hoofdstuk 1

10.5K 316 68
                                    

'Jamy!!'

Ik draaide me met een ruk om en zag Fleur naar me toe rennen.

'De vakantie is eindelijk voorbij!'

we gaven elkaar een dikke knuffel, de zomervakantie was inderdaad voorbij. Vandaag was het de start van een nieuw schooljaar. Ik heb in de vakantie me alvast voor bereid voor een aantal vakken en alleen Fleur weet dat. Ik sta namelijk al niet zo goed bekend, of zoals de populariteit lijst van de 5de klas zegt nummer 138... van de 139. En als mensen weten dat ik zoo een nerd ben dan sta ik helemaal onderaan de lijst. Fleur daarin tegen staat op de 100st plek maar omdat ze met mij bevriend is komt ze niet onder de 100.

wie op nummer 1 staat vraag je?

Niemand anders dan Nick, ulg ik walg er al van als zijn naam in mijn hoofd zit. Hij denkt dat hij het helemaal is, ik zeg niet dat ie dat fout heeft maar kom op dat je dat van jezelf denkt is wel heel erg egoïstisch. Mijn ogen schoten door de aula om te kijken of hij al aanwezig was maar ik kon hem niet vinden. een golf van teleurstelling ging door me heen.

wat?

dat je iemand niet mag hoeft niet te betekenen dat hij niet extreem knap is en je niet naar hem mag kijken.

'Jamy'

'Jamy'

'Jaaammyyy'

'He wat?'

'De bel is gegaan, meid waar zit jij met je hoofd?'

'Euh nergens kom we gaan naar de les.'

Ik liep richting de trap toen Fleur in een keer voor me ging staan:

'Schat we hebben gym! Dat weet je toch wel?'

'Ja dat klopt sorry ben nog niet helemaal wakker.'

'Yeah sure... Jamy is nog niet wakker en klaar voor school...'

Lachend liepen we naar de kleedkamer en deden onze gymkleren aan. Net op het moment dat de helft van de meiden in hun ondergoed stonden, waaronder Fleur en ik, werd de deur open gegooid en kwam Britney binnen. Ze stond ons aan te kijken met haar fake roze lippen in een grijns en knipperde opvallend veel met haar fake wimpers.'

'Omygod, sorry dat ik net op het verkeerde moment de deur open doe.'

iedereen gromde en probeerde zo snel mogelijk hun T-shirts aan te doen maar het was al te laat. Een kudde jongens liepen langs onze kleedkamer en richtte hun aandacht op ons. Meiden begonnen te gillen en met schoenen te gooien om te zorgen dat de deur dicht ging maar Britney bleef lacherig de deur open houden. Fleur en ik hadden ondertussen snel onze kleren aan getrokken en hielden ons stil. Ik herinnerde me weer waarom Fleur ook alweer op de 100ste plek stond in de lijst toen ze stil naar Britney toe liep en achter haar bleef staan. Zij had niks door en stond alleen maar meer jongens te roepen om te komen. In een keer pakte Fleur haar super kleine panterprint rok beet en trok hem naar beneden zodat ze in haar ondergoed stond. Alle meiden veranderde hun gegil in gelach en de jongens begonnen ook te brullen van het lachen. sommige begonnen zelfs te huilen en andere legde een hand op hun buik omdat het pijn deed van het lachen. Ik zelf hield het ook niet droog en schaterde met iedereen mee.

Ik zag hoe Britney langzaam rood werd en trok haar rokje zo snel mogelijk weer omhoog. Met vuur in haar ogen keek ze Fleur aan maar zij was alleen bezig met high-fives aan iedereen geven. Fleur wenkte dat ik mee moest komen omdat de gymles al bijna begon en ik huppelde vrolijk achter haar aan, damn ik had echt een awesome BFF.

De gymleraar zeikte het eerste half uur van de les dat het onacceptabel dat er zoveel herrie werd gemaakt en vroeg wederom ook waarom iedereen aan het lachen was maar niemand antwoordde. Ik had zo een zin om te klikken maar dan zou de inner nerd naar boven komen en zou ik voor de rest van het jaar buiten worden gesloten.

the badboys weddenschapWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu