Kapitel 16

901 46 6
                                    

Olivias synsvinkel

Togturen føltes uendelig lang. Jeg havde en time, til jeg ville være hjemme. En besked tikkede ind på min mobil. "Savner dig allerede!<3" Det var Thor. "Nurgh, savner også dig<3" svarede jeg ham. Markerne susede forbi udenfor. "Er du kommet hjem?" skrev Thor. "Nej, der er lidt under en time endnu:/" svarede jeg ham. "Skriv lige når du er kommet hjem, kys"

Nurgh, han skrev kys. Jeg savnede allerede hans kys. Da jeg endelig skulle af toget, regnede det udenfor. Fedt man.

Jeg løb så hurtigt, jeg kunne, hele vejen hjem. Da jeg kom indenfor, kiggede jeg mig selv i det lille runde spejl, der hang i vores entre. Jeg havde sorte rander under mine øjne fra min mascara og mit hår lignede noget, der var løgn.

Thor havde sagt, at jeg skulle skrive når jeg var hjemme, så det gjorde jeg. "Hey skat, jeg er hjemme nu<3" Kort efter svarede han. "Kig ude i køkkenet<3" Jeg gik ud i køkkenet.

Der stod min drømmeprins. Der stod Thor. "Hvo-hvordan?" Jeg forstod ingenting. Han gik over og kyssede mig. Hans hår var også vådt. Sikkert fra regnen.

Thor forklarede, hvordan han havde stået på det samme tog som mig. Han havde sat med sin hætte over hovedet, så jeg ikke ville opdage noget. Det var lidt creepy, for han fortalte, at han bare havde sat og holdt øje med mig hele tiden. Da vi skulle af toget, havde han skyndt sig ud og spurtet hele vejen hjem til mig.

Jeg kiggede over mod min mor. "Ja, jeg vidste det godt," grinte hun. "Jamen, skal du så ikke i skole imorgen?" spurgte jeg forvirret. "Jo," svarede han. Jeg kiggede endnu mere forvirret på ham. "Jeg skal med dig i skole!" sagde han og kyssede mig. Inden jeg nåede at sige noget, tilføjede han; "Ja, jeg har fået lov af dine lærere." "Ej, jeg er bare så glad," sagde jeg og smilte over hele hovedet.

Vi gik op på mit værelse. "Hvordan fik du lige den ide?" grinte jeg. "Jeg kunne ikke undvære dig," mumlede han og væltede mig ned i sengen. Jeg kyssede ham. "Ved du godt, at jeg elsker dig?" spurgte Thor, da vi sluttede kysset. "Ja, det siger du tit," grinte jeg. "Jeg mener det," sagde han alvorligt. "Jeg elsker også dig," sagde jeg og kiggede ham lige i øjnene.

Vi lå bare og kiggede på hinanden. "Jeg er nok den heldigste pige i hele verden," sagde jeg stille. "Jeg har verdens bedste kæreste, der rejser med mig hjem og overrasker mig gang på gang. Selvfølgelig godt. Jeg elsker dig," afsluttede jeg og kyssede ham.

"Men Thor jeg har altså lige noget lektie, jeg skal have lavet.." sagde jeg og lavede 'sad face'. Jeg åbnede min Fjall Raven-taske og tog min fransk-mappe og mit penalhus op. Jeg satte mig tilbage i sengen. Thor sad med sin mobil ved siden af mig.

"Thor kan du ikke lige hjælpe mig med den her?" spurgte jeg og pegede på en opgave. Han gik igang med at forklare mig, hvad man skulle. Han kunne jo selvfølgelig finde ud af det hele, for han kan jo flydende fransk.

"Færdig!" sagde jeg, måske lidt for højt, da jeg blev færdig med sidste opgave. Thor fik et chok og tog sig til brystet. "Shit Olle!" sagde han og grinte.

"Vi skal spise!" råbte min mor gennem hele huset. "Perfekt timing," grinte jeg. Thor tog min hånd og gik med nedenunder.
"Hvor er mini?" spurgte jeg. "Han er ovre hos Simon, men han skal hjem, når de har spist. "Hvem er mini?" spurgte Thor forvirret. "Det er min lillebror. Vi har bare altid kaldt ham mini, for ja... han er mindre end mig," sagde jeg og grinte. Efter vi havde spist aftensmad, der bestod af pasta og kødsovs, gik vi op på værelset igen. "Hvor er jeg bare heldig!" sagde jeg for 27. gang. Thor væltede mig ned i sengen. Vi lå bare og kiggede hinanden i øjnene, indtil vi blev afbrudt af min mobil.
"Kan jeg komme over?" Det var Silke, min veninde. "Er det okay, at Silke kommer?" spurgte jeg Thor. "Ved hun, at jeg er her?" spurgte Thor, med et smil på læben. "Nej, hvad har du tænkt dig?" spurgte jeg og hentydede til det lumske smil, Thor havde. "Vi pranker hende!" grinte jeg. "God ide!"
Jeg skrev til Silke, at det var okay, hun kom.

Vi kunne høre hoveddøren gå op. "Ind i skabet!" hviskede jeg til Thor, der straks gik ind i mit klædeskab. Jeg satte mig over i sengen med min computer på skødet. Jeg skyndte mig at åbne Youtube, så jeg havde en undskyldning for at sidde med min computer.
"Heey!" sagde Silke, der kom ind af døren, glad. Jeg rejste mig fra sengen, for at kramme hende. "Hvem har været her?" spurgte Silke. "Hvad mener du?" spurgte jeg forvirret. "Du lugter af mandeparfume," grinte hun. "Det er kun dig, der lægger mærke til sådan noget!" sagde jeg, så vi flækkede af grin. "Men seriøst, hvem er det?" spurgte hun. "Det siger jeg da ikke," grinte jeg. "Du mener ikke, at du har været sammen med andre end Thor vel?" spurgte hun. "Mig og Thor er altså slået op," sagde jeg stille. Det var en del af pranken.
"Ej, er du okay?" spurgte hun. Hun spurgte ind til, hvad der var sket. Jeg opdigtede en falsk historie.

Silke rømmede sig. "Undskyld Olivia, men jeg bliver nødt til at sige det. Jeg kan ikke holde det hemmeligt for dig.... Jeg har et crush på Thor," sagde hun stille. "Hvor lang tid, har du haft et crush på ham?" spurgte jeg. Hun forklarede, at da jeg ikke kendte ham, var han jo hendes kendis-crush. Da hun så mødte ham, fik hun et rigtigt crush på ham, og det har hun haft lige siden.

Jeg var målløs. Jeg tænkte på Thor, der sad inde i mit skab. Han har hørt det hele. "Silke, hvordan ville du have det, hvis Thor vidste det her?" spurgte jeg hende, efter der havde været en akavet tavshed. "Hvorfor spørger du om det?" spurgte hun.
Thor trådte ud af skabet. "Fordi han er er," sagde jeg. Hun kiggede kort på ham og skyndte sig ud.

En tanke kørte igen og igen inde i mig hoved. Min bedste veninde har et crush på min kæreste. Min bedste veninde har et crush på min kæreste?!

Uhhh. Silke har et crush på Thor? Gad vide om Thor også har et crush på Silke?

I har faktisk fået et rigtig langt kapitel. 1000 ord eller der omkring!
- Næste kapitel ude fredag, regner jeg med

Fortsat god dag!

Beskeden der ændrede alt - CityboisWhere stories live. Discover now