Κεφάλαιο 5

657 39 2
                                    

Αλέξιας Pov

Η στάση της Αλίνας ηταν πολύ περίεργη, γιατί να πει κάτι τέτοιο δεν το καταλαβαίνω. Πίστευα οτι ήμασταν μια χαρά και οτι δεν είχε κανενα πρόβλημα μαζί μου...μήπως επειδή είδε τον Χάρη; αλλά και πάλι δεν βρίσκω τον λόγο 'όχι δεν γνωριζομαστε' απαντησα και εγώ δείχνοντας οτι είμαι ενοχλημένη 'οκ τοτε Αλέξια απο εδώ η Αλίνα, Αλίνα η Αλέξια' μου χαμογέλασε ελαφρά η Αλίνα και μου έδωσε το χέρι της 'χάρηκα' της είπα και την άφησα 'είσαι με τα παιδιά;' την ρώτησε ο Χάρης 'ναι είμαστε όλοι μαζί' 'τέλεια πάμε να πούμε και στους άλλους να κατσουμε μαζί σας' συμφωνησαμε και βγήκαμε εξω. Κατσαμε και οι άλλοι είχαν ήδη παραγγείλει 'ωραίοι είστε ρε.. σας ευχαριστουμε που μας περιμανατε' τους δούλεψα και πήρα τον κατάλογο για να παραγγείλω 'εντάξει μωρέ τώρα σιγά, δεν μπορουσα να περιμένω άλλο' μου απάντησε ο Αχιλλέας και έδωσε μια μπουκια απο το γλυκό του στην Λυδία. Αφού αποφασίσαμε και οι τρείς ο Χάρης φώναξε την σερβιτόρα για να παραγγείλει, μας είπε οτι σε 5 λεπτα θα είναι έτοιμα έτσι και αλλιως είχαμε πάρει παγωτά.
'Παιδιά συγνώμη πρέπει να βγω λίγο εξω' είπε και σηκώθηκε απο την καρέκλα της η Αλίνα, άφησε την ζακέτα της και έφυγε.
Δεν μπορούσα κάτι με έτρωγε και αυτό ηταν το γιατί συμπεριφέρθηκε έτσι πιο πριν, σηκώθηκα και εγώ και είπα στα παιδιά οτι θα πάω μαζί της.
Όταν βγήκα εξω την είδα να κάθεται στο πεζούλι, κάτι έψαχνε στην τσάντα της και απο οτι κατάλαβα έψαχνε αναπτήρα.
Έβγαλα εναν απο την τσέπη μου και πήγα δίπλα στο αυτί της 'πάρε τον δικο μου αμα θες' γύρισε ελαφρά το κεφάλι της και ξανά κοίταξε μπροστά 'σε ευχαριστώ' μου είπε και έκατσα δίπλα της 'καπνίζεις;' με ρώτησε ανάβοντας το τσιγάρο 'μια στο τόσο εσυ;' 'απο ότι βλέπεις ναι..τον τελευταίο καιρό όμως το κάνω εντατικά...το χρειαζομαι' με κοίταξε στα ματια και το χρωμα των ματιών της ηταν πολύ πιο ωραίο τώρα που έπεφτε και ο ήλιος πανω τους 'να σε ρώτησω κάτι;' την ρωτησα 'γιατί είπα οτι δεν σε ξέρω;' ειπε ενω πήρε μια τσουρα και έβγαλε τον καπνο απο το στόμα της 'δεν ξερω.. Ώρες ώρες κάνω κάτι τέτοια, δεν σκέφτομαι πριν μιλήσω και λέω πράγματα που μπορεί να μετανιώσω μετα..συγνώμη' ο τρόπος που τα έλεγε έδειχνε οτι έχει τραβήξει πολλά στην ζωή της και δεν υπήρχε περίπτωση να της θυμωσω για αυτό που έγινε πριν. Ήθελα να την γνωρίσω καλύτερα, κατι έχει αυτή η κοπέλα που με τραβαει πάνω της.
'Δεν πειράζει μην ανησυχείς απλως ήθελα να μάθω' σηκώθηκα και μου έπιασε το χέρι 'που πας;' με ρώτησε με μια φωνη ανησυχίας 'μέσα θα έρθεις;' 'ναι' πέταξε το τσιγάρο κάτω και σηκώθηκε 'πάμε' μου είπε και χαμογέλασε.
Μπήκαμε μεσα και δεν είδαμε κανένα απο τα παιδιά που πήγαν; 'που είναι;' κοίταξα την Αλίνα και της ειπα οτι δεν ξέρω, τους ψαξαμε λίγο αλλα και παλι δεν τους βρήκαμε 'θες να φύγουμε;' μου είπε αλλά δεν ήξερα τι να της πω 'έτσι και αλλιως τα παγωτά έχουν λιώσει' της εκανα ενα νευμα και άρχισα να μιλάω 'Αλίνα θέλω να μάθω περισσότερα για εσένα' με αυτά τα λόγια φύγαμε δίνοντας μου να καταλάβω ότι αυτό θα γίνει.

Η Νύχτα (girlxgirl) {#Wattys2016}Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα