Bölüm 6- Vampir Avcısı

74 16 0
                                    

Bölüm Şarkısı - Avril Lavigne 'Rock'n Roll'

Şarkı arayışındayım cidden.

  

Saat 11.

Arian ortalıkta yok ve ben onu hala bekliyorum.Nedenini bilmediğim bir şekilde bekliyorum.Sanırım en iyisi geri dönmeliyim.

Üşümekle alakası yok.Yaşamayan biri,kansız biri nasıl üşüyebilir? Geri dönmek isteyişimin tek sebebi kendimden korkmak.Ansızın bir şey yapmaktan korkmak.

Bak ben kimseden korkmadığım halde kendimden çok korkan biriyim.Uyuşturucuya niye başladığımı sanıyorsun?

Anneme,kardeşime,babama veya...Veya Arian'a zarar vermekten korkan piçin tekiyim.Onların canını incitmekten,kardeşime küçük bir hakaret etmekten korkuyorum.Annemle nasıl konuştuğuma bakmamalısın.O benim hayata tutunmamı sağlamak isteyen tek insan.Kardeşim ise...

Aman Tanrım sana ondan bahsetmeyi unuttum dimi? Hemen anlatıyorum,yeter ki sen iste.

George Elliot.Tam bir psikopat.O bir erkek.Neden bunu söylediğimi merak ediyorsun ve komiğine gidiyor ama birazdan söyleceklerimden sonra sende bu cümleye bakıp gülmemen gerektiğini anlayacaksın.

George 12 yaşındayken vampir filmlerine bayılırdı.Ya da işin ucunda 'kan' olan filmlere.Film izlerken onun kulağının dibinde bağırsanız bile sizi duymazdı.Gözlerinize baktığınızda ise onun o film içinde olduğunu düşünürdünüz.Resmen hipnotize olurdu.Film bitince ise olduğu yerde uyuyakalırdı.Bu olay bu şekilde 6-7 ay devam etti.En sonunda annem şüphelendi ve onu doktora götürdü.Dr Kill George ile yalnız konuştuktan sonra bizle konuşmak için odadan ayrılıp George'u yalnız bıraktı.Yanımıza geldi ve bize orada donup kalmamız için sadece 5 cümle söyledi.

''Oğlunuz tam bir vampir avcısı Mrs. Elliot.Rüyasında onları yediğini ve kanlarını vampirlerin yediği insanlara geri verdiğini söylüyor.O filmleri izledikten sonra neden uyuduğunu sorduğumda ise bana size zarar vermemek için uyuduğunu söyledi.Bunun nedeni ise sizleri de birer vampir olarak görmesi.Oğlunuzu hastaneye yatırmanız gerek.''

Bunları söyledikten sonra bizi George'u eve götürmek için odasına davet etti.İşte o odaya girdiğimiz zaman George'u yalnız bırakmamamız gerektiğini anladık.

George zımbayla birçok kez elini delmiş,kan çıkarmış ve kanla duvara bir şeyler yazmıştı.

''sende onlardansın Dr. Kill''

George bizi gerçekten bu olaydan sonra 1 yıllık bir süreçte korku içinde bırakmıştı.Babam arayıp 'Bir şey istiyor musunuz?' diye sorduğunda her zaman ''Oyuncak bebek istiyorum baba ama bu sefer sarışın olsun'' derdi.Zaten her zaman sarışın bebek istediği için neden böyle dediğine hiçbir zaman bir anlam verememiştik.Ama asıl konu bu değildi.

George kız gibi davranmaya başlamıştı.Kız bir vampir avcısıydı o artık.Bazen onu tuvalette ruj sürerken yakalıyordum ve ona hiç bulaşmadan sessizce oradan uzaklaşıyordum.Ondan korktuğumdan değildi bu tabii ki.Bana zarar vermesi önemli değildi.Ama doktor onu sorgulamamız gerektiğini söylemişti.Eğer kalbini kırarsak işler daha kötüye gidebilirdi.Tek makyaj işiyle de bitmiyordu zaten.

George babamdan bebek istiyordu ama o bebekleri ne yaptığını ben hariç kimse bilmiyordu.

George babama koşar,sarılır,bebeğini ister ve odasına giderdi.Kapıyı da kitlerdi.Bu yaptıklarının 1.haftasında odayı kilitlerken benim içeride olduğumu unutmuştu.Karyolanın arkasına saklandım ve onu izledim.Benim küçük kardeşim törpüyle parmağının ucuna küçük bir delik açıyor,oradan gelen kanı bebeğin ağzına sürüyor,sonra da o bebeği ısırmaya başlıyordu,ta ki bebeğin yüzünde kan kalmayana dek.Ardından bir beze tükürüyor,bezin içine bebeği koyuyor ve o bezi de kıyafetlerinin arasına saklıyordu.Yaptığı 'ayin' bitince odadan hiçbir şey yokmuş gibi odadan çıktı ve salona gitti. Bende bu fırsatla kıyafetlerinin kurcaladım.Aradan küçük bir beyaz kumaş sarkıyordu.Kıyafetleri kaldırdığımda George'un bu kadar bebeği ne yaptığını anlamış oldum! Genel olarak yaptığı şuydu : önce parmağına iğne batırıp kan çıkarıyor,bebeğin suratına sürüyor,ardından intikam alıyormuş gibi yüzdeki kan bitene kadar bebeği adeta parçalıyor,ağzında biriken kanı bir beze tükürüyor,bezin içine bebeği de koyup kıyafetlerinin arasına saklıyor.Diyelim ki bunları vampirlerden intikam almak için yapıyor.Ama asıl sorun şu : Neden sarışın bebekler?


DRUG // DÜZENLENİYORWhere stories live. Discover now