『12.Bölüm』

12.1K 820 76
                                    

Soomin:

İlk/Son Mesaj

İlk diyorum çünkü önceki mesajlarımı okumamış olabilirsin, son diyorum eğer önceki mesajlarımdan haberdarsan bu sonuncusu.

Sevgili Park Jimin, hayatımın en kötü günlerini geçirirken sen benim yaralarımı sardın. Senin bundan haberin yoktu, beni tanımıyordun ama bilgisayar ekranından gördüğüm gülümsemen her şeyi unutmamı sağlıyordu.

Sen beni iyileştirdin. Babam ve üvey annem tarafından şiddete maruz kalıp, okulumdaki insanlar beni dışladıklarında yaşamak için bir sebebim olmadığını düşünmeye başlamıştım. Sonra ne oldu biliyor musun? Tanrı seni benim karşıma çıkardı. Yıllarca bana neden böyle bir hayat verdiğini düşünüp isyan ettiğim Tanrıya ilk kez şükrettim, seni tanımamı sağladığı için.

Farkında olmadan hayatımda birçok şeyi değiştirdin... Siyah beyaz filmlerdeki gözkuşağı sendin Jimin.

Korkak olduğumu düşünebilirsin hatta bana kızabilirsin fakat gidiyor olmamın tek sebebi, birçok zorlukla ulaştığın hayallerine benim yüzümden zarar gelmesini istememem.

Eğer yazdığım kelimelerden bir tanesi bile seni incittiyse binlerce kere özür dilerim. Sakın seni sevmeyi bırakmışım gibi algılama yazdıklarımı. Seni sevmeye Seul'a gelmeden önceki gibi devam edeceğim; bilgisayar ekranından.

Seni sevmek dönen dünya gibi Jimin, durduramıyorum.

Mesajınız gönderilemedi.

Hayallerimdeki Soomin'in resmini buldum ♡Lütfen yorum yapın, neler düşündüğünüzü merak ediyorum :)

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Hayallerimdeki Soomin'in resmini buldum ♡
Lütfen yorum yapın, neler düşündüğünüzü merak ediyorum :)

JUST FANGIRL | Park JiminHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin