hoofdstuk 11

4.4K 197 3
                                    

Mijn hoofd voelde zwaar, mijn handen vastgebonden achter m'n rug en tape over m'n mond. Toen ik realiseerde dat dit geen droom was sloeg de paniek in mijn hoofd toe. Waar ben ik?
Wat is er gebeurt?
Waar is Nick?
Ga ik dood?

Ik keek rond in in het kleine kamertje waar ik zat en merkte nu pas dat er iemand naar me zat te kijken. De jongen had het erg naar zijn zin en leek mijn verwardheid en paniek wel leuk te vinden.

Ik probeerde wat te zeggen maar het enige wat eruit kwam was 'mblhm'

De jongen bleek mijn struggles nog leuker te vinden en liep naar me toe. Erg verkeerd zag ie er niet uit maar altijd minder sexy dan... Fuck! WAAR IS NICK?

ik raakte in paniek en mn hart klopte in m'n keel. Stel je voor hij is in gevaar?! Maar mijn aandacht ging nu terug naar de jongen die 1 meter van me af stond en me met een rare lach aankeek. Hij bukte en zijn gezicht was nu 1cm van de mijne.

Met een ruk trok hij het tape van mn mond en tranen schoten in m'n ogen van de pijn. Ik gilde en kneep zo hard mogelijk in de leuning van de stoel.

Gek genoeg keek de jongen bezorgd en pakte hij wat water voor me uit de kraan die in de hoek van m'n kamer stond. Ik kneep mn ogen dicht en hoopte dat de tranen weg gingen. Toen ik ze weer open deed stond hij voor me met een glas water. En gebaarde dat ik het moest drinken.

Met mn vastgebonden handen pakte ik zo soepel mogelijk het glas vast en dronk het op. Al gauw genoeg merkte ik dat het niet alleen water was.

~~
Pov Nick

Fuckfuckfuck ze is meegenomen! Ik ben maar een paar minuten weggeweest en hij heeft haar nu al gevonden.

Kijk het probleem is niet dat ik niet weet waar ze is... het is meer wat hij met haar gaat doen met haar terwijl dat on terecht is want ze is niet m'n echte vriendin!

Luke gaat dood als ik hem vind.

~~

Pov Jamy

Drank stroomde door mijn aderen. Aangeschoten voelde ik me wel. En werd gedwongen het verder op te drinken. Ik voelde me er niet prettig bij, alsof ze wisten dat ik nooit dronk. Naja ik deed het maar gewoon want ik ben bang dat als ik het niet doe dat er ergere dingen gaan gebeuren.

Toen het bekertje leeg was had ik niks meer op een rijtje. Ik zag een beetje wazig, dubbel en kon niet goed meer articuleren. In m'n gedachte ging dat woord nog goed maar uitspreken probeer ik niet.

En jongen kwam naar me toe gelopen en ik kon niet zien hoe hij eruit zag. Hij had bruin haar? Nee blond... of... ik heb geen idee... hij leek wel een beetje op uuhh... uuuhh... wie ookalweer... hoe heet hij? Oja Nick.

'Waar ish nieck?' Vroeg ik zo goed mogelijk.

De jongen hurkte voor me en keek me in de ogen aan. Naja zijn dubbelganger en hij keken me in mn ogen aan. Of hij keek ergens anders?? Ik heb geen idee.

'Je hebt nick niet nodig... je hebt mij nu.' En hij gaf me een kusje op m'n voorhoofd.

'Hhmmm'

Waarom zei ik dat? Ik had geen idee.

Hij lachte hees en zei:

'De rest komt nog heb geduld..'

Het klonk niet eens dreigend..

Hij liep de kamer uit en de andere jongen kwam weer naar me toe gelopen. Naja volgensmij ik kan me dat niet goed meer herrineren.

Hij maakte het touw rond mn polsen en enkels los en verliet toen ook de kamer. Gek genoeg hoorde ik geen klik van een slot of een sleutel die werd omgedraaid. Nee. Het was stil. Ik hoorde niks anders meer dan het bonken van mn hart.

En

Hier zat ik dan

In een kamer

Hopeloos dronken wachtend op iemand die me kwam redden

Of kon ik mezelf redden?

Zou ik dat durven?

Ik hoef alleen de deur open te maken en ik ben vrij

Ja

Goed idee

Ik probeerde me zo goed mogelijk te concentreren en met alle kracht die ik had stond ik op en begon te lopen.

Maar met die zelfde kracht voelde ik na een paar seconde de vloer op me afkomen.

Ik besloot te blijven liggen, de vloer was zoo lekker koud.

~~

Pov Nick

Ik stormde de deur binnen ik kende deze plek maar al te goed. We rookte hier altijd jointjes en bedachten manieren om high te worden. Dat waren echt de beste tijden. Maar nee nu gebruikt hij deze plek totaal verkeerd en ik moet ervoor zorgen dat hij jamy niks aan gaat doen. Als ik tegen hem zeg dat dit gewoon een weddenschap is en dat ik niks om dr geef...

Nouja een beetje

Iets meer

Oke

Een heel klein beetje veel

Luke moet dat begrijpen toch?

~~

Updaten wil ik zo graag maar of ik de tijd heb? Als school begint moet dat toch relaxed gaan? En niet zoals ik het nu heb? Het ene so na de andere?

Leraren denken dat k geen leven heb buiten school

Nouja dit is het nieuwe hoofdstuk en ik beloof dat ik meteen verder schrijff

Xxx

the badboys weddenschapWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu