Part 37.

1.5K 151 14
                                    

,,Nie, nepotrebujem a k tomu ja nepijem." zarezignovala som.

,,V tom prípade je najvyšší čas začať." uškrnul sa a postavil z postele.

,,Lenže ja s ničím začínať nebudem." odvrkla som a spolu s ním vyšla z izby.

Cestou dolu po schodoch sme sa "hádali" o tom, či budem piť. Samozrejme, že túto hádku nikto necyhral, keďže sa skladá zo slov "áno" a "nie".

Sadli sme si na gauč a čakali kým príde Sarah s Em. Po pár minútach sa dvere otvorili a obe spolu vošli dnu. My sme sa postavili a išli zagratulovať.

Sarah jej dala nejaké bábiky, ja som jej dala menšieho plyšového macka, no a potom prišiel na rad Horan. Vybehol hore do izby s tým, že tu mám na neho počkať.

Otvorili sa dvere na jeho izbe a z nich vyšiel Horan s obrovským medveďom v rukách. Oproti nemu, ten čo som dala ja Em vyzeral ako mravec. Malý a nebadateľný.

Keď zišiel dolu po schodoch Em sa k nemu rozbehla a z celej sily ho objala. On sa len spokojne usmial a držal ju v náruči. Sarah tam stála a nestihla vychádzať z údivu. Určite nečakal, že by jej Horan niečo dal.

,,Teraz budem môcť spávať aj s T-Rexom a Kitom." spokojne sa usmiala a s oboma medveďmi v rukách si sadla na sedačku.

,,T-Rexom?" nechápavo sme sa na ňu pozreli.

,,Áno, toto je T-Rex, pretože je veľký." ukázala na veľkého medveďa.
....

Darčeky rozdané, torta už skoro zjedená a my plní sedíme na gauči a rozprávame sa. Teda konkrétne len ja a Sarah. Em si už išla ľahnúť, kedže bolo niečo po deviatej a ona bola po celom dni unavená. A Horan? Ten sa pred asi dvadsiatimi minútami odpratal do izby.

,,No dobre. Elise, ja- no budem musieť ísť, teda bola som pozvaná od jedného investora večer na pohár vína, postrážiš to tu?" prosebne sa na mňa pozrela. Prikývla som, aj keď sa mi to moc nepáčilo. Nieže by mi vadilo, že s niekym ide, ale dnes mala jej dcéra narodeniny a aspoň pre tentokrát mohla ostať.

V tej sekunde ako sa zabuchli dvere sa tie Horanove otvorili. ,,Tak a ide sa piť." hovoril natešeným hlasom s dvoma fľašami pravdepodobne alkoholu v rukách.

,,Nie nejde." zamračila som sa na neho idúc hore po schodoch.

,,No tak. Nebuď taká suchá." odul spodnú peru.

,,Budem." zavrčala som a chystala sa zatvoriť dvere na svojej izbe. To by mi tam on však nemohol strčiť nohu. ,,Čo chceš?" vypľula som na neho.

,,Chcem aby si si so mnou dala aspoň jedného panáka. Prosím." hodil na mňa psie oči. Prosím? Dobre som počula, že ma práve Niall Horan o niěco poporosil? Woah!

,,Nie." precedila som skrz zuby.

,,Ale áno." schmatol ma za ruku a ťahal do jeho izby, kde nás následne zamkol. Vážne majú tieto izby zámok?

On si sadol na zem a pred seba postavil tri fľaše. Dve z nich boli pravdepodobne plné alkoholu a zvýšná jedna bola Fanta. Ja som ostala stáť pri dverách s nadvihnutým obočím.

,,Čo tam tak stojíš? Sadaj a ideme piť." uchechtol sa a začal otvárať jednú z fliaš.

,,Nejdem." pokrútila som hlavou a čakal kým mi odomkne. No on otvoril fľašu a napil sa z nej. ,,Horan okamžite mi otvor!" nechcene som na neho zakričala.

,,Otvorím, ale najprv si so mnou dáš." uškrnul sa a zo stolíka, ktorý bol naľavo od okna zobral dva malé plastové poháriky.

,,Na to zabudni. Padaj mi otvoriť." zavrčala som a nervózne ho prepalovala pohľadom.

Heartless//N.H.Where stories live. Discover now