18 Diel - Nečakaná návšteva

482 42 1
                                    

Niall

Odvtedy, čo ma navštívil Louis sme v kontakte a stále mi volá alebo píše. Škoda, že je tak ďaleko, ale sľúbil, že sa niekedy aj s Liamom zastavia. Liam bol vraj veľmi rád, keď sa dozvedel, že čakám bábätko. Zo začiatku sa mi Liam nepáčil, ale postupom času som zistil, že je veľmi milý a verný priateľ aj keď na to nevyzerá. Som veľmi rád, že aspoň Lou má niekoho, kto sa o neho stará a kto ho ľúbi. Tuším, že sú spolu niečo cez dva roky. Ak by ste ich stretli na ulici, vedeli by ste, že sú pár. Podľa mňa je hrozne pekné to, že niektoré vzťahy sú aj po dvoch či dokonca tridsiatich rokoch také ako na začiatku, väčšina vzťahov krachne už na začiatku.

A ja sa chcem uistiť, že sa mi to už znova nestane a preto si dám na Noaha pozor, aj keď vyzerá ako dobrý chlapec. No niekedy to je ťažké zistiť. Aj ten najúprimnejší človek vás dokáže podraziť. Ale tým jeho prekrásnym modrým očiam sa nedá odolať. Hľadí na mňa nimi akoby do mňa videl. A jeho objatie? Keď ma k sebe tisne cítim sa v bezpečí, samozrejme, že to bolo tak aj s Harrym, ale Harry je už minulosť. Teda snažím sa zabudnúť a som rád, že mi Noah pomáha sa s tým vyrovnať. Keď už sme uňho, tak som si spomenul, že sa mu mám ozvať.

Vzal som do rúk mobil a vytočil jeho číslo. Po prvom zvonení to dvihol, akoby sedel pri mobile a čakal kým mu zavolám.

„Prosím?"

„Ahoj"

„Ahoj Ni, ako sa máš?"

„No dnes mi bolo znova zle, ale už je to v pohode, čo ty?"

„Ja sa mám fajn, nechceš aby som prišiel?"

„Dobre, no ale nemal by si byť v škole?"

„Vieš, že v piatky mám voľno" Noah totiž chodí na medicínu a pred ním je ešte jeden rok a bude z neho doktor. Podľa mňa to bude najlepší doktor v okolí. Usmial som sa pri predstave Noaha v bielom plášti.

„Viem, ale nechcem ťa obťažovať"

„Niall! Ty ma neobťažuješ, rád s tebou trávim čas"

„Aj ja, budem rád ak prídeš"

„Dobre do desiatich minút som tam"

„Dobre"

„Tak ahoj zatiaľ, ľúbim ťa"

„Pa" odpovedal som a hneď zrušil. Viem, že by som mu mal odpovedať, ale nechcem predbiehať. Ak niekomu poviete, že ho milujete musí to byť z lásky a úprimne. Noaha mám naozaj veľmi rád. Možno aj trocha viac, ale nie som si istý či mu to dokážem povedať alebo či dokážem ešte niekoho ľúbiť tak ako Harryho.

Postavil som sa a dal som variť vodu na čaj. Odvtedy čo čakám drobca si dávam pozor na všetko čo jem, chcem aby bol zdravý a silný. Z poličky som vytiahol malinový čaj. Viem, že ho Noah má rád. Zalial som ich a keď som ich položil na stolík v obývačke, ozvalo sa slabé klopanie na dvere. Usmial som sa a šiel otvoriť. Dych sa mi zastavil pri pohľade na človeka stojaceho v dverách. V očiach som mal slzy, len čo som ho uvidel.

„Čo tu chceš?!" zavrčal som na neho.

„Niall, prosím porozpravajme sa"

„Nemáme o čom!" chcel som mu zabuchnúť dvere pred nosom, no nepodarilo sa mi to, pretože nohou vo dverách ma zadržal.

„Prosím, chcem ti to vysvetliť!"

„Nemyslíš si, že je na to nejako neskoro?!"

„Stále som sa ti snažil dovolať a bol som tu veľa krát, ale tvoja mama ma vždy vyhodila"

„Mala na to právo!"

„No tak Ni, chcem sa len porozprávať!"

„Ale ja nie, tak láskavo opusti tento pozemok" až teraz som sa dokázal pozrieť do jeho očí. Ale ich prekrásna zelená farba sa stratila. Boli smutné. Ale prečo sem prišiel? Nechápal som, čo chce. Určite to na mňa znova len hrá a chce ma znova využiť. Chytil ma za ruku, ale vytrhol som sa mu.

„Niall, prosím..."

„Nie! Vypadni! Už si toho napáchal dosť, nechcem ťa už vidieť!"

„To si mi povedal aj naposledy" nevedel som, čo mu na to odpovedať. Pozerali sme na seba, ale musel som niečo urobiť.

„Prosím, choď" šepol som so sklopenou hlavou.

„Ni..."

„Ty si ho nepočul?!" ozval sa niečí hlas. Obaja sme sa pozreli smerom k Noahovi.

„A ty si kto?!" opýtal sa ho Harry, ale on sa iba prestrčil okolo kučeravca a objal ma. Pritisol som sa k nemu a skryl si tvár do jeho hrude.

„Ja som jeho priateľ a ak si si nevšimol ani ja a ani Niall si neprajeme, aby si tu bol a preto odíď, kým ťa slušne žiadam, inak to budem musieť spraviť za teba!"

„A ako? Tými tvojimi slabými ručičkami ma chceš odtiaľ vyhnať?" začínalo sa to vymykať kontrole.

„Ak do dvoch minút neodídeš, tak áno postarám sa o to, aby si odtiaľto vyletel!" je pravda, že Noah nebol práve najsvalnatejší, ale ak sa jednalo o situáciu, kde sa niečo dialo ako napríklad teraz, nechcel by som mu skrížiť cestu.

„No tak to chcem vidieť ako..."

„Dosť obaja!" zakričal som a vymanil sa z Noahovho objatia a prešiel k Harrymu. „Odíď prosím" pozrel som na neho zúfalo a on prikývol.

„Dobre, ale len kvôli tebe" otočil sa a ja som za ním zavrel dvere.

„Kto to bol?"

„Harry" šepol som.

„Ten Harry?" nič som nepovedal len prikývol. „A čo chcel?"

„Nič, len sa porozprávať" mierne som sa na neho pousmial. Prišiel ku mne a objal ma.

„Dobre a neublížil ti?"

„Nie"

„Dobre, tak poď sadneme si" prikývol som a spolu sme sa posadili na pohovku. Podal som mu čaj a on sa napil, potom sa široko usmial. Má krásny úsmev, ale Harryho jamky! Dosť! „Mm malinový?"

„Áno, viem, že ho máš rád"

„Si skvelý" usmial som sa dostal som pusu na líce.

„Ďakujem"

„Nemáš zač, vravím len pravdu"

„Ja som myslel za to s Harrym, som rád, že si prišiel, lebo neviem čo by sa stalo keby som mu dovolil, aby mi to vysvetlil a pustil ho dnu"

„Na to teraz nemysli, len si daj čaj a môžeme si pustiť nejaký film ak chceš"

„To by bolo fajn"

„Aký chceš?" opýtal sa ma a medzi tým vyberal nejaké DVD.

„Vyber podľa seba"

„Dobre" ešte chvíľu sa prehraboval a potom niečo zastrčil dnu. „Melódia môjho srdca" povedal a posadil sa vedľa mňa. Pravú ruku prehodil cezo mňa a pritisol k sebe. Hlavu som mu oprel o rameno a napil sa čaju.

„Ten mám rád" usmial som sa a svoj zrak presunul na obrazovku, kde začal film. Cítil som sa úžasne. Konečne som bol v objatí milujúcej osoby. Bol som rád, že nenaliehal a tak sme si mohli užívať spoločné chvíle, aj keď to bolo len sedenie na gauči a sledovanie romantického filmu, ale bolo to to po čom som túžil. Objímať niekoho a túliť sa k nemu. Vedel som, že som spravil dobre, keď som si ho vybral namiesto Harryho. Samozrejme, že on bol a aj bude stále v mojom srdci ako moja prvá láska a vždy ho budem ľúbiť, lenže teraz mám Noaha, chalana ktorý sa zjavil práve keď som ho potreboval a začal meniť môj život k lepšiemu. A to bolo presne to, čo som potreboval. Zmenu. Potreboval som jeho.

***

Opposites attract/Narry m-preg ✔Where stories live. Discover now