaba o beni kıskanıyor mudur ? Tabii ki de planım var . Hira ve Ireme de söyledim. Planda yardım edeceklerini söylediler.


Perşembe, uyumadan önce

Klasik yapılmış planlardan yapmak istemiyorum. Çünkü çok kolay anlaşılır. Bence başka erkeklerden söz edebilirim. Suratı düşerse kiskaniyodur. Yani ben öyle düşünüyorum.


Cuma, okuldan sonra

Evet. Plan battı. Çok utandım. Asla böyle birşey yapmayacağım. Birdaha asla...

Olanlar:

Yerime oturdum ve Çağlarla konuşmaya başladım.

-Aldın mı hediyeyi ?

-Evet bir tane bileklik beğendim. Ama yarın vermeyi düşünüyorum.

-Bende yeni kanka edindim. Adı Ege. Iyi kankalarımdan.

-Ne kadar sevindim. Çok güzel.

Dedi derken araya Hira girdi.

-Sen Alçine hediye mi aldın Çağlar?

Dedi bağırarak. Ben kafama vurmaya başladım. Çağlar ise Hayır diye bağırmaya başladı. Demekki bana değildi hediye. Ayrıca kıskanılmıyordum. Herşey kafamdan uydurmaydı. Anlık gerçekleşmeyen hayaller...

Moda OkuluWhere stories live. Discover now