22 Diel - Sex v nemocnici

522 39 5
                                    

Ahoj, dneska troška kratšia časť, ale snáď sa vám bude páčiť...Inak, Niall na tom obrázku hore je proste zlatíčko (:

No nič, ospravedlňujem sa za chyby

All the love

Kristin

------

Niall

Keď som sa prebudil nebol som sám ako tomu bolo predtým. V rohu miestnosti spal Noah. Dobre bolo, že spal nechcel som teraz s nikým hovoriť. Dovnútra vošla sestrička, niečo skontrolovala a s malým úsmevom, ktorý mi venovala sa stratila za dverami. Povzdychol som si a pohodlnejšie sa usalašil na matraci. Nechcel som tu stráviť čo i len malú chvíľu, cítil som sa sám. Síce tu bol Noah, ale až na pípanie prístrojov a klopkanie dažďových kvapiek na nemocničné okno bolo ticho. Pre istotu som sa otočil na druhú, aby nevidel moje slzy keby sa náhodou zobudil. Áno, znova som plakal. Ale neplakal som kvôli Harrymu, ale kvôli sebe. Keby som nebol taký sprostý, tak sme mohli s Harrym spoločne očakávať nášho drobca.

Rukou som si hladil bruško. „Neboj sa, postarám sa o teba" zašepkal som smerom k nemu a mierne sa pousmial. Neviem sa dočkať jeho rozkošných očiek, ktoré budú na mňa hľadieť s láskou, na jeho rozkošnú tváričku a nakrčený nosík, keď mu alebo jej zakážem sladké.

„Niall?" podskočil som. Pomaly som sa otočil a stretol som sa s pohľadom môjho priateľa, ktorý ku mne s úsmevom mieril. Opätoval som mu ho a trochu sa posunul, aby sa mohol posadiť. Posadil sa vedľa mňa a chytil moju dlaň do svojich. „Niall?"

„Hm?" vedel som čo sa chce opýtať.

„Čo sa stalo?"

„Prišlo mi zle" pokrčil som ramenami, akoby nič.

„Vieš ako to myslím" smutne na mňa hľadel. S povzdychnutím som prikývol a stlačil jeho ruku, ktorá stále držala tú moju.

„Nič sa nestalo, len som bol doma a keď som jedol večeru prišlo mi zle a odpadol som" bolo naivné veriť, že ma neprekukne?

„Hovoríš mi pravdu?" tento krát sa mi díval hlboko do očí a ja som zapochyboval.

„Áno" priznal som nakoniec. Viem, že som klamal, ale posledné čo chcem je pohádať sa s ním kvôli tomu, že ma znova trápi Harry.

„Tak dobre, verím ti" prikývol som a usmial sa na neho. Naklonil som sa a na krátky moment spojil naše pery.

„Ľúbim ťa"

„Aj ja teba, poď ku mne" spravil som šteňací pohľad. Zasmial sa a opatrne si ľahol ku mne, cez tie hadičky to bolo ťažšie, ale hlavne, že som ho mal u seba a mohol som sa pritúliť k jeho hrudi. Vo vlasoch som ucítil malý božtek.

„Ani nevieš, aký som šťastný, že vás mám a že ste v poriadku" cítil som úsmev na jeho tvári.

„A my sme šťastní, že máme teba" vyhľadal som jeho oči a hodnú chvíľu sa do nich vpíjal. Po chvíli spojil naše pery a ja som začal spolupracovať. Ešte nikdy sme sa nebozkávali s takou vášňou ako teraz. Jeho ruky skĺzli po mojej hrudi a ja som sa celý napol, no uvedomil som si, že on mi neublíži a uvoľnil som sa. Pretiahol som mu tričko cez hlavu. Rukou som fascinovane prechádzal po svaloch na jeho hrudníku. Keď som rukou zablúdil k jeho opasku, zastavil ma.

„Počkaj! Sme predsa v nemocnici a každú chvíľu sem môže niekto prísť"

„To je na tom to vzrušujúce" kusal som si spodnú peru a sledoval jeho tvár, ktorá sa menila z vážnej na šibalskú.

„Hm, sex v nemocnici" oblízal si peru a dravo chytil moje pery. Vzdychol som, keď mi vyhrnul košeľu a tým sa „nechtiac" rukou obtrel o istú vec tam dole, ktorá pomaly začínala prosiť o pozornosť. Prestal bozkávať moje pery a malými pusinkami prechádzal smerom dole cez hrudník, Zastavil sa pri mojom brušku, ktorému venoval pár malých pusiniek a stratil sa pod perinou. Vzal si ho do pusy celého čo ma donútilo silno zastonať a prehnúť sa v chrbte. „Pšt zlato budú si myslieť, že ťa tu vraždím, budeš sa musieť trošku stíšiť" jeho hlava vykukla spod periny, no so žmurknutím sa pod ňou opäť stratil. Snažil som sa nevzdychať nahlas, dokonca som si zakryl ústa rukou, ale on to robil sakramentsky dobre.
Zakusol som sa do ruky, no môj hlasný výkrik bolo dosť počuť. Dúfal som, že sa tu nikto neobjaví. Noah sa vynoril s pod periny a pomalým zvodným krokom sa vydal smerom ku mne a nezabúdal si kúsať do pery. Neodolal som a ruky som presunul na jeho zadok, ktorý som stlačil, bol hrozne sexy. Venoval mi detskú pusu na pery. „Nemusíme to robiť"

„Nie, ja to chcem!"

„Ale ja ti nechcem ublížiť" tento krát som sa nadvihol na laktiach.

„Ty mi neublížiš" znova som spojil naše pery a nechal sa položiť späť na posteľ. Rukami som zablúdil k jeho nohaviciam a pomaly som ich rozopínal.

„Ale keď ťa to bude bolieť alebo to bude nepríjemné, povedz mi to, dobre?"

„Neboj" usmial som sa a stiahol som mu nohavice aj s boxerkami. Tie leteli niekde na podlahu, o to som sa teraz nestaral. Znova sa nado mňa nahol a opatrne do mňa vnikol.

***

Obaja sme vydýchavali túto chvíľu. Počúval som jeho tep, ktorý sa postupne ukľudňoval a uspával ma.

„My sme ale neslušní" zasmial sa. Dvihol som sa, aby som na neho pozeral priamo.

„A to už prečo?"

„Veď sme mali sex na verejnom mieste" musel som sa zasmiať.

„A to je nejaký problém?" nadvihol som obočie.

„Nie, ale uvedomuješ si, že tu mohol prísť hocikto práve keď sme spolu...no"

„Ale bolo to úžasné"

„To bolo" pohladil ma po líci a ja som mu venoval zamilovaný úsmev. Myslím, že som sa zamiloval do Noaha a práve v tejto chvíli sa cítim zvláštne, ale v tom dobrom slova zmysle. Šťastne zvláštne. A dosvedčujú to aj motýliky, ktoré okupujú moje brucho. Pritúlil som sa k nemu a spokojne zavrel oči.

„Milujem ťa Niall a nedopustím, aby sa ti niečo stalo" to bolo posledné čo som počul, než som zaspal.

***

Opposites attract/Narry m-preg ✔Where stories live. Discover now