Six

599 22 1
                                    

Liam:

,,Zdá se mi to nebo tvoje sestra jede po Zaynovi?" Strčil do mě Harry. ,,Po Zaynovi?" Zeptal jsem se a podíval se na něj. ,,O čem se bavíte?" Přišel Zayn s tácem a za ním šel Louis. ,,O Ashley." Pokrčil rameny Harry. ,,Proč?" Sedl si Louis a pustil se do špaget. ,,Jen tak." Prohodil jsem. ,,Vy jste to slyšeli?" Povzdychl jsi Zayn. ,,Kámo slyšela to celá škola." Přiznal jsem. ,,A to tě vážně ségra balí nebo co?" Zeptal jsem se a podíval se na něj. ,,Nevím." Pokrčil rameny. ,,Ashley je pěkná a její kozy." Zasnil se Harry. ,,Harolde mluvíme tu o mé sestře!" Potichu jsem křikl. ,,Já vím." Řekl s povzdychem. ,,Docela se z toho sesypala." Promluvil Louis. ,,Co?" Pohledédli jsme na něj všichni. ,,O přestávce jsem se bavil s Lottie a Ash přiběhla s brekem a objímala jí." Řekl Louis. ,,Neviděli jste nikdo Nialla?" Zeptal jsem se. ,,Ne, ale baví se s Justinem." Řekl jen tak Zayn. ,,Hele Ashely." Šeptl Harry a my se podívali jeho směrem. ,,Nemá sebou kamarádky." Špitl Louis. ,,Hej Ash pojď sem!" Křikl jsem Liama celá jídelna se na mě podívala, ale zas odvrátili pohled. Jen se na nás vystrašeně podívala a pomalým krokem se vydala k nám. ,,Mno?" podívala se jen na mě. ,,V kolik jdeš domu?" ,,Ve tři." ,,Jo my se Zaynem taky ve tři tak na nás počkej, oky?" ,,MNO fajn." Kývla a šla ke stolu, kde seděli nesjpíš její další kamarádky. ,,Co Soph?" Pohlédl na mě Louis. ,,Dobrý." Kývl jsem.

Ash:

Čekala jsem před školou na Liama a Malika. Koupla jsem do malého kamínků a koukla k bráně zda ty dva nejdou. Hodiny ukazovali čtvrt a oni nikde. Rozešla jsem se k silnici. ,,Ash!" Křikl známý hlas a já se otočila. Stal tam Liam a Zayn ,,Řeklo se ve tři, ne?" Podívala jsem se na bráchu. ,,Jo promiň jen jsme se opozdili." Jen jsem kývla.

,,OK Liame tak nazdar hovado." Mávnul se smíchem Zayn. ,,Nazdar idiote." Zasmál se Liam.
,,Hele Ash co se stalo?" Zeptal se Liam a mě se zastavilo srdce. ,,Co myslíš?" Hrála jsem blbou, ale moc dobře jsem věděla co myslí. ,,Celá škola mluví o tobě a Zaynovi. Zayn dnes zmlátil asi pět lidí co si o tom povídali." Povzdychl si. ,,Hele bratříčku to je moje věc ano? Nechci, aby jsi to řešil!"

,,Ash jsi moje sestra mám tě rád. Ty víš že tě vždy ochráním a pomůžu." Doběhl mě Liam a chytl moji paži. ,,Liame nech mě." Škubla jsem sebou. ,,Až tě to bude trápit tak mě můžeš věřit." ,,Jsi hodnej, ale neměj starosti." Odbyla jsem ho.

Bitch At School?! ~Dokončeno~Kde žijí příběhy. Začni objevovat