mafya tahtının sahibi -13-

14.2K 664 12
                                    

Demirin beni öpmesine ve ardından da  ilk öpücüğüm olduğu için dalga geçmesine acayip sinirlendim. Tamam saf hayal perest kızlar gibi mükemmel erkekle olsun diye düşünmüyordum ama kendi irademle olmasını tercih ederdim. 

Demirlerle biraz oturduktan sonra kendi evime geçtim. Okulu astık nasıl olsa deyip biraz atıştırdım ve hergün yaptığım gibi salonda biraz kum torbası çalıştım. 

Saat beşe gelirken tunçla durum toplantısı yapmak için toplanacaktık.  üzerimi değiştirdikten sonra dışarı çıktım. Off şoför ve taksiyle uğraşamayacağım. Uzun süredir uğramadığım garaja indim. Siyah motorunun kaskını  aldıktan sonra motora yaklaştım. Hız tutkumu nasıl bıraktım ben ya.

Motoru incelemeyi bırakıp bindim kaskısını da taktıktan sonra anahtarı çevirip çalıştırdım. Yavaşça garajdan çıktım. Kumandanın tuşuna bastım garaj kapanırken onu beklemeyip gaza basıp evden çıktım.

Tirafikte sağlı sollu makas atarak ilerledim eve gelince korumalar kapıyı açtı içeri girip motordan indim kastı çıkarıp motorun üzerine bıraktım.

Semih hemen yanıma geldi.
" tunç bey mekan teftişi yapıyor du.  Az önce aradı beş dakikaya burda olurmuş"

" tamam sorun değil erken geldim zaten "

Motoru Yolda biraz zorlamış olabilirim ve bunun sonucu olarakta zamanından erken gelemem normal değilmi.
Eve girince toplantı odasına girmedim. Babamın odasına girdim onun koltuğuna oturup masanın üzerindeki ikimizin resminin olduğu çerçeveyi elime aldım.
  " sencede beni lider olarak  kabul ederlermi baba. Bir kızı karahan lideri olarak kabul edip arkamda olabilirlermi.  Bana göre büyük işler yaparsam.  Bir ihtimal ilgilerini çekerim ha. Aslında büyük karahanın  mafya işlerini bir kızın yaptığını öğrenince baya dikkat çekeceğim biliyorum ama bundan sonra gözü kara olup kan donduracak şeyler yaparsam senin gibi olduğum için kabul ederler bence"

Kapı çalındı " girin "

Tunç içeri girdi. " isterseniz toplantıya başlaya biliriz "

" tamam"

Resmi yerine bırakıp toplantı salonuna geçtik.  Ben büyük masanın baş köşesine oturunca tunç karşımda ekranın yanında durdu.

" geçen yıla kıyasla bu sene gece kulüplerine fazla bir talep var. Ve bununla birlikte de olaylar arttı. Olaylar kontrolümüz altında. Big alışveriş merkezinin geliri yapılan çekilişle %14 attı diğer mağazalarda da sorun yok.Petrol ofisleridede herşey yolunda. Depolarda şuan 14 kişi var . Beşi kısa süreli ama diğerleri biraz daha kalacak . Faruk da bizim yükselişimizi kabuğundan izleyip duruyor. Uzun süredir bir girişimde bulunmadı "

" zaman kazanmaya çalışıyor.  Aklında bir plan olduğuna kalıbımı basarım. İçerideki adama haber ver daha dikkatli olsun ve o pisliğin peşine de birini tak"

Tunç" şuan görünürde birşey yok takip ettirmeye gerek varmı ki. "

" görünürde olmasada birşeyler döndüyor tunç dediğimi yap "

" tamam"

" Diğer adamların da daha dikkatli olmasını sağla "

" anladım. Busenin de peşine birini taktım "

" iyi.  Başka birşey yoksa gidiyorum"

" olursa haber veririm "

" tamam"

Evden çıktım. Motora bindikten sonra otobana çıktım. Biraz rahatlamışken Atış poligonu na gitsem iyi olacak. Şehirden uzak olan atış poligonuna gittim. Motordan indim kastı ve anahtarı alıp içeri girdiğimde benden en ve boyca büyük erkekler bana bakıp gülüyorlardı.  Eşyalarımı dolaba bıraktıktan sonra atış alanına geldim. Kulaklıkları ve gözlüğü taktıktım . 

Mafya Tahtının SahibiWhere stories live. Discover now