7.Bölüm

2.8K 105 4
                                    

Bugün Emre beyle şirkete erken gelmiştik.Bu Araplarla olan toplantıya kadar herşeyin en ince detayına kadar incelenmesini söyledi.Şirkette akşama kadar işleri hallettikten sonra kutlama için eve gittik.

Emre beyle de evde bir süre çalıştıktan sonra odama çıktım.Dün Emre bey bugün işle ilgili kutlama tarzı bir etkinlik olduğunu söyledi,bende onun için hazırlanmaya başladım.Emre beyin bana aldığı siyah sırtı tül,ince askılı bir elbise giydiğinde bana çok yakıştığını farkettim ilk başta elbiseyi kabul etmesemde emre beyin ısrarı üzerine kabul etmek zorunda kaldım.Sade bir makyaj yaptıktan sonra aşağı indim.Emre beyde kiravatini yapmak için adeta ter dokuyordu.

"Yardıma ihtiyacınız var gibi, isterseniz yardım edebilirim."beni görünce dibi düştü diyebilirim onu hiç böyle bakarken görmemiştim açıkçası.

"Ta tabi olur."dedi.Bir iki dakika boyunca bana öylece bakakaldi.Yanına gidip kravatini yaparken yüzüne bakmasamda bana baktığını hissedebiliyordum.Kravatini yaptıktan sonra yüzüme ufak bir gülücük kondurdum.

"Bu arada çok güzel olmuşsun." utandığımı belli etmeyerek yüzüme hafif bir gülümseme kondurdum. Nihayet evden cikmistik.Arabanin yanına geldiğimizde kapımı açacak diye düşünürken direk arabaya bindi.Bu adam gerçekten kibarlıktan anlamıyor,insan bir kapıyı açar.Hayatımda bu kadar odun,bu kadar kereste bir insan görmedim.Az önce iltifat eden adam şimdi nasıl davranıyor.

Of ne saçmalıyorum ben patronumda bana kapıyı açacak değil ya.

Arabada büyük bir sessizlik oluştu.Sonunda baloya yetiştik.Arabaya binmek için kapıyı açmayan kişi inerken açtı.Hayatımda bu kadar değişken bir insan gormedim yahu.

İçeriye girdigimizde baya kalabalikti.Elimi tutan kişiye baktığımda emre beyin olduğunu görünce neden böyle bir şey yaptığını anlamadım.Elimin gittikçe terlediğini hissettim.Bu Emre beyin elimi tuttuğundan mı yoksa sıcaktan mı anlamadım.

Karsimizda yanyana duran Eylül ve Can beyi görmüştüm.Eylül Can beyin sekreteriydi o yüzden beraber gelmişlerdi.Bize baktıklarını görünce Elimi çekmeye çalisssamda emre bey izin vermedi,ya bu arada ben düşünürken bile emre bey diyorum.

" Selin hakan bey bizi birlikte saniyor, o yuzden öyle davran bu iş için önemli.Daha ben Hakan beyin bile kim olduğunu bilmiyorum,neden böyle birşey yaptığımızıda anlamış değilim.

Neyse çıkar yakında kokusu.

Gökyüzünün Aşkı❤Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin