Kapitel 21

825 37 4
                                    

Thors synsvinkel
Indbrud. Har der virkelig været i indbrud?!
Jeg kigger rundt i stuen. Der er ikke blevet taget noget. Jeg tror ikke engang, at tyvene har været herinde.

Jeg gjorde plads på sofaen, til at Olivia kunne sidde her. Hun satte sig i sofaen. "Men hvad er så blevet stjålet?" spurgte jeg. Hun trak på skuldrene. "Ved det ikke, men alle skabe og skuffer er åbne ude i køkkenet."

Jeg prøvede at rejse mig, men fik med det samme rigtig ondt i hovedet. "Argh," sagde jeg og tog mit til hovedet. "Vil du have en hovedpinepille?" spurgte hun. "Ja tak," sagde jeg, mens jeg nikkede.
Kort efter var hun tilbage med en lille pille og et glas vand.
Jeg mimede et tak og slugte pillen. "Jeg går lige ud og laver noget middagsmad, skal du have noget?" spurgte hun. "Nej, er ikke rigtig sulten," svarede jeg. "Thor, du skal altså have noget at spise!" sukkede hun. "Du lyder som min mor," sagde jeg med et smil på læben.
Hun gik ud i køkkenet og kom lidt senere tilbage med en skål. "Værsågod, det er bedre end ingenting," sagde hun og gav mig en skål chips.
Jeg løftede tæppet, som jeg havde siddet med, som tegn til, at hun skulle sætte sig.
Da hun satte sig, tog jeg armen om hende. Hun lagde sit hoved ind til mig.
Der var ikke rigtig noget spændende i fjernsynet, men det gjorde ikke noget. Det der betød noget, var at jeg sad her sammen med Olivia.

------
"Der er mad!" råbte Olivias mor. "Skal du med?" spurgte Olivia, imens hun begyndte at rejse sig op. "Ja, jeg er begyndt at få det bedre," sagde jeg.

Vi satte os ned og begyndte at spise. Eller... Jeg spiste nu ikke så meget. "Thor skal du ikke have mere?" spurgte Olivias mor. "Nej, jeg kan simpelthen ikke få en bid mere ned," sagde jeg og grinte stille.

"Thor kom lige," sagde Olivia og trak mig helt ind til hende, da vi var kommet op på hendes værelse.
Hun tog sine hænder i min nakke og kyssede mig. "Jeg er ligeglad med at du er syg," hviskede hun i mit øre, da hun pausede kysset.
Jeg begyndte at kysse hende ned af halsen og lavede et sugemærke på hendes hals. "Jeg elsker dig!" sagde jeg - og jeg mener det.

Håber I kunne lide det!!
Fortsat god dag ;))

Beskeden der ændrede alt - CityboisDove le storie prendono vita. Scoprilo ora