016

2.6K 83 21
                                    

Het vervolg van 015

Ik doezel langzaam weg.
Tot dat...

Niall Pov
Ik ineens glasscherven hoor vallen. Ik maak Skyler wakker. Ze gromt en kijkt me aan en een glimlach verschijnt op haar lippen. 'Kom, ik hoorde glas' zeg ik en ze kijkt me bang aan. Ik ga voor haar zitten en zet haar op mijn rug.

Ik loop met Skyler op mijn rug naar de overloop en zie een steen. Voor dat ik het kan pakken springt Skyler van mijn rug.

'Pas maar op Skyler. Niall is van mij. Kisses Mischelle' leest ze voor. Ik schrik en Skyler zo te zien ook.

'H-heb je een vriendin? Ik dacht... Jij. Ik. Wij samen?' zegt ze en er rolt alweer een traan uit haar ooghoek. 'Sky. Ik heb geen vriendin. Ik wilde je vragen voor een date vanavond. Zodat ik je kon vragen. Maar nu weet je al dat ik je wil vragen.' zeg ik en loop naar haar toe en pak haar handen.

'Babe. Do you want to be my princess?' ze knikt blij en ik til haar op en draai een rondje. Ze glimlacht en langzaam komen onze hoofden bij elkaar.

Ik kus Skyler en ze kust gelijk terug. Haar mooie volle roze lippen op de mijne. Het gevoel is onbeschrijfelijk.

Voorzichtig trekt ze terug en kijkt me blozend aan. Ik zet haar terug op de grond en glimlach. 'Cutie' zeg ik ze bloost nog erger.

'Ik ben niet cute' zegt ze eigenwijs.
'Wel'
'Niet'
'Niet' zeg ik
'Wel' zegt ze. 'Fuck. Niall that's unfair' lacht ze en rent de trap af.
'Hier komen' roep ik lachend en ren ook de trap af achter haar aan. Beneden pak ik haar van achter en trek haar naar me toe. Ze slaat een klein gilletje.

Ik grinnik en druk een kus op haar haar. Samen lopen we de woonkamer in en iedereen kijkt op. 'Zijn jullie....?' vraagt Kian. Ik knik voorzichtig hij staat op en geeft eerst Skyler een knuffel en dan mij.

'Be Careful Niall. Ik meen het' zegt hij. 'Tuurlijk Kian. She's my everything' antwoord ik. Hij knikt en laat los.

'Sky we gaan naar huis' zegt Kian. 'Huis?' vraagt ze. Ik glimlach scheef.
'Uhu Huis.' zegt Kian
'Je bedoelt. Dat wij in Londen wonen?' vraagt ze en kijkt hem met open mond aan.
'Yeah. The Lads hebben alles geschilderd enzo. De girls hebben alles ingericht en pap en mam hebben het huis samen met mij gekocht. Die zijn er trouwens ook' zegt hij.

Ze vliegt hem om zijn nek en hij glimlacht tevreden. Ik kan nog zo veel van hem leren over meisjes... En Skyler.

Daarna knuffelt ze de rest van de boys en als laatst mij. 'Thank you Ni. So much' zegt ze en verbergt haar hoofd in mijn shirt.

'No problemo Princess. Love yah'zeg ik. 'Love yah too' zegt ze en ik til haar hoofd op en kijk haar aan. 'Don't say 'too' dan lijkt het alsof je verplicht bent om het te zeggen'
'Sorey Ni. I love ya'

'Good' zeg ik lachend. 'Crazy moffo' zegt ze en laat los. Ik doe mijn mond open maar ze houd haar hand op. Ik glimlach, een oprechte glimlach.

'Do you coming with me?' vraagt ze en ze bloost.
'yeah' antwoord ik en pak haar hand. Ze verstrengelt onze vingers samen en ik kijk er tevreden naar. Dit meisje gaat me gelukkig maken ik weet het zeker.

'Boyss and girlss do you coming with us?' vraagt ze aan de rest.
'Yay Little Carrot' roept Lou en hij komt op ons afgerend en geeft Skyler een knuffel. Ze knuffelt terug maar laat mijn hand niet los.

'Skyler!' roept Kian en wenkt haar. Inplaats van mij los te laten sleurt ze me mee.
'Yeah' zegt ze als we voor hem staan.

Hij begint een heel gesprek in het Nederlands wat ik niet kan verstaan en dan laat ze mijn hand los. Ik kijk haar verbaasd aan maar ze schud haar hoofd en kijkt weer naar Kian. Ze knikt af en toe een keer wat waarschijnlijk in houd dat ze hem begrijpt.

Dan loopt hij met haar naar buiten en ik kijk de boys raar aan. Ze halen hun schouders op en met zijn alle lopen ook wij naar buiten.

We gaan blijkbaar lopend naar het huis van Kian en Skyler. Skyler kijkt naar me om en ik laat mijn ogen analyserend over haar gezicht dwalen, opzoek naar iets wat Kian heeft gedaan of gezegd. Ze glimlacht vermaakt naar me en draait zich dan weer om.

Ik weet totaal niet wat ik moet doen. Er klopt iets niet. En ik kan er niet tegen. Ik ren naar ze toe en ga naast Skyler lopen.

'Hi' zeg ik glimlachend. Kort lijkt ze te aarzelen, maar trekt dan toch haar mond open. 'Vanavond ga ik op date' zegt ze. Eigenlijk zou ik nu heel boos moeten worden maar in plaats daar van blijf ik volkomen rustig. 'Met wie?' vraag ik haar, ergens heb ik een stukje teleur stelling in mijn stem maar dat merkt ze niet.

'Gewoon' zegt ze zo nonchalant mogelijk. 'Hoezo?' vraagt ze dan. 'Ach. Je hebt nu een vriendje, en je gaat op date?' vraag ik en verhef mijn stem een beetje. 'Rustig aan binkie. Ik ga op date met mijn broertje' zegt ze glimlachend en rent dan een stuk vooruit naar Kian.

'Wacht' schreeuw ik dan haast als ze een paar meter bij me vandaan is. Ze stopt abrupt met lopen en kijkt me scheef aan. 'Hoezo, ga je op date met je broer?' vraag ik als ik bij haar ben en ik kijk haar aan en voel mijn wangen een beetje rood worden. 'Thuis had hij gezegd dat als hij mijn broer niet zou zijn dat hij me zou date. Toen zei ik dat hij me mee mocht nemen en dat doet hij vanavond' zegt ze en glimlacht geamuseerd als ze de blos op mijn wangen ziet.


'Je bent net een beschermengel' zegt ze. 'Mijn beschermengel' ze legt een nadruk op mijn.
'Hey, maar als we zo meteen bij jou zijn. Ga je dan ook koffie voor me zetten? en vergeet de koekies niet' zeg ik plagend. 'Mmhh, ik dacht dat je meer een chocolademelk type was. Maar als je koffie wil dan zal ik dat voor je zetten, natuurlijk.' zegt Skyler ernstig. Boeit me echt niet dat het zomer is...

'Nee, nee, chocolademelk is ook goed' zeg ik snel, waardoor ze zachtjes moet grinniken. Het klinkt lief. 'Ni, dan moet je het alleen wel zelf gaan halen. Ik weet niet waar de supermarkt is' zegt ze en ze kijkt me heel uitdagend aan.

Ik kijk haar liefjes aan en dan rent Skyler weg. Ik kijk in de richting waar ze naar toe rent en zie daar waarschijnlijk haar ouders staan. Ze knuffelt hen stevig alsof ze en weken niet gezien heeft. Ze wenkt me en ik jogg naar haar toe.

Ik ga naast haar staan en leg mijn arm losjes om haar heup. 'Mama, papa, mijn vriend. Niall Horan' zegt ze en het klinkt super schattig hoe ze dat '' mama, papa'' zegt. 'Nice to meet you' zeg ik en ik geef haar moeder drie kussen op haar wang en haar vader een hand. 'Nice to meet you too' zegt haar vader.

Skyler knikt tevreden en pakt mijn hand. 'Nu is het tijd voor jou chocolademelk en je koekies' zegt ze en ik lach hoofdschudden. Ze drukt snel een heel klein kusje op mijn lippen en huppelt dan vrolijk naar binnen. 'Crazy Moffo's komen jullie' roept ze en de boys kijken naar mij. 'Ze bedoeld ons' zeg ik en de jongens lachen.

We lopen naar binnen en ik zie Skyler met vier dampende mokken chocolademelk en slagroom staan. 'Wie?' vraagt ze. Lou steekt zijn hand op en ze loopt naar hem toe. 'Kay' zegt ze en spuit zijn gezicht vol. 'Onderschat nooit een actrice.' zegt en loopt met een volmaakte grijns naar de mokken en spuit daar de slagroom op. 'donee' roept ze vrolijk.

'Skyler' zegt Sophia. 'Uhu' zegt ze en richt zich op haar. 'Waarom zit Lou onder de slagroom' vraagt Sophia en ze moet moeite doen om haar lach in te houden. 'Simpel weg Soph. Onderschat, nooit een actrice. En zeker mij niet' Sophia kijkt haar aan alsof ze gek ik geworden. 'Gaan jullie je chocolademelk nog opdrinken?' vraagt ze. We knikken en lopen naar de mokken toe. 'Niall, pak helemaal links' zegt ze fluisterend tegen me en ik kijk haar niet begrijpend aan. 'Doe nou maar' ik knik en pak de mok.

Opeens hoor ik allemaal gehoest en kijk in de richting waar het vandaan komt. 'SKYLERR' roepen ze allemaal tegelijk. 'Ik moet rennen zeker' Ik knik en ze rent snel de keuken uit.

_-_ 4 UUR LATER _-_

Skyler is net terug van haar ''date'' met Kian en nu liggen we in bed. Ik mocht niet bij Skyler in bed maar wel op haar kamer. Slim want nu lig ik alsnog bij haar. Mijn hand ligt strak om haar heen en ze ligt tegen mijn borst. Ze ademt regelmatig dus ze slaapt.

Ik val ook in slaap, denkend aan mijn meisje, naast mijn meisje...


Hellow. Deel 016 al. Naja al... Pas. xoxo


One Tweet {N.H}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu