"I'm helping Liam"

314 3 0
                                    

Liams POV..

När Louis går tillbaka till den där tjejen så tar hon hans hand och dom båda går iväg. Jag undrar vart dom ska och när han kommer tillbaka. Jag går till Will som står i baren och blandar drinkar. 

"Hey! Mr. Payne.. något speciellt du vill ha?" Frågar han medans han ger en drink till en kille som sitter på en bar stol. 

"Nä.. det är nog bra tack men.." Han höjer ena ögonbrynet.

"Men?" Säger han frågande.

"Vet du vem tjejen var som tog med min vän härifrån?" Jag hoppas verkligen att han vet.

"Ja det är var Alison" Säger han och kollar på mig som om han vill ha en förklaring.

"Okej, tack för hjälpen" Säger jag bara och går därifrån. Fan jag måste ringa hans mamma och säga att han sover hos mig så hon inte blir orolig. Jag går ut på gatan och ringer till Louis mamma.

"Hej?" Svarar Louis mamma.

"Hey, Det är Liam här"

"Hej Liam!" Säger hon glatt.

"Jag ville bara säga att Louis sover över hos mig inatt.. om det är okay"

"Ja visst.. kan jag få prata med honom?" Frågar hon.

"Nej tyvärr han har redan somnat.. Godnatt och sov gott.. Puss" Säger jag och innan jag lägger på så säger hon: "Godnatt, sov gott och ta hand om varandra.. Puss"

Fan jag borde hitta honom.. Jag går tillbaka in och frågar om vart hon bor. Will berättade och jag gick dit. Jag knackade på dörren men ingen öppnar så jag knackar ännu hårdare men inget hände. Jag går ner för trappan och går till gräsmattan. Jag tittar på alla fönster och det finns ett rum på över våningen som det finns lite ljus i. Så jag hukar mig ner för att känna efter små stenar på marken. Jag hittar några efter lite letande så jag ställer mig upp och försöker sikta så bra jag kan. Men det går inte så bra efter stark ölen som jag drack så jag missar så mycket att jag måste gå och leta efter mer stenar.

Efter en stund hör jag en bil som stannar och jag gömmer mig bakom en buske. Jag ser till så att jag har bra utsikt mot bilen och dörren. Det är en man i typ 25-26 års åldern som går in i huset/villan. Jag ser att lamporna tänds i huset och jag hör även hur ett fönster öppnas. Jag håller på att samla mod för att våga ställa mig upp och riskera att bli upp täckt. Jag smyger sedan till husväggen och jag går sakta till baksidan av huset. Jag kan se det öppnade fönstret och jag vet inte vad jag ska gör. Så jag bestämmer mig för att står och tänka en liten stund. Om jag ringer någon som t.ex Harry så kan han kanske hjälpa mig. Jag bestämmer mig för att göra det så jag smyger tillbaka till busken och ringer Harry.

"Hey Liam" Svarar han.

"Hey, I really need your help.. Do you want to help me?" Säger jag stressat och hoppfullt.

"Sure.. What has happened?" Svarar han rätt snabbt.

"Louis are in a house and I need to get him out of there" 

"Where?" Frågar han mig och jag hör hur han klär på sig en jacka.

"***** 56" Svarar jag och han lägger på. Jag går till krogen för det var den adressen som jag gav honom. 

~ 15 minuter senare ~  

En taxi stannar vid väg kanten och Harry kliver ur taxin snabbt efter han hade betalat. 

"Thanks for helping me" Säger jag och ger honom en kram.

"You're Welcome" Harry besvarar kramen och sen går vi till huset som Louis är i.

"Be quiet now" Säger jag och vi smyger oss in på trädgården. Och sen sätter vi oss på huk bakom busken.

"They have a open window at the backyard" Viskar jag till Harry.

"I can knock on the door and at the same time can you try to get in to the house" Säger Harry och han är fan ett geni.

"Good idea" Säger jag och ler. Harry går till framsidan medans jag går till baksidan. Jag hör hur Harry knackar på dörren och att den öppnas. Han säger: "Hey sir, excuse me but can I use the toilet?"

Dom diskuterar lite och det ger mig tid för att hoppa in genom fönstret. Jag kommer in i köket och jag ser dom stå i dörr öppningen så jag går genast in till ett annat rum. Det rummet som jag kommer in i är tv-rummet och det är en trappa här inne som jag försiktigt går upp för. När jag har kommit halv vägs så hör jag hur dörren stängs och hur dom fortfarande pratar. Så jag fortsätter hela vägen upp och när jag har kommit upp så är den en liten korridor med några dörrar. Jag bestämmer genast för att kolla i nyckel hållet på alla dörrar tills jag kommer rätt. Och i det tredje nyckelhålet ser jag Louis med Alison sovandes i en säng som står mot väggen. Jag öppnar dörren så försiktigt jag kan och sen försöker jag väcka Louis. Han vaknar till och tittar förvånat på mig.

"Vad gör du här?" Viskar han.

"Jag blev orolig och din mamma tror att du är hemma hos mig så vi måste ta oss hem nu" Viskar jag stressat. Jag hör hur Alison vaknar så jag kastar mig ner på golvet och krälar mig under sängen.

"Hej Bae" Säger hon till Louis.

"Jag måste gå" Svarar han och jag ser hur han ställer sig upp. 

"Men varför?" Frågar hon honom.

"Det är bara så" Svarar Louis. Jag ser även hur han klär på sig sina kläder. 

"ALISON" Hör man manen ropa från nedervåningen. 

"JA?" Svarar hon. 

"Vem är det?" Frågar Louis.

"Min bror.. du måste ut nu" Säger hon och hon tar fram någonting.

"Vad ska du göra med den där repstegen?" Frågar Louis.

"Hur trodde du annars att du skulle kunna ta dig ut?" Ger hon som svar. Man hör steg upp för trappan och hon går ut ur rummet. Och då krälar jag fram igen från sängen. Vi sätter fast repstegen och klättrar ner sen springer vi till busken som Harry sitter vid.

"What are you doing here?" Frågar Louis.

"I'm helping Liam" Svarar Harry och han tittar inte ens åt Louis håll. Vi ställer oss upp och springer i väg till krogen igen. 

"We need to get home" Säger jag och tittar på Louis och Louis nickar.

"I also need to go home.. Bye" Säger Harry och ger mig en kram och sen tar han upp telefonen för att ringa en taxi.

"Thank you Harry!" Säger jag och ler medans vi går in i krogen. Jag letar upp Steven som kör oss hem till mig. (Steven brukar köra Liam hem när han är på krogen och vill hem).

När vi kommer hem till mig så går jag och Louis in i duschen tillsammans och tar en snabb dusch. Sedan går vi och lägger oss i min säng. Jag ligger och håller om Louis bakifrån. Jag vet så väl att han egentligen inte ville följa med henne hem i kväll men jag nämner inget om det idag. Efter en stund så somnar vi.    


__________________________________________________________________________________

RÖSTA OCH KOMMENTERA SÅ SES VI NÄSTA GÅNG!!!!!!❤️‍💋‍

LOVE YAAAAAAAAA!! ❤️‍💋‍  

Love is hard! = Larry Stylinson <3Where stories live. Discover now