Sürprizimsi -belirsizlik geçişi..

54 3 0
                                    


1 Gün Sonra; 

Genç kız yine sabahın erken saatlerinde kahvaltısını yaptıktan sonra Ahmet'le buluşmak için hazırlanmaya başlamıştı.. Ama bu sefer Sena'da olacaktı.. Sena bende gelsem olur mu demiş, Mina'da kabul edip Ahmet'e mesaj atarak haber vermişti.. 

Evlerinin ilerisindeki Alışveriş Merkezinde ilk olarak Mina ve Sena buluştular ve o gün Sevgililer günüydü.. 

Mina, Ahmet için güzel bir hediye düşünüyordu.. Derken Alışveriş Merkezinde bir dükkan dikkatini çekti.. Mina, hep oldu olası özel, değerli ve baskı tarzı yada antika, emek verilmiş hediyeleri severdi.. 

Bir tane, içinde mektup yazmak için olan boş kağıtlı denizci şişesi dikkatini çekti..

Mina bu şişeyi ve yanında, çok beğendiği yaşlı kadın ve erkeğin sarıldığı ve sarılınca kalp oldukları küçük bir biblo satın aldı ardından da yemek katına çıkıp bir masaya oturdular

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mina bu şişeyi ve yanında, çok beğendiği yaşlı kadın ve erkeğin sarıldığı ve sarılınca kalp oldukları küçük bir biblo satın aldı ardından da yemek katına çıkıp bir masaya oturdular..

İyi ki evden bunları getirmişim diyerek lacivert ceketinin cebinden; bir tane kırmızı kalem, bir tane koyu pembe kalp şeklinde yapışkan kağıt ve bir tane de açık pembe şeklinde kalpli yapışkan kağıt çıkarır.. 

Sena ilk başta şaşkın bakışlarla Mina'ya bakar ve sonra;

'' Ne yapmayı düşünüyorsun? '' 

'' Bu mektup kağıdına uzun ve güzel bir söz yazacağım ardından da küçük kalpli kağıtlara sözler yazıp şişeye koyacağım.. '' 

İkisi de sözleri yazıp şişeye koyup şişeyi kapatırlar ve mektup kağıdını da bibloya şişeden çıkan kırmızı bir kurdele ile bağlarlar.. Ve hediyeleri bir poşete sarıp saklarlar.. 

O sırada Sena; 

'' Geliyor seninki.. '' der ve gülmeye başlar.. 

Mina ne olduğunu anlamadan arkasına bakınca Ahmet direk Mina'ya sarılır ve elindeki buket yaptırdığı gülleri Mina'ya uzatır;

'' Her ne kadar sen daha iyilerine layık olsan da aşkım.. '' der.. 

Kız, şaşkın bir şekilde gülleri alır.. O sırada Ahmet cebinden bir kutu çıkarıp kızın şaşkınlığını daha da arttırır.. Derken kutunun kapağını açar ve içindeki melek şeklindeki kolyeyi çıkarıp yavaşça Mina'nın yanına gelerek boynuna takar.. 

Kız bütün bu olanlara olan şaşkınlığını atamasa da kendisini hala bir rüya da gibi hisseder.. 

Yine de içten içe sevgilisinin onu melek gibi görmesine mutlu olmuştur.. 

Yaptığı o kadar hatadan sonra birinin bile onu melek gibi görmesi üstünden bütün yükleri ve ağırlıkları kaldırıyordu sanki.. 

 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Efkar-ı Dem (Düzenleniyor Devamı En Kısa Ve Yeni Zamanda Karşınızda!!!)Where stories live. Discover now