02 - Mord och shortcakes

900 69 39
                                    

KOMMENTERA BITCHATCHOS, JAG VILL HA KOMMENTARER GODDAMMIT😂

Elise och James

Det hade startat oskuldsfullt.

"Elise, om du vill vinna tävlingen måste du sluta äta så mycket choklad."
"Men mamma, jag vill inte vinna tävlingen." Elise hade bara varit fyra år vid tidpunkten och förstod inte att det var fel sak att säga.
"Jo Elise det vill du visst." Hennes mamma hade gett henne en irriterad blick och ryckt chokladkakan ifrån Elises knubbiga småbarnshänder.
Hon hade genast börjat gråta och försökt att rycka tillbaka den, men hennes mamma hade varit snabbare och höll den utom räckhåll för Elises utsträckta armar.
Elises mamma var vacker för sin ålder. Hon var medellång med smal midja och kurviga höfter och hennes långa blonda hår var alltid lockat till perfektion. Hon hade på sig en moderiktig röd klänning och pumps. Hon såg ut som en riktig filmstjärna tyckte Elise.
Elises mamma ville gärna att Elise också skulle se ut som en filmstjärna, det visste hon, men hon tyckte om choklad alldeles för mycket.
"Snälla mamma kan jag inte få äta bara lite. Jag har inte fått någon sen jul." Det var ett halvår sedan.
"Elise sluta vara så dum. Du förstår väl ändå att inga fina flickor äter choklad." Hon mumlade någonting Elise inte förstod innan dörren öppnades med en smäll.
"Är mina två favorittjejer hemma eller vad?" Elise fnittrade och rusade in i hallen där hennes pappa väntade med utbredda armar.
Han svepte upp henne i en varm omfamning och satte henne sedan på sin höft. Elise kunde inte låta blivit se någonting rött på sin pappas skjortkrage. Hon fnittrade igen.
"Men pappa! Varför har du läppstift på tröjan?" Hon fnittrade igen. Inte hade hennes pappa på sig läppstift på jobbet.

Efter det gick det bara nedåt.

Elise och James

James tittar surt ner på sin mobil. Coah Williams hade skrikit på honom under hela träningen att hade för skarpa svängar. James vet mycket väl att han har för skarpa svängar, men de blir inte bättre bara för att någon står och skriker det konstant i två och en halv timmar. När han äntligen fått av sig skridskorna och bara ville gå hem och sova mer än allt annat var Hunter på oerhört bra humör vilket betyder att han skulle vara en pina i arslet tills någon berättar för honom att törnrosa egentligen blev våldtagen i orginalsagan, och att det var Eddie som åt upp all glass James köpt speciellt till Hunter i Italien och inte oskyldiga Zoe som inte visste bättre. Men eftersom att ingen sagt detta till Hunter än bestämde han att alla skulle ut oxh äta.

Eftersom att hans mamma hade någon slags modersinstinkt om att hans dag sög, hade hon bestämt sig för att teama upp sig med Williams och Hunter och messa honom att han var tvungen att hämta Zoe på dagis . Hunter älskar sin lillasyster. Till döden och tillbaka, men James hade planerat att åka hem till Eddie och spela Counterstrike, och som grädde på moset är assistenten på Zoes dagis en läskig tjugoåttaåring som inte fattar att det inte är lämpligt att stöta på artonårskillar.

James suckar och sneglar på Eddie. Han har händerna i fickorna och tittar småroat på någonting som utspelar sig framför honom. James orkar inte se efter och kollar istället igenom resten av sina meddelanden. Två är från okända nummer.

James jag vet att du gillar mig jag har sett hur du tittar på mig i biologisalen. min klänning är lila. skickar en bild så att du kan matcha till balen ;)

XOXO du vet vem ;) <3

James vet inte vem, dessutom hatar han lila.

Det andra meddelandet är mottaget två timmar efter det första.

hey james jg vet att killar som går sista året inte dejtar oss förstaklassare, men asså du e jävlit snygg ja me vi typ passar ;) lol kmr du på balen isåfall ses där bby väntar på dig vid korridor 2

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

James rynkar på näsan och hoppas att hans grammatik var bättre när han gick första året.

Det sista är från en av killarna i hockeylaget.

Ditt nummer står uppskrivet på väggen i tjejernas toalett.

James kunde nästa gissa det.

Han vänder upp huvudet för att titta varför de inte har satt sig än och hans blick möter genast ett par stora blåa ögon inramade av långa mörka ögonfransar.

Tjejen han sprang in i imorse har på sig dinerns klassiska röda skjorta och svarta förkläde. Hennes hår är uppsatt i en tofs och hon ser helt och hållet vettskrämd ut.
James är nästan säker på att hon kommer att springa skrikande där ifrån när hon med skakig röst och stora rädda ögon börjar prata.
"Välkomna till Margots Diner." Hon säger inget mer och Eddie tittar på henne som om hennes hjärnceller vore uppätna av skalbaggar.
James ser hur hon är på väg att vända sig om för att gå därifrån, så han tar ett fast grepp om hennes handled. Hon snurrar snabbt runt och börjar redan babbla som om det gällde hennes liv.
" Förlåt så, så, så, så mycket för att jag sprang in i dig imorse, det var verkligen inte meningen, jag är så, så, så ledsen och snälla döda mig inte!" Det sista säger hon med ihopknipna ögon som om hon väntar på att James ska göra någonting. När ingenting händer öppnar hon försiktigt ena ögat.
James höjer frågande på ögonbrynen och Elise rodnar.
"Det är lungt shortcake. No worries, frågan är om du tänker låta oss sätta oss ner någon gång." Elise rodnar och vill gärna lägga till att hon hade tänkt att gå, men att han hade stoppat henne, men kliver bara ur vägen och låter dem sätta sig ner bredvid Elliott och Hunter som förtfarande pratar.
James missar inte Eddies blick när de sätter sig ner. Inte missar han när han mimar shortcake och himlar med ögonen heller.

Elise och James

Devon Bostick som Elliott Summers 😍

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Devon Bostick som Elliott Summers 😍

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 16, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Elise And James #Wattys2016Where stories live. Discover now