Kapitel 7

976 35 1
                                    

Olivias synsvinkel

Jeg gik langsom tættere og tættere på Thor. "Thor?" sagde jeg stille, da jeg kom helt hen til ham. "Undskyld..." fortsatte jeg. Han kiggede på mig. Hans øjne var røde. "Du skal ikke undskylde.. Det er okay, hvis du ikke vil være kærester med mig." Han kiggede ned i jorden igen. "Jeg har dummet mig.." sagde jeg stille lidt efter. Han kiggede underende på mig. "Jeg skulle aldrig have slået op med dig.." sagde jeg. "Hvorfor være kærester med sådan en som mig?" spurgte han og sparkede bolden væk med et hårdt spark. "Fordi jeg elsker dig. Du er min eneste ene!" Han trak mig ind i et kram. "Jeg elsker også dig. Højere end noget andet!" hviskede han i mit øre.

Det var først nu, jeg opdagede at Anthon stadig stod og kiggede. "Jeg skal lige sige noget til Anthon," sagde jeg. Vi gik over mod ham. Hånd i hånd.

"Tak Anthon!" sagde jeg og krammede ham. "For hvad?" spurgte han undrende. "For at hjælpe mig med at finde Thor."

------

Vi sad nu i Thors seng. "Hvad er vi så?" spurgte jeg. Thor flyttede blikket fra sin telefon. Han sagde ingenting, men trak mig ud på midten af gulvet. Han satte sig på knæ."Vil du være min igen?" spurgte han og tog min hånd. "Selvfølgelig!" sagde jeg glad. Vi kyssede.

Jeg var glad, da vi gik ned for at spise aftensmad. Vi skulle oven i købet have lasagne; min livret. Jeg spiste det hurtigt. "Du er da sulten!" grinte Ulla, "skal du have mere?" "Ellers tak," svarede jeg. Thor tog fat i min hånd, der lå på mit lår. Jeg flettede mine fingre ind i hans.


Thors synsvinkel

"Skal vi ikke se en film?" spurgte jeg, da vi havde spist. "En gyser?" spurgte hun og grinte stille. "Selvfølgelig!" grinte jeg. "Vi ved jo godt hvem der bliver mest bange," sagde hun med et glimt i øjet. Hun hostede falsk. "Dig."

Vi sad under min dyne med computeren på skødet. Jeg holdt min arm om Olivia. En zombie sprang ud af et skab. Jeg fik et kæmpe chok. "Se selv! Jeg er bedst," sagde hun tilfreds. "Nej du er ej," sagde jeg og prøvede at spille fornærmet. "Nurgh, kom her!" Hun gav mig et kys mit på munden. "Jeg er altså stadig bedst!" grinte jeg.

-------

Olivia var lige på toilet. Imens sad jeg inde på værelset. Hun tog vildt lag tid om det. "Hvorfor tog det så lang tid?" grinte jeg. "Det gjorde det bare," svarede hun koldt. "Hey, hvad er der?" spurgte jeg og væltede hende ned i sengen. "Ikke noget," svarede hun og pressede sine læber mod mine.


Olivias synsvinkel

Jeg var lige vågnet. Thor lå stadig og sov. Forsigtigt viklede jeg mig ud af hans arme og rejste mig op. Jeg tog mig til hovedet, da jeg så den røde plet på hans lagen. Shit!

Hurtigt skyndte jeg mig ud på toilettet. Hvor fanden havde de nogle bind? Jeg opgav og gik ind til Thor igen.

"Thoor!" sagde jeg stille og ruskede i ham. "Der er sket et lille uheld.." sagde jeg og blev rød i hovedet. Han kiggede på den røde plet på lagnet. "Ved du hvor I har nogle bind?" spurgte jeg. "Ja, nu skal jeg vise dig det." Han gik ud på badeværelset og åbnede en skuffe. "Jeg går ind og skifter lagen," sagde han og lukkede døren efter sig.

"Det her er altså lidt pinligt.." sagde jeg stille, da jeg kom ind på hans værelse igen. "Det kan ske for en hver!" grinte Thor. Han trak mig ind i et kram.

Ligemeget hvor mange gange han sagde det, ville jeg stadig syntes det var pinligt..


Jeg undskylder altså virkelig, virkelig, virkelig meget, at der først kommer et kapitel ud nu... Jeg har bare haft så travlt med skole og min hest der skal passes.

Ved godt det er virkelig dårligt af mig, men jeg håber I forstå <3

Jeg ved godt det var en lidt underlig slutning det her kapitel havde, men altså.. hehe

Tør ikke love hvornår næste kapitel kommer ud, men jeg skal nok få skrevet noget, når jeg får tid til det :))

Fortsat god dag!

Beskeden der ændrede alt - CityboisWhere stories live. Discover now