041

1.2K 47 0
                                    

Het vliegtuig is geland en het is zo'n anderhalf uur later. Dus Nederlandse tijd zeven uur. Maar hier is het een uur vroeger, dus zes uur in de avond. We stappen het vliegtuig uit en overal staat paparazzi echt o-ve-ral. Ik zet een zwarte zonnebril op en geef er een aan Nick. 'Zet je capuchon op' Nick knikt en zet zijn muts op. Ik loop wat verder weg bij Nick vandaan en loop dwars door de papz heen naar de uitgang. Koffer heb ik niet dus ik loop naar de auto van Niall die hier nog staat en stap in.

Nick komt aangelopen en stapt ook in. 'Jij kan toch geen auto rijden?' vraagt hij als hij zit. 'Ik heb inmiddels een rijbewijs hoor' zeg ik en start Niall zijn Range Rover. 'Naar welk huis wil je? Je hebt er vijf te kiezen' zeg ik lachend en rijd weg. 'Doe maar gewoon die van jou en Kian' ik knik en rijd het vliegveld af naar de vrijstaande villa. Twee huizen verderop woont Niall. Aan de overkant van Niall woont Louis. Een stukje verderop in de straat woon Liam. En aan de andere kant naast ons woont Hazza. 'We zijn er'

Ik stap uit en pak mijn tas uit de kofferbak. Ik doe de kofferbak weer dicht en doe de auto opslot. 'Nick. Niall woont daar' zeg ik en wijs naar het huis een eindje verderop. 'En daar woon Hazza' en wijs naar zijn huis. 'En daar Leeyuum' en wijs naar zijn huis. 'En Lou woont daar' en wijs naar zijn huis. 'En ik en Kian, wonen hiero' zeg ik en loop naar de poort en toets de code in. De poort gaat open en ik maak de auto weer open en rijd hem naar binnen. Ik parkeer de auto en stap weer uit.

Ik ren naar de poort toe en toets de juiste code in en de poort sluit en ik ren weer terug naar de voordeur. 'Welkom in ons paleis' Nick schiet in de lach en ik open grinnikend de voordeur. Nick stapt naar binnen en ik loop achter hem aan en sluit de deur met een klap. 'Mag ik rondkijken?' vraagt hij. 'Ga je gang, ik zal twee dingen zeggen. Beneden is het binnen zwembad. Op zolder is de game kamer van Kian. En buiten is ook een zwembad, en op de derde verdieping, van de vier, zit een muziek kamer. En nu ik er zo over na denk en dit heb gezegd zijn het vier dingen in plaats van twee'

Nick staart me met open mond aan en rent de trap op. Ik bel Niall. Na een paar keer krijg ik zijn voicemail. Ik bel nog een keer en weer zijn voicemail. Ik geef het op en bel Harry.

'Heyy Beautiful' roept hij als hij opneemt.
'Ook hallo Hazza' zeg ik grinnikend.
'Waar voor bel je?' vraagt hij uiteindelijk na een lange stilte.
'Ohwja, ik bel omdat ik veilig thuis ben. Maar Niall neemt zijn Phone niet op dus ik dacht. Laat ik hazz bellen' leg ik uit als ik had bedacht waarom ik ookal weer belden.
'Oe, juist ja. Ik ga wel even bij Niall kijken. Je hoort nog van mij, of de ander boys'
'Kay, bye Hazz'
'Bye Beautiful'

Verbaast hang ik op en bel Kian. Ik loop naar de huiskamer tijdens het bellen. Nick heb ik al een tijdje niet meer gezien. Na een tijdje bij gepraat te hebben, ook al ben ik pas drie uurtjes weg, hang  ik op en zoek in de keuken kastjes naar iets eetbaars. Nadaa, hebben we nog. Ik zucht gefrustreerd en roep dat even boodschappen ga doen. Hij roept  oke en ik loop het huis ut. Onderweg naar de supermarkt toe word ik aangevallen door meiden die foto's willen maken.

'Waarom ben je terug in Londen?' vraagt een meisje. 'Ik heb een auditie' antwoord ik en kijk haar glimlachend aan. 'O Cool, voor wat?' vraagt ze nieuwsgierig. 'Step Up 6' antwoord ik droog en ze kijkt me met grote ogen aan. Ineens roept ze: 'ÓMG SKYLER BLUE GAAT AUDITIE DOEN BIJ STEP UP 6' Gelijk komen er overal mensen vandaan en ik ren super hard naar de supermarkt en gooi de deur dicht. De manager van de supermarkt komt aangelopen en kijkt me bezorgd aan.

'Alles okay meisje?' vraagt hij. 'Ja hoor, gebeurt wel vaker. Skyler, Skyler Blue' zeg ik en steek mijn hand uit. 'Simon Jackson' zegt hij en schud mijn hand. 'Ben jij niet die ene-' 'Vriendin van Niall Horan? Ja. Actrice Ja, Danseres, Yup. Gaat auditie doen voor Step Up 6 helemaal. Daarom deze menigte' zeg ik door zijn gepraat heen en sla een hand voor mijn mond. 'Oh Lord, sorry. Ik ben een beetje zenuwachtig' zeg ik verontschuligend. 'Geeft Niks'
Ik glimlach vriendelijk en kijk naar buiten. De supermarkt is omringd door miljoenen meiden en jongens.

Ik bel Nick. Hij zegt dat hij komt en hangt weer op. Na een paar minuten komt Nick via de achteringang naar binnen. 'Let's go baby' zegt hij. 'Food' zeg ik en loop naar de schappen en pak de spullen die ik nodig denk te hebben. Ik loop naar de kassa maar de manager komt aanlopen en zeg dat ik alles zo mee mag nemen. Ik bedank hem meerdere malen en loop dan via de achteringang naar buiten.

Nick gooit de auto sleutels en ik stap in. Ik rijd weg als Nick zit en met volle vaard maak ik een weg naar huis. Daar angekomen maak ik snel de poort open en rijd naar binnen. Ik zet de auto op slot en doe de poort weer dicht.

'Pizza?' vraagt Nick als we binnen zijn. Ik knik en ruim ondertussen alles op. Nick gaat voor bij de poort de pizza halen en geeft me een doos als hij terug is. Als we klaar zijn met eten is het inmiddels 21:00 en ik ben dood op dus loop naar boven.
Ik laat Nick de logeerkamer zien en loop dan naar mijn eigen bed. Ik duik er in een keer in en heb scheid aan de make-up en mijn kleren. Ik val gelijk in een diepe slaap....

One Tweet {N.H}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu