1 MİLYON!

62.7K 1.5K 376
                                    

  Ailem, güzeller güzeli ailem,

Buraya yazmayalı o kadar uzun zaman oluyor ki...Özlemişim. Geçen yıl bu zamanları hatırlıyorum. Bölüm telaşı içindeydim. İyi bir şeyler verebilmek için kendimi paralıyordum. Sonuçtan memnun olmuyordum lakin yine de acısıyla tatlısıyla bir noktaya gelebildik. ,

Ve bugün, Okyanus Kadar Mavi 1 Milyon tıklanmaya ulaştı. 

Rakamları sevmem, hiç aram yoktur. Önemli olanın gerçekten var olmak olduğu taraftarıyım. Fakat hayal dahi edemeyeceğim bir meblağa ulaşmak o kadar çarpıcı ve farklı bir hismiş ki. Gözlerim doluyor, ellerim titriyor ne yazacağımı bilemez bir şekilde burada bekliyorum.

 Bu bir bölüm değil, özel bölüm hiç değil lakin bu bir minnet mektubu.Bu burada benimle olduğunuz için size duyduğum minnettin mektubu.

Okyanus Kadar Mavi, benim acemilik dönemlerime ait. Evet hala acemiyim. Gün geçtikçe kendimi geliştirmeye çalışıyorum fakat OKM bu konuda biraz daha şanssız. Acının can kucağına düştüğüm bir dönemin izlerine rast gelebilirsiniz onu okurken. Bu yüzden bu kadar acı var karakterlerimin yüreğinde. Bazılarınız çok tepki gösterdi. Bazılarınız anlatmak istediğimi anladı. Fakat hepiniz, acıyı tattınız. Hepiniz, onları gördünüz. Bu yüzden ikinci teşekkürümü burada kullanacağım. İyi ki diyorum. İyi ki varsınız.Acı olsun, tatlı olsun. Bir aile olduk. Bir milyon rakamını gördük, beraber. Daha niceleri olsun. 

Ama sizinle olsun.

Her şey için minnettarım.

Dila.  

OKYANUS KADAR MAVİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin