N I O

2K 65 14
                                    

-Ogges perspektiv-

Jag skyndade mig till skåpet för att inte komma sent till nästa lektion, egentligen så bryr jag mig inte så mycket om skolan eller lektioner, men killarna har säkert redan gått dit och jag vill inte verka som en nörd i korridoren, en som är helt ensam. Lektionen hade redan ringt in och jag skulle ändå blivit försenad. Det var helt tyst, det ända som hördes var mina steg i det rutiga betonggolvet under mig.

*

Jag satte mig med en suck på stolen mellan Felix och Oscar, lärarens irriterande blick var fortfarande på mig, jag höjde mina armar och kollade på henne. ¨Något intressant du kollar på eller?¨ suckade jag återigen irriterat, men det hjälpte och hon slutade att stirra på mig, jag mumlade tack surare än vad jag trodde. ¨Olly vad är det med dig?¨ viskade Omar som lutade sig över Felix knä. ¨Inget¨ sa jag och öppnade den tråkiga bruna fula historia boken.

*

Lunch, något som denna skolan inte kan laga, men nästan den ända stunden som jag kan kolla in Amanda lite extra noga. Idag så ska vi ha ett grupparbete tillsammans, vilket kommer gå...bra? ¨Ogge? Kan du gå fram?¨ suckade Oscar och knuffade mig i sidan, ¨Jaja¨ muttrade jag och flyttade ett steg fram i kön som vi stod i, jag tog lite spagetti och sås, inte mycket dock.  Jag slog mig ner vid ett tomt bord med killarna tätt efter, Sandra och Miranda satte sig ner vid vårt bord. Sandra är Oscars tjej och Miranda är då min tjej, hon har brunt vågigt hår och bruna ögon -och vad jag tycker- för vågade kläder. ¨Hej babe¨ mumlade Miranda mot min axel. Jag nickade åt henne och lät min blick falla mot maten som låg framför mig.


Misshandel, O.MWhere stories live. Discover now