hoofdstuk 23

3.9K 174 21
                                    

Pov Jamy

De stad was erg gezellig met Fleur, ze deed op sommige momenten een beetje raar. Dan veranderde ze meteen van onderwerp maar dat zal wel aan dr nieuwe liefde komen. Ze wilt nog steeds niet vertellen met wie ze naar het feest gaat, volgens mij vind ze die jongen echt leuk ! Ik ben zo blij voor haar, dat het haar wel lukt om haar liefde te vinden. Het enige wat ik kan doen is iemand jaloers maken...

Die waarschijnlijk niet eens jaloers is.

Maar ach de stad was dus leuk! Ik heb een donkerblauwe zijde jurk gekocht. Met glintstertjes aan de bovenkant en Fleur heeft een bordeaux rode strepless jurk gekocht. Vervolgens zijn we naar een italiaans restaurant gegaan maar toen merkte ik weer dat haar iets dwars zat.

De rest van de week was saai ! Saai as fuck !! Ik kreeg een 5 voor engels, dat is mijn allereerste onvoldoende in 5 jaar! Heb ik zo'n stom briefje mee naar huis gekregen waarin staat dat mijn ouders moeten weten dat ik faal op school. Echt die bitches.

Ik keek in de spiegel

Wat is er in godsnaam met je aan de hand Jamy ?

Sinds wanner faal jij op school

Ik deed mijn kraan open en maakte van m'n handen een kommetje en vulde het met water. Vervolgens gooide ik het in mijn gezicht. Dat herhaalde ik een aantal keer en al mijn make-up begon uit te lopen. Ik zag er vreselijk uit en realiseerde het nu pas. Het feest was vanavond en ik had er geen zin meer in. Met wie zou Nick komen? Zou hij jaloers worden ? Waarom boeit mij dit zoveel? Waarom kan ik niet gewoon gezellig mee feesten met iedereen ?

Ik liep naar mijn kast en pakte de blauwe jurk. Hij zat perfect en ik liep nog 1 keer naar de spiegel.

Oke nog één avond dan. En dan ga je weer veranderen. De oude Jamy, voor dat gedoe met Nick.

Ik maakte mijn gezich helemaal schoon zodat je de sporen van m'n mascara niet meer zag en deed nieuwe op. Mijn haar stak ik op in een losse knot en hoorde vervolgens de deurbel beneden gaan.

Ik deed de deur open en daar stond Luke in zijn pak. Zijn mond viel open en zijn ogen werden groot toen hij mij zag.

Rare reactie voor iemand die wraak wilt.

'je ziet er beeldschoon uit,' zei ie na een tijdje.

Ik vond dit een beetje awkward en ik knikte maar wat.

Hij pakte mijn hand en we liepen naar zijn auto, hij deed de passagier deur voor me open en liet me zitten.

Er is hier toch niemand? Waarom doet hij zo ?

Het was stil in de auto en de radio zat zacht op.

Pov Luke

Ze was stil, ik wilde zo graag praten, zo graag een knuffel geven. Ze zag er zo mooi uit. Ik wilde dat ze het zelfde voelde voor mij.

Heel nongalant legde ik mijn hand op haar been en zong zacht mee met se radio. Haar beenspieren spande zich aan maar relaxde zich na een tijdje.

Pov Jamy

Wat the fuck doet ie. Hij maakt het alleen maar ongemakkelijker voor mij. Hij hoeft dit pas te doen bij het feest niet al in de auto.

We kwamen bij school aan en ik zag dat we laat waren. De hele parkeerplaats stond al vol met autos.

We parkeerde en stapte uit. Ik rook de geur van bier en zweet en buiten lagen er al kinderen voor pampus. Toen we vervolgens binnenkwamen zei hij dat hij wat drinken ging halen en liep richting de bar. Ik zocht naar Fleur en probeerde tussen alle dansende mensen te komen maar dat ging moeilijk.

Ik liep naar de zijkant en ging op een bank staan. Vanuit daar zag ik Fleur in het midden dansen in haar rode jurk met

WATHEFUCK?

~~~

Niks te zeggen

Xx mij

the badboys weddenschapWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu