mafya tahtının sahibi -21-

15.1K 695 28
                                    

Tunç'un bana uzattığı bıçağı almak ve almamak arasında kalmıştım. O bıçak hem yıllarımdı hemde bir anlık öfkeyle alınan bir candı.

Hala bakarken ani bir karar aldım.O kadın yüzünden babamın bana verdiği hatırayı atacak değilim. Bıçağı alıp cebime koydum. Ben bir katildim bir mafya ve can aldığımda bıçakdan korkacak değilim ki bu annemi öldürdüğüm bıçak dahi olsa.

Araba hareket etti ve eve geldim. Evin önündeki parkeler dün olanları unutmuş gibi tertemiz duruyordu. Dışarıdan bakan birisi dün burada bir kan gölü olduğunu anlayamacak kadar normal.

İnsan korkularıyla yaşayamaz. Ya korkularının üzerine gidip savaşacaksın. Yada o korkuların içinde boğulmayı bekleyeceksin.

Bende savaşmayı seçtim. Parkelerin üzerine basarak hiç birşey yokmuş gibi geçip evin kapısını çaldım. Tuğba kapıyı açtı.

Odama çıkıp kendimi yatağa attım. Telefonum çalıncaya kadar evin tavanına bakıyordum. kafamı yataktan kaldırmadan cebimden çıkardığım telefonu açıp kulağıma götürdüm.

" esila dediğin gibi. Faruk planlar yapıyormuş . Radofla anlaşmışlar planları faruk türkiye nin Radofta ingiltere'de bu işleri yürütecekmiş. Bildiğin üzere radof hafife alınacak biri değil. "

" aşırı önemli biri de değil "

"Esila bu adamı hafife alma. "

" tamam o işi bana bırak sana döneceğim"

Telefonu kapatıp yatağa attım. Şu radofun da işine bakmam gerekiyor. Bir kişiyi hafife alırsan yaptığı işleri göremezsin fazla büyütürsende korkuların süphelerin senin önüne geçer yaptığı basit hataları göremezsin.

Bence hayata tarafsız düz bir şekilde bakarsan çevrende olan olayları daha iyi görmeni sağlar. Çünkü duygular insanı engelleyen bir şey.

Üzerimi değiştirip spor salonuna indim. Kulaklığımı takıp koşu bandında koşmaya başladım.

Normalde müzik dinlerken aklıma yapacağım planlar gelirken şuan aklıma sadece Demir geliyor .duruşu ,gülüşü, sinirli hali kafamı sallayıp düşünceleri aklımdan kovdum.

Şimdi radof aşırı bencil biri faruk ise gösteriş meraklısı. Radof farukla çalıştığına göre faruğu parmağında oynattığına eminim. Radofa ayar verirsem otomatik olarak bundan faruk fazlasıyla etkilenecektir.

Etkilenmek deyince aklıma demirin gamzesi geldi. Ne güzel bir şeydi o ya. Erkeklerde gamzeyi sevmem ama demirin serseri haline biraz çocuksuluk katmış.

Hani radof u düşünüyordun ?

Tamam düşünüyorum. Radof uzun süreli plan yapan biri değil gördüğüm üzere. Eğer oyun oynuyorsa hızlı etki edecek birşeyler planlıyordur. Benim bölgemde hızlı etki edecek şeyler ne olabilir.

Gözümün önüne köprücük kemiği geldi.

Sen iş düşünüyordun değil mi?

Off sen azıcık sussana ya. Ben mi dedim köprücük kemikleri gelin önüme diye. Hem sen beynimin içindesin kolaysa müdahale et de iş düşüneyim.

Ne kötü birisin sen ya. İç sesim diye hakaret üstüne hakaret benimde duygularım var. Biraz beni de düşün.

Seni düşüneceğime demiri düşünürüm daha iyi

Kız sen ne düşünüyorsun demir hakkında ayıp ayıp

İç ses sen ne fesatsın ya. Kendi iç sesimden utanıyorum resmen.

Mafya Tahtının SahibiNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ