13.Bölüm

2K 68 15
                                    


Medya=selinin hastanedeki yüz ifadesi

Bölüm, güzel yorum yapan,beni yorumlarıyla motive eden azap123521 ithaf edildi.

Sabah kendimi o kadar yorgun hissediyordum ki akşama kadar uyumak istiyordum ama malum bugün Emre beyle hastaneye gidip alçıyı çıkarttıracaktık,ama dünkü olaydan sonra nasıl onun yüzüne bakarım bilmiyorum sonuçta o hiç birşey söylemeden gitmişti,ama gelgelelim burda utançtan ölmek üzere olan benim.Ona olan hayranlığımı ne kadar yok saymak istesemde bir türlü olmuyor.

Bazen çekip gitmek istiyorsun ona olan aşkın bitmesede sonra düşünüyorsun ben çekip gitmek istesemde kalbim istemiyor.

Yataktan hiç kalkmak istemesemde sonunda kalkmayı başardım,banyoda rutin işlerimi hallettikten sonra Ecem'i uyandırmak için odasına gittim.Aklımda çok canice uyandırma planları vardı ama ponçiğime kıyamayıp sessizce odadan çıktım.

Aşağı indiğimde Can beyle,Emre beyin de odadaki sessizlikten uyanmadıklarını anladım.

*
Çaydanlığın kapağını kapattıktan sonra masaya tekrar bir göz gezdirdim eksik yok gibi gözüküyordu ama üç uykucumuz daha uyanmamıştı.Daha fazla dayanamayacağımı anladığım için Ecem'i uyandırmaya karar verdim.

"Günaydın"

"Günaydın,biraz daha uyumaya devam etseydin....."sözümü tamamlayamadan beni susturdu.

" Canice uyandırma planlarını üzerimde denerdin"kimin kankası be doğru bildi.

"Ecem sen Can beyi uyandır istersen bende bir Emre beye bakıyım."kafasını olumlu anlamda sallayarak yukarı çıktı.Bende Emre beyin odasına girdim.Kalbim bu heyecana daha fazla dayanamayacaktı.

Odaya girmemle düşmem bir oldu.Ağzıma acı bir inleme geldi.Sakarlığıma bir kere daha teşekkür ettim.

" Selin iyi misin noluyor"uykulu sesle o kadar tatlı konuşuyor ki.....yok canım normal konuşma işte.

"İyiyim..ah.."

"Bu düz yerde nasıl ayağın takılıyor​ gerçekten anlamıyorum.artık bilerek yaptığını düşünecem"bukalemun gibi resmen dün nasıldı bugün nasıl ya

" Emre...ah..ne saçmalıyorsun sen...ah...senin için kendime zarar verecek kadar aptal değilim ben."baya tıslamıştım yüz halinden şaşırdığını görebiliyordum.Neden bu kadar rahat konuştuğumu sorarsanız Emre evdeyken aramızda resmiyet olmamasını kesin bir dille dile getirdi.

+Sende baya rahat konuşuyorsun ama Selin

Of iç ses yine mi sen sanane herşeye karışmasana sen,senin yüzünden kafayı yedim.

"Tamam özür dilerim sadece bir şakaydı" kollarımdan tutup kaldırmaya çalışınca

"Bırak beni" hiç birşey söylemeden odadan çıktım.

Aşağı indiğimde Ecem ve Can bey kahvaltı yapıyordu.Ecem bir şey olduğunu anlamış olacak ki

"Kızım ne bu surat ne oldu"

"Sonra anlatırım "diyip masaya oturdum.Emrede aşağı iniyordu, bana baktığını hissedebiliyordum ama hiç umursamayacaktım onu bugün, o yokmuş gibi davranacaktım.

" Nihayet gelebildin be oğlum"Can beyin sorusunu yanıtsız bırakarak yemek yemeye başladı.

Masada her zamanki gibi sessizlik hakimdi,er yada geç aralarında ne varsa öğrenicektim.

Emrenin sürekli bana baktığını hissedebiliyordum,sonunda dayanamayıp gözlerinin içine baktım.Gözlerinin içine bakmama rağmen hala bana bakıyordu sinirle masadan kalkıp yukarı çıktım.Arkamda birisinin geldiğini hissedebiliyordum ama Ecem olacağını düşünerek arkama bakmadım.

"Selin" hala nasıl buraya gelebiliyordu anlamıyorum.

"Git"

"Selin özür dilerim ben sadece şaka yapmak istedim bu kadar etkileneceğini bilsem yapmazdım"

Karşınızdaki kişi ne yaparsa yapsın yüzüne ,gözlerine ,dudaklarına bakınca herşeyi unutuyorsun ama hayat benim için böyle değil kalbim affet desede, matığım o sadece karşılıklı aşklar için olur diyor mantığım kalbimi geçsede kalbim bir şekilde bir yolunu bulup sevgiyle kazanıyor.

Hiç beklemediğim bir anda bana sarıldı bay değişken dememde gerçekten haklı olduğumu düşünüyorum.

"Özür dilerim ben gerçekten seninle çok yakın iki arkadaş gibi olmak istiyorum"arkadaş ben zaten ne bekliyordum ki

"Peki arkadaşım" arkadaşıma baskı yaparak söylemiştim.Yanında sekreter olarak çalışmaya devam edecektim Emreyle daha mesafeli olsamda o zaman,'arkadaş 'olmaktan daha mutlu olurdum en azından.

*
Hastaneye gittiğimizde Emrenin randevu almadığı için 1 saattir bekliyorduk.

"Lan si.." ağzından ilk kez küfür duymak üzereydim ama ona küfür bile yakışıyor ... ne diyorum ben ya.

"Susarmısın"küfürü tamamlayamadan susturmuştum.

" Sen bana karışamazsın anladım mı arkadaşız dedik diye havalara girme sakın sadece seni o Demir denen heriften koruyorum o kadar"ne demiştim ki ben şimdi sadece sus demiştim ama gerçekten ona daha fazla katlanamıyorum.

*
Eve geldiğimizde o kadar kırgındım ki hiçbirşey söylemeden yukarı çıktım.Ecem arkamdan sesleniyordu ama ne dediğini anlamıyordum.Odanın kapısını kitleyip küveti soğuk suyla doldurup içine geçtim.Soğuk olmasına rağmen umursamıyordum.

Bu evden kesinlikle gidicektim nereye gideceğimi bilemesemde gidicektim.İşten çıkacaktım.Sürekli değişmesine dayanamıyorum,bir gün iyiyken bir gün kötü oluyor ben bu tempoya dayanacak güçte bir insan değilim.

Üstümü hızlı bir şekilde giyinip yatağa geçtim şimdi kendimi daha iyi hissediyordum.Ben nasıl böyle birine sevgi besliyorum anlamıyorum ama yarın buradan gidecektim ama şimdi biraz uyumamın daha iyi olacağını düşünüp kendimi uykunun kollarına attım.

Arkadaşlar kitabın gidişatı değişsin mi ?(çoğunluk ne derse ona göre yapacam)

Gökyüzünün Aşkı❤Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin