ALISON!!!

331 3 1
                                    

Louis POV..  (EXTREMT DIRTY!)

~ Fortsättningen.. ~ 

Liam ber mig att följa med honom in i ett rum och jag följer förvirrat med honom. När vi kommer fram så letar han fram en nyckel ur fickan och öppnar dörren. Det är ett litet rum med kläder, sminkspeglar och en liten säng. 

"Ehmm.. vad gör vi här lite mer exakt om jag får fråga?" Frågar jag Liam tveksamt.

"Vi måste ju fräscha upp oss lite innan det börjar" Svarar Liam glatt samtidigt som han rotar bland kläderna som ligger i massa lådor. Jag tittar på den där sängen som står där i hörnet och jag blir bara äcklad. 

"Varför står det en säng här inne?" Frågar jag efter en liten stund.

"Vad tror du? Det är rätt obivous att den står där för dom i personalen som vill ha sex med någon som står i baren och väntar på action..  eller någon sån skit. Eller möjligt vis om dansarna (stripparna) vill 'värma upp' om du fattar vad jag menar" Säger han och skrattar nöjt.

"Okeeeej" Säger jag bara med ett äcklat ansiktsuttryck. 

"Här" Säger han och ger mig några kläder som han har rotat fram. Det är ett par svarta jeans, en vit T- shirt och en skinn jacka. Och Liam tar på sig ett bar svarta slitna jeans, en svart T-shirt och en svart-röd rutig skjorta. Sen fixar vi våra hår och sedan tar vi lite parfym. När vi är klara så går vi tillbaka till baren och tar varsitt armband som visar att vi är V.I.P .  Sen tar Liam en öl och jag tar en cider för det är godare. 

~ 5 minuter senare ~

Nu börjar det strömma in människor i lokalen och musiken dunkar rätt högt. Liam går iväg från mig helt plötsligt och jag står kvar vid baren. Efter en stund så känner jag helt plötsligt en hand på min högra axel som får mig att rycka till. 

"Oj.. haha.. Förlåt, det va inte meningen att du skulle bli rädd" Säger en tjej i typ 19 års ålder med långt brunt hår och en tajt samt kort klänning.

"Det är lugnt" Säger jag och tittar på henne.

"Hey! Jag heter Alison. Vad heter du?" Säger hon samtidigt som hon sträcker fram sin hand för att hälsa. 

"Hey.. Jag heter Louis" Säger jag kortfattat och skakar hennes hand. Jag hoppas verkligen att hon tänker gå nu. Men så fel jag hade..

"Sååå.. Varför är du här då?" Säger hon och kommer närmare mig.

"Ehmm.. Jag blev hit bjuden av min vän.. Själv då?" säger jag nervöst.

"Jag letar efter någon särskild" Säger hon och tar handen under min hacka för att få mig att titta henne i ögonen. Sen tar hon andra handen runt min nacke och närmar mig med sina läppar. Och jag tar det bara som det kommer för vem skulle bry sig.. Inte Harry iallafall. När hennes läppar möter mina så ställer jag mig upp och tar mina händer på hennes midja. Och hon lägger sina armar runt min nacke. Jag känner ingenting för den här tjejen och jag vet egentligen inte varför jag gör det här. Jag känner hur hennes ena hand slinker under min tröja. Och när vi slutar kyssas så ser jag Liam en bit bort som står och il glor på mig. Jag ursäktar och går bort till Liam.

"Hey! Har det hänt något?" frågar jag honom samtidigt som jag lägger min högra hand på hans axel.

"Eh.. nej det är bara att jag inte var beredd på att se dig hångla upp en random tjej så fort man lämnar dig ensam" Han höjer ena ögonbrynet och jag vet mycket väl vad han syftar på.

"Äsch va fan.. häng inte upp dig på sånt trams" Säger jag och klappar honom på ryggen, sen går jag tillbaka till henne. 

"Sååå vart var vi?" Säger hon och tar min hand och går ut från klubben.

"Vart ska vi?" Frågar jag henne och hon pekar mot en villa som ligger 3 hus bort. Jag börja förstå vad hon vill.. och om jag ska vara ärlig så kommer det vara en kamp att ta mig ur detta. När vi kommer fram så öppnar hon dörren med en nyckel hon hade mellan brösten. Hon drar mig upp för trapporna och hon börjar kyssa mig. Och jag kom bara på en undan manöver som inte kommer hjälpa särskilt mycket.

"Jag måste gå på toa om det är okay" Säger jag och slutar kyssa henne.

"Okay, då hinner jag byta om" Säger hon och blinkar mot mig. Jag går genast till toan och jag kan inte rädda mig från situationen så jag kan bara göra en sak kvar och det är att låta henne köra sina drag. Jag måste få upp den nu annars kommer det bli en jätte jobbig  situation. Så jag börjar runka bara för att göra det lite enklare när det väl gäller, jag försöker även hålla koll på tiden så att det inte tar mer än 5 minuter.  Sen när jag är klar och går in i hennes rum så står hon där lättklädd. Hon har endast en bh och ett par trosor på sig.

Hon går fram till mig och börja kyssa mig passionerat. Hon klär först av mig jackan, sen tar hon av mig min T-shirt och jag kysser henne ner för halsen. Och sedan lätt över brösten innan jag övergår till hennes mjuka läppar igen. Hennes händer söker sig fram till mina byxor. Jag känner hur hon knäpper upp min byxknapp och sen drar hon ner gylfen. Jag känner hur hon sedan söker sig in under mina kalsonger med sin ena hand och då så tar jag initiativet till att bära upp henne så att hon har sina ben runt min midja.

Jag går mot sängen och lägger ner hennes samtidigt som våra läppar fortfarande möter varandra. Jag lägger mig över henne och hon gör så att vi vänder på oss så att hon är överst. Nu finns ingen återvändå. Hon drar av mig mina kalsonger och sen tar hon av sig sina trosor. Hon sätter på mig en kondom sen trär hon in mig i henne och hon börjar rida mig. Det kommer stön från bådas munnar och vi båda njuter. Några minuter senare när hon börjar bli trött så vänder vi på oss igen. Efter ett tag så kommer vi båda och vi lägger oss utmattade bredvid varandra. 

"Du är så jävla fantastisk" Säger hon och tar av mig kondomen, sedan lägger hon sig på sidan med ena benet över mina och sitt huvud på min bröstkorg.

"Ska jag vara ärlig?" Säger jag efter en stunds tystnad.

"Ja? Vadå?" Säger hon.

"Det va min första gång" Säger jag nöjt.

"Va? Nej du skämtar? Du är en naturbegåvning" Säger hon och tittar på mig. Sen brister vi båda ut i ett nöjt skratt. Sen somnar vi båda tillsammans i hennes säng. 


____________________________________________________________________________________

Hey! 

Jag vet inte vad du/ni tyckte om detta kapitlets material men jag hoppas du/ni gillade det ändå. 

Det va det bästa jag kunde komma på ❤️‍😰

Skriv vad du/ni tyckte och säg om jag ska fortsätta med lite sån inriktning ❤️‍💋‍ 

Rösta och kommentera gärna!                Love yaaaaa ❤️‍

Love is hard! = Larry Stylinson <3Where stories live. Discover now