"Χωρίζουμε!"

11.3K 851 88
                                    

«Από δω ο Βίκτωρας, ο Δημήτρης και ο Αχιλλέας και τέλος η Ισμήνη. Την Βαλέρια δεν χρειάζεται να στη συστήσω, την ξέρεις ήδη.»

«Χάρηκα.», πρόφερε προς όλους η Νίνα με χαμόγελο. Με τον Άλεξ είχαν ήδη ολοκληρώσει την προθέρμανσή τους όταν ήρθαν και τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας της Τζίνας κι έτσι η κολλητή της έσπευσε να τους κάνει τις απαραίτητες συστάσεις. Στην Νίνα, κυρίως, γιατί ο Άλεξ τα ήξερε ήδη τα παιδιά. Μάλιστα είχε πιάσει ήδη ψιλή κουβεντούλα με τους άντρες της παρέας, με την Νίνα να βρίσκει έτσι την ευκαιρία να πάρει την κολλητή της παραπέρα για να μιλήσουν με την ησυχία τους.

«Για πες μου τώρα, τί παίζει με τις γυναίκες εδώ;», ρώτησε την Τζίνα δείχνοντας διακριτικά με το βλέμμα της τις κοπέλες της ομάδας της. «Ελπίζω με όλη αυτή την ιστορία να μην πάω να βοηθήσω τον Άλεξ και να καταλήξω να βγάλω μόνη μου τα ματάκια μου με τα χεράκια μου;»

«Η Βαλέρια είναι παντρεμένη με τον Βίκτωρα κι έχουν κι ένα μωρό παιδί, η Ισμήνη είναι λεσβία κι όσο για μένα... ε, πρέπει να σου πω και για μένα ότι τα 'χω με τον Μάρκο;»

«Αρχίσαμε το δούλεμα;»

«Α, δεν ξέρω. Εγώ οφείλω να ξεκαθαρίσω τη θέση μου. Ο έρωτας, λέει, εκτός από τυφλός είναι και ικανός να σε οδηγήσει στην παράνοια.»

«Στον χωρισμό μόνο να μην μας οδηγήσει κι από κει και πέρα όλα λύνονται.»

«Πώς σου 'ρθε τώρα αυτό;»

«Τί πώς μου 'ρθε; Αν υποψιαστεί τί σκαρώνω πίσω από την πλάτη του θα γίνει έξαλλος. Κι αν θυμώσει πολύ τον βλέπω να μου δίνει τα παπούτσια στο χέρι και να με στέλνει και σπιτάκι μου.»

«Βλακείες.», αναφώνησε η Τζίνα. «Άκου να σου πω, αν τολμήσει να σου πει τίποτα να βγεις κι από πάνω. Δεν φτάνει που νοιάζεσαι για εκείνον, σιγά μη βρεις και τον μπελά σου!»

«Καλά, σ' αφήνω τώρα γιατί μου κάνει νόημα να πάω εκεί. Ξεκινήστε εσείς κανονικά την προθέρμανσή σας και αν πάει κάτι λάθος με το σχέδιο θα το καταλάβεις από τις γαϊδουρο-φωνάρες του.»

«Σιγά μη μας δείρει κιόλας!», συμπλήρωσε η Τζίνα γεμάτη ειρωνεία. «Άντε, πήγαινε. Και καλή επιτυχία.»

Η Νίνα έτρεξε κοντά στον Άλεξ και σταματώντας απότομα μπροστά του, έδωσε ένα σάλτο και έπεσε πάνω στην αγκαλιά του. Εκείνος γελώντας ακόμα την σήκωσε ψηλά και της έδωσε ένα ηχηρό φιλί στο στόμα. Κάποιοι από την ομάδα της Τζίνας τους κοίταξαν χαμογελώντας, όμως σύντομα επικεντρώθηκαν στην προθέρμανσή τους. Ο Άλεξ μαζί με την Νίνα περιορίστηκαν σε ένα σημείο πίσω στην αίθουσα και, εκμεταλλευόμενοι την μουσική που είχε βάλει η Τζίνα να παίζει για την προθέρμανση, της έδειχνε κάποιες απλές χορευτικές κινήσεις.

Dreams of Dancing...Where stories live. Discover now