T R E T T O N

1.8K 59 4
                                    

-Amandas perspektiv-

Mina grejer var packade och stod mitt i rummet, mina B-hörlurar hade jag på mig och en keps under. Jag har fastnat för street stilen, men jag börjar bli trött på den och funderar på att klä mig som de ¨populära¨ tjejerna, snabbt så skakade jag bort tanken och började försöka bära ner väskorna ner från trapporna. Pappa kom till undsättning och hjälpte mig, ¨Tack¨ sa jag och log mot han. Jag kollade igenom allt på min lista, ja allt var med! ¨När åker vi?¨ frågade jag mamma som sprang fram och tillbaka, ¨Nu¨ sa hon och sprang in till vardagsrummet. Lugnt så satte jag på mig mina vans och tog ut mina väskor. Molanders var redan ute och Oscar M log mot mig och vinkade, jag ignorerade han totalt och vände bort blicken, men när jag sneglade mot han så såg jag att han var påväg rakt mot mig! Jag gick snabbt till bilen med väskorna och la in dem i bakluckan. ¨Tja!¨ sa Ogge glatt och log mot mig, jag log överdrivet innan jag kollade trött på han, klockan var tre på morgonen, då har jag inte vaknat än, i min värld så är det natt och man ska inte gå upp ur sängen på natten, tycker jag iallafall. 

*

När vi var framme i Turkiet så kollade jag runt överallt, det var soligt och varmt. ¨Okej nu måste vi hitta hotellet!¨ tjoade Miss Molander. Vi rörde oss in mot stan - vad jag tror iallafall- och folk kollade konstigt på oss, jag vet inte riktigt varför. Ogge gick lugnt bredvid mig och sa inte något, samma gjorde jag, tills jag råkade tappa en väska och allas blickar vändes mot mig. ¨Ska jag hjälpa dig?¨ erbjöd Ogge. Jag skakade på huvudet ¨nej tack jag klarar mig fint själv¨ sa jag och log överdrivet. Alla vände sig om igen och vi fortsatte att gå.

*

Innan vi skulle checka in så fick jag reda på att jag och Ogge skulle dela rum...kul. Jag suckade hela tiden och jag vill verkligen inte! Jag och Ogge gick upp på rummet och packade upp saker, denna dagen skulle vi få göra vad som helst, först så ska jag sova, sedan bada! Yeey! ¨Ska du med och bada?¨ jag vände mig mot rösten och fick se en topless Ogge stå i badshorts och kolla på mig, min blick fastnade direkt på hans mage, ¨Något du gillar som du kollar på?¨flinade Ogge, jag skakade på huvudet ¨ska sova först är skit trött och haha kul¨ suckade jag och kastade mig i sängen, innan jag stängde mina allt för tunga ögonlock så såg jag att Ogge nickade och gick ut igenom dörren och försvann...

Misshandel, O.MOnde histórias criam vida. Descubra agora