1. BÖLÜM

5.8K 362 165
                                    

Mine

Yazar: HavocLight

Çeviri: Minnie Hyung


BÖLÜM 1


"Üzgünüm Kyungsoo ama seninle daha fazla takılamam. Özür dilerim."

"Kyungsoo! U-Uzak dur b-benden! Yaklaşma!"

"Kyungsoo, artık seninle arkadaş olamam. Seninle görüşmeye devam edersem Jongin beni dövecek, o yüzden tekrar yanıma yaklaşma."

"Jongin seninle arkadaş kalırsam canımı yakmakla tehdit etti. Üzgünüm ama bir daha benimle konuşma, lütfen..."

"J-Jongin... Jongin çok korkunç gitmem g-gerek Kyungsoo, hoşçakal!"

"Eğer Kyungsoo ile yakınlaşırsanız birisi sizi fena halde dövecek. O yüzden onun yanına bile yaklaşmayın!"

"Oh bakın Kyungsoo bize doğru geliyor! Çabuk saklanalım!"

"Kyungsoo ile arkadaş olmayın! Başınız belaya girecek!"

"Kyungsoo? N-Niye buradasın?! D-Defol! B-Başımıza bela istemiyoruz!"

"Kyungsoo! Bak Jongin bana ne yaptı! Sakın... Sakın bir daha yanıma gelmeye cüret etme!"

"K-Kyungsoo... Babam işini kaybetti çünkü Jongin babasına onu kovmasını söylemiş... Artık okulu bırakmam ve taşraya geri dönmemiz dışında bir seçeneğimiz yok... Ve bunların hepsi senin yüzünden... Ben... Senden nefret ediyorum..."

Kyungsoo gözlerini pörtleterek açtı ve onu rahatsız edip uykusundaki korkunç seslerden uzaklaştıran alarmın sesiyle uyandı. Hızla nefes alıyordu ve terlemişti; kalp atışı o kadar hızlıydı ki nefes almak neredeyse canını yakıyordu. Uyanık olduğunun ve her şeyin sadece bir rüya olduğunun farkına vardığında, aniden telefonunu aldı ve alarmı kapatıp derince nefes aldı.

Büyük ve zarif odasının saf beyaz tavanına baktı, ciğerlerine derince hava alıp verirken boş boş izliyordu. Bunun sadece bir rüya olduğunu biliyordu, yine de örtülerinin altında hafifçe titrerken kendini halen toparlayamamıştı. 

Sonrasında hızlıca terli alnını sildi ve kalp ritmini yatıştırmaya çalışırmış gibi, elini göğsüne koydu. 

Neden... Neden yine bu rüyayı görüyorum... diye düşünürken gözlerini tekrar kapattı ve ön kolunu gözlerini istila eden ani güneş ışınlarından korumak için gözlerinin üzerine yerleştirdi.

Kyungsoo neredeyse bir yıldır o aynı rüyayı görmüyordu ve bunu tamamen atlattığını düşünüyordu. Ama görünüşe bakılırsa işin aslı başkaydı. Çoktan o rüya hakkında neredeyse milyon kez düşünmüştü, buna rağmen o kabustan uyandığı zaman kendini adamakıllı yönlendiremiyordu.

Daha sonra kendini yatağın üzerinde oturur pozisyona aldı, esnedi ve kollarıyla bacaklarını gerdi. Çabucak telefonunu aldı ve saate baktı. Yediyi dört geçiyordu.

Sanırım hazırlanmaya başlamalıyım, diye kalkmak için battaniyesini üzerinden atarken kendi kendine konuştu ve okul için hazırlanmaya başladı.

--------

"Kyungsoo, gelecek cumartesi katılacağımız bir ziyafet var." Babası kravatını düzeltirken söyledi. Annesi, babasının kravatı bağlamakta oldukça zor anlar yaşadığını görerek aniden kalktı ve kocasına yardıma gitti.

Mine ★ [ÇEVİRİ]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin