seven

563 22 4
                                    

Zayn:

,,Ty Zayne myslíš, že tě vážně Ashley balí?" Podíval se na mě Harry. ,,Nevím. Možná." Pohodil jsem rameny a podíval se očkem na Harryho. Vypadal zklamaně. ,,Ehm Hazz co se děje?" Drkl jsem do něj. ,,Ale nic." ,,Harry noták mě můžeš říct všechno." Zastavil jsem se a Harry se na mě otočil. ,,já nevím," povzdychl si, ,,prostě se mi něják začala líbit." Zklopil zrak. ,,Ehm co? Tobě se líbí Ashley Payne?" Vytřeštil jsem oči. ,,Jo." ,,Tyvole Harry Liam tě zabije až zjistí, že jedeš po jeho sestře. Pamatuješ na Zedda? Nedopadl zrovna nejlíp, ale dává si pořádnýho majzla."  ,,No právě. Ash se mi líbí už delší dobu jenže tu je Liam a navíc je to můj kámoš a chodit s jeho sestrou by bylo divný." Prohrábl si vlasy. ,,Jenomže tady nejde o Liama spíše o Ashley. Co když tě Ashley nechce?" ,,No to jsem ještě nedomyslel, ale Liam..." Nedopověděl, protože zrovna přiběhl Liam. ,,Nazdar vole." Udělali jsme náš pozdrav a Liam to pak zvopakoval s Harrym. ,,Kde je Louis?" Zeptal se Liam jen jsme oba pokrčily rameny a já nenápadně mrknul a kývl na Harrho. Harry se jen usmál a taky kývl.

Ashley:

,,Dnes mam strašný make-up." Smutně si povzdychla Ellie a pozorovala se v zrcadle. Též jsem sledovala její odraz. ,,Náhodou mě se líbí." Promluvila jsem. ,,Ne je strašný ani to nemam pořádně zapudrovaný. Koukej." Trochu se poplácala po tváři a já se smíchem zakroutila hlavou. ,,Holky nemáte pudr?" Obrátila se na nás a já vyndala svůj nejdražší pudr. ,,Na." Hodila jsem jí ho a ona chytla do ruky. ,,Díky fíky jseš fakt zlato." Našpulila rty a já jsem se usmála. ,,Hele Ash, ale už jsem neviděla delší dobu Sophii a Justina." Položila ne mé rámeno Mandy hlavu. ,,Sophie vážně nevím kde je, ale koukala jsem na Jussův (:D) profil a včera přidal fotku, kde je na snowboardu, takže je nejspíše na horách." Jen tak jsem špulila rty. ,,Jdete na tělák?" Zeptala jsem se. ,,Ne mam krámy." Řekla Ellie a hodila po mě pudr. ,,Nemáš je něják často?" Ozvala se konečně Lottie, která měla perfektně nalíčený oči. ,,Nechci chodit na tělák. Nebaví mě." Upravila si kostkovaný krátký šaty. ,,Já jdu a Lottie taky." Řekla Mandy. ,,Nechci vidět Zayna." Udělala jsem smutný obličej. ,,Noták zlato." ,,Pojdě dáme společný objetí." Navrhla Lottie a šla ke mě. Všichni mě pevně objali. ,,Třeba ani nepůjde." Odtáhli se potom a Elli si uklidila šminky. ,,Ellie prosim tě Zayn tělák miluje." Zvedla jsem se a prohlídla se v zrcadle. Trochu jsem si povytáhla kraťasy a upravila si vlasy. ,,Tak co jdem coury?" Zasmála jsem se a holky se ke mě přidali. Vylezli jsme ze záchodu a zamířili do třídy.

Tělák:

Jako první a převlíklý jsme přišli z holkama do haly. Byla prázdná, ticha až to bylo strašidelný. ,,Nikdy se mi nestalo, že bych přišla někam první." Přiznala Mandy. ,,Mě taky ne." Souhlasila Lottie a já jen kývla. Seděli jsme na lavičkách a pozorovali tu obrovskou halu. ,,Takový strašidelný." Promluvila jsem a porozhlížela se po místnosti. Holky se ke mě víc přisunuli a sledovali tu halu jako já. Asi po pěti minutách se ozval rachot a my si z holkama oddychli. Zvedli jsme se a do haly přiběhl trenér a hned za ním Zayn s Louisem a pak další. ,,Takže feťaci, kuřáci a děvky dnes odjíždím dřív takže si dáme jen přehazku." Promluvil tělocvikář. On je strašně fajn a říká nám tak jen ze srandy. Kendall si plácla s Barbarou a vítězně se na sebe usmáli. Trapky. ,,Co pane učitel to nám nemůžete udělat. Nedáme si místo přehazky florbal?" Rozmlouvali to kluci. Celkem je nás tu 15, ale když chybí čtyři... ,,To si zahrajem příště šup rozdělte si týmu." Řekl a mi na něj hodili nudný face. Nikdy nás to nebavilo si dělat týmy, protože jsme se vždy všichni pohádali. ,,Fajn Niall a Zayn jsou kapitáni." Řekl a hodil po Niallovi míč. ,,Vyberte si začína třeba Zayn." Samozdřejmě si kluci museli vybrat první kluky a nás holky nechali čekat. Jsou fakt trpaní všichni holky ví, že je to jen tak pro zábavu, ale ne oni to mají jako nějáký sobouj. ,,Notak vyberte si nějákou děvku ať mužeme hrát." Zasmál se učitel. Asi si říkáte proč nám takhle říka, ale on je mladej a my si ze sebe děláme srandu. ,,Fajn tak já si beru Ashley." Řekl konečně Zayn. Jen jsem se snažial uklidnit. Přešla jsem k němu a ostatním klukům. ,,ok tak já Lottie." ,,O můj bože zlato! Jsme od sebe odděleny." Hysterčila, ze srandy Lottie. ,,Prosimtě Lottie chvilku to bez tý coury vydržíš." Zasmál se učitel a my všichni s ním. Hra probíhala skvěle dokuť jsem nestála naproti Niallovi. Nevšimla jsem si, že je tak roztomilej. Strašně moc se mi líbili jeho modré oči a úsměv. Ne vážně kdybyste ho viděli jak tam stál a usmíval se. On je vážně roztomilej .

(Ashleyin outfit :) )

(Ashleyin outfit :) )

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.
Bitch At School?! ~Dokončeno~Kde žijí příběhy. Začni objevovat