15 Diel - Všetko sa rúti...

449 38 2
                                    

Ahoj:) troška skôr, no dúfam, že tento diel poteší, ikeď už nebude ružový;) teraz nás čaká zopár takýchto dielov:) takže si ho užite a ospravedlňujem sa za chyby.

P.S. Ten obrázok hore je vlastne tá tapeta, ktorú ma Niall v mobile, ale to sa dozviete:)

All the love

Kristin

***

Niall

Prešlo pár dní a ja som stále len ležal a čumel do stropu. Každý jeden deň bol rovnaký. Raňajky, škola, obed, plakanie, večera, plakanie, spánok. A takto to bolo stále. Harry sa mi nepokúsil ani zavolať, či napísať esemesku. Tri týždne som čakal na čo i len jeden telefonát alebo niečo. Bol som pre neho iba ďalšia hračka. Nemalo to zmysel. Nedokázal som myslieť na nič iné a nemal som sa s kým o tom porozprávať alebo kto by ma vzal von odreagovať sa. Louis bol s Liamom na nejakom výlete v Amerike, či kde a Kate, tak tá sa mi neozvala odvtedy, čo bola u mňa. Všetci sa na mňa vykašľali a nikoho už nezaujímam.

Práve som pozeral nejakú blbosť v televízií, keď mi tam vtrhla mama.

„Niall, zlato, zavolali ma do nemocnice, niekde vybuchla bomba a potrebujú pomoc"

„Jasné bež, ja si tu poradím"

„Keby niečo, Bill by sa mal vrátiť o 10tej"

„Nie, jeho pomoc nepotrebujem. Zvládnem to sám"

„Tak dobre" prišla ku mne a pobozkala ma na čelo. „Tak ahoj"

„Ahoj" dvere sa zabuchli a ja som mal konečne pokoj. Nevadilo mi, že sa o mňa stará, ale už mi to liezlo na nervy. Rozišiel som sa s chalanom, nemám rakovinu! Telka ma prestala baviť a tak som tu bedňu vypol. Vzal som do ruky mobil, odomkol ho a na obrazovke sa objavila fotka mňa a Harryho. Túto fotku mi poslal Hazz. Keď sme boli spolu ešte šťastní. No nedokázal som sa na to pozerať! Neviem, prečo som si to už dávno nezmenil.

Potreboval som si prečistiť hlavu. Vzal som mikinu a zamkol dom. Prechádzal som nočnými ulicami Londýna. Bolo tu mŕtvo. Až na pár áut. Predo mnou svietil veľký nápis nejakého baru. Napadlo ma tam zájsť. Pár drinkov mi nezaškodí, nie?

Vošiel som dnu a všade to smrdelo alkoholom. Namieril som si to k baru, kde mi mladá čašníčka pripravila Martini, ak som dobre zaregistroval, a tak som to celé zhltol na ex. Po pár pohárikoch sa mi začala motať hlava, no cítil som sa úžasne. Takýto pocit som dlho nezažil. Zaplatil som a s fľašou whisky som sa vybral domov. Otčim bude nadávať, kde toľko som. Ale mohol by som mu spraviť napriek a nevrátiť sa. Bola by prča keby sčervenal hnevom. Zasmial som sa nad tým a začal do seba liať priesvitnú tekutinu.

Harry

Taxík zastavil pred bytovkou a ja som vystúpil. Dal som šoférovi pár drobných naviac a vybral si kufor. Chcel som sa pohnúť smerom k bytovke, ale zastavil som sa, keď som zbadal osobu kývajúcu sa zo strany na stranu. Zdesene som naňho pozeral. Blížil sa ku mne a keď zdvihol hlavu, tak sa zastavil.

„Styles!" zavrčal.

„Niall? Preboha, čo sa stalo? Si v poriadku?" chcel som sa ho dotknúť, ale on odskočil.

„Nedotýkaj sa ma!" zakričal opileckým hlasom, sotva mu bolo rozumieť.

„Čo sa deje?" zasmial sa a pozrel na mňa.

„Hh, že čo sa deje! Ty to dobre vieš!"

„Niall o čom to rozprávaš?!"

„O tebe a tej blonďatej krave, ktorú pichaš za každým, keď ti ja nestačím!"

„Ty myslíš Kate? To ona ti to natárala?"

„Keby to nebola pravda, tak prečo by si ma potom ignoroval a nezavolal mi?! Ja som si myslel, že sme v pohode, ale potom mi Kate povie, že spolu spíte a ja čakám či sa neozveš a nevysvetlíš mi to, ale ty nič! Kde si kurva bol? Tri týždne som čakal, že sa ozveš! Takže, je mi to všetko jasné! Si len obyčajný klamár a idiot a debil a kokot a takto by som mohol pokračovať donekonečna a spravil som chybu, že som si s tebou začal. Bravo! Tlieskam ti Harry zničil si ma, si spokojný?!" pozeral na mňa a po tvári mu stekali slzy.

„Niall nie je to tak ako to vyzerá! Mal som s Kate niečo ale to bolo pred rokmi a ona sa nemôže zmieriť s tým, že som si našiel niekoho lepšieho, koho ľúbim! Nech ti nakecala čokoľvek, tak jej never!" znova za zasmial.

„Kecy, kecy, kecy! Ja ti neverím už ani jedno jediné slôvko Styles! Takže vypadni z môjho života! Nechcem ťa už vidieť!" zakričal a rozbehol sa preč. Chvíľu som hľadel na zem a premýšľal nad tým čo mi povedal. Mal pravdu, nemal si so mnou začínať. Vždy som všetko pokazil. Mal by som zmiznúť, aby som nikomu neublížil. Z môjho premýšľania ma vytrhol mobil, ktorý zvonil.

„Čo je?!" zavrčal som.

„Hej kľud! Čo sa deje Harry?"

„Všetko je super, čo nevidíš?!"

„No nie"

„Ser na to, čo potrebuješ?"

„Nič, len som chcel vedieť či si v pohode dorazil a ako to dopadlo"

„Aha, zajtra ti to porozprávam, teraz na to nemám chuť a som v pohode"

„Neverím ti, ale ako chceš"

„Ok" chvíľu bolo ticho, ale napadla ma jedná vec. „Ty Ted?"

„No?"

„Vieš ako som ti spomínal, že máš odkázať Niallovi, že musím odísť a že mu nebudem môcť volať kvôli tomu roamingu či jak sa tá kravina volá?"

„Hej"

„A?"

„No chcel som ísť za ním, ale keď som odchádzal, tak som natrafil na tú Kate, myslím, že to je tá zo Silvestra, keď si dobre pamätám a ona ťa zhnáňala no a tak som jej povedal, že si musel odísť a potom sa ma pýtala, že či mám plány na večer, tak som jej povedal, že musím ísť za Niallom, niečo mu od teba odkázať a ona povedala, že práve ide k nemu na kávu, tak že mu to môže odkázať, tak som ju poslal. Prečo?" ako to dopovedal mal som sto chutí si pár vraziť. Mal som ísť za ním ja a povedať mu to. Lenže nemal som čas, všetko sa zomlelo prirýchlo. No aj tak som mu mal zavolať aspoň z letiska. Som idiot! Ktovie, čo všetko mu tá krava nakecala. A odkiaľ sa oni dvaja vôbec poznajú?! No na to mi asi nikto neodpovie.

"Len tak, to je jedno. Okay dík, čau"

„Maj sa a Harry?"

„Hm?"

„Vážne si v pohode?"

„Hej som" rýchlo som to zrušil, než by sa začal vypytovať, na to teraz nemám náladu. Takže tá krava mu mala odkázať, že som odišiel, ale ona mu nič nepovedala a on si myslel, že som sa na neho vykašľal! Chcel som to nejako napraviť, ale Niall mi už nikdy nebude veriť. Posral som to! A to poriadne!



Opposites attract/Narry m-preg ✔Where stories live. Discover now