mafya tahtının sahibi -33-

14K 583 11
                                    

arkadaşlar anlatma açısından biraz zamanları hızlı atladım böyle olması gerekiyordu.

İki yıl önce Esila

Evden çıktıktan sonra tunç kapımı açtı arabaya binmeden dönüp eve baktım.  Keşke sıradan bir kız olsaydım o zaman  sevdiğim için çevrende olup  beni sevmeni beklerdim ama ne sen beni sevdin nede ben sıradan bir kız oldum.  Bizim daha doğrusu benim hikayem buraya kadarmış.

Arabaya binip babamın yani benim eski evime döndüm. Demirin evime felan bakacağını bildiğim için bu şarttı onu görmezsem unutmam daha kolay olur.

Eve girdiğimde kendimi koltuğa attım. Şuan uyuyabileceğimi sanmıyorum.  Film arayım izleyim derken telefonum çaldı ekranı kaydırıp açtım.

Tunç " efendim Demir bey ve egemen bey sizin evinize geldiler, ve sizi arıyorlar "

" tamam tunç artık önemli bir şey olmadığı taktirde bana bilgi vermene gerek yok demir ve diğerlerinin korumalarını arttır "

" tamam efendim"

Telefonu diğer koltuğa attıktan sonra üst kattaki sinema odasına gittim. Kapıdan içeri girince anılarım canlandı. burayı babam beni sürekli sinemaya götürme gereği olmasın diye yaptırmıştı. O zaman biraz abartmıştım neredeyse her gün gitmek istiyordum sinemaya.

Projeksiyon alanına gidip bir film seçtim oynattıktan sonra babamla ikimiz için olan iki koltuktan birine oturdum.  Koltuğu yatay pozisyona aldıktan sonra izlemeye başladım.

Şimdiye kadar çoğu filmde demir yanımdaydı onun kokusunda izlerken çoğunda uyuya kalmıştım. Gözlerimi kapatıp düşünmemeye çalıştım. O artık bitti benim için yani öyle olması gerekiyor.

Film bitene kadar sürekli  yaptıklarımızı düşünmekten filme bakamamıştım. Kafamı kaldırınca son yazısı çıktı.

İşle ilgilenirsem belki kafam dağılır.

1 hafta sonra

demirin gömleğini yırttığım sahne tekrar canlanmıştı

" esila hanım-esila hanım"

İsmimi duyunca daldığım hayal dünyasından ayrılıp ismimi söyleyen tunca döndüm.

" ne Oldu"

" ithal edilen içecekler hakkında konuşuyorduk"

" ha doğru "

Önümdeki dosyalara baktım.

" esila hanım sizin bileceğiniz iş ama biraz ara mı verseniz "

" neden"

Tunç elindeki dosyayı masaya bıraktı.
" bir haftadır sürekli dalgınsınız ve bu işinize çok yansıyor iki kez yanlış yere imza attınız kararlarınızı çelişkili şuana kadar yapılan  basit işlerdi ama ileride önemli bir iş olduğunda kararlarınızı dikkatli vermeniz gerekecek "

" haklısın tunç biraz ara vermem lazım yoksa kafayı yemem an meselesi"

  eve dönüp boş işlerle uğraşmaya çalıştım.

1 hafta sonra

Şuan demirle yemek yiyoruz aslında o demir değil benim hayal gücüm. Yemek yerken, film izlerken, uyurken her zaman her yerde sanki .kafayı yiyorum. Geçen gün telefonumu bulamadım nereye koyduğumu unuttum.  Su içmek için mutfağa gittiğimde buz dolabın kapağını açınca telefonumu bulmuştum. 

düzenli yapacağım bir şey olması lazım. Spora başlayım ama kendim yaparsam bir işe yaramaz en iyisi faruk amcaya gideyim.

Arabama bindim ve faruk amcanın kaldığı dağ evine gittim.

Mafya Tahtının SahibiNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ