TRUTH OR DARE!

446 4 0
                                    

Louis POV..

Jag vaknar av min väckarklocka som jag snabbt stänger av. Jag sätter mig upp i sängen och tar upp min mobil. Jag tar fram sms appen.

Louis: Harry? 

Jag hinner lägga bort mobilen och klä på mig innan den plinga till.

Harry: Yes, Lou? :x

Louis: How do you feel today? 

Harry: I feel much better now than i did last night <3 :x

Louis: Good to hear :) <3

Harry: See yaaa <3 :x

Louis: See yaaaaa <3 :)


Det känns så konstigt att han plötsligt börjar skicka hjärtan. Jag gör min klar till skolan och när jag kommer fram till skolan. Så står Harry och väntar på mig framför porten.

"Heeeeeey! Boo bear" Ropar han ut och springer fram till mig och ger mig en stor kram.

"Haha, Why do you call me that in school?" Jag har mitt huvud pressat mot hans bröstkorg.

"Because I can" Svarar han vilket får mig att le stort för mig själv. Vi släpper sedan kramen och går upp till skåpen. Precis när vi har gått förbi sista hörnet så ser vi Liam och Rachel stå där och flörta. Jag och Harry tittar förvirrat på varandra. Vi rycker på axlarna och går till våra skåp medans vi försöker ignorera dom. När jag har lagt in mina skolböcker och min väska så stänger jag skåpet. Precis när jag vänder mig om så ställer sig Harry framför mig så att jag hoppar bak rakt in i skåpet.

"Oh.. I'm so sorry Lou" Säger han oroligt. Han kramar om mig snabbt. Han viskar 'sorry' tyst i mitt öra.

"I'm fine" säger jag lugnt medans jag håller om han runt ryggen. Vi släpper kramen och ser att Liam står med ett flin på läpparna.

"Why do you have that smile?" Frågar Harry nästan lite irriterat.

"Because I have a new girlfriend?" Liam svarar och lägger armen över Rachels axlar. Fan inte nu igen.. först flörtar dom med Harry och när dom inte får honom så använder dom Liam för att komma nära honom.

"Fuck" Hör jag Harry säga irriterat för sig själv. (Fuck på engelska är även ett svärord/skällsord). Vilket får mig att rycka till i Liams arm så att han följde med mig lite längre bort i korridoren.Jag börjar förklara för honom men han blir bara argare för varje ord.

"NU RÄCKER DET!" Säger Liam argt. Liam går med snabba steg mot skåpen där Harry och Rachel står. Liam trycker Rachel mot ett av skåpen.

"FÖRST ALEXANDRA SEN DU?! HAR DU INGEN RESPEKT FÖR ANDRA MÄNNISKORS KÄNSLOR?!" Skriker han rakt i ansiktet på henne vilket får henne att börja gråta. Liam höjer näven vilket får Harry att försöka stoppa Liam från att bryta hennes näsa. Eftersom Liam är såpass stark att Harry inte kan rubba hans näve så tacklar Harry honom så att han faller baklänges  till marken. Rachel glider ner för skåpet med händerna framför ansiktet. Harry bär upp Rachel från golvet och jag sätter mig framför Liam för att krama om honom.

"Slog du henne?" Frågar jag honom och han skakar på huvudet.

"Bra att du inte gjorde det" Säger jag med Liam i min famn.

"Varför gör dom så mot mig?" Frågar han snyftande. 

"För att dom vet att du är för godhjärtad för att se vad dom gör mot dig" Säger jag försiktigt. Vi sitter här i en halvtimme och tillslut kommer Harry tillbaka.

Love is hard! = Larry Stylinson &lt;3Where stories live. Discover now