Ανεπιθύμητος επισκέπτης (Α' Μέρος)

9K 792 150
  • Αφιερωμένο στον/ην mpiizaa
                                    


«Καλό είναι.»

«Τί καλό; Μόνο καλό; Δεν ήμουν τέλειος;»

«Άντε καλά, τέλειος ήσουν.»

«Δεν σ' ακούω να το λες με ενθουσιασμό.»

«Μα αφού τελείωσες γρήγορα, βρε μωρό μου. Άμα δεν έχει διάρκεια, δεν είναι καλό.»

Ακούγοντας αυτά τα λόγια να έρχονται από το υπνοδωμάτιο της Νίνας, η Τζίνα σκάλωσε στη μέση του διαδρόμου και κοίταξε προς τη μισάνοιχτη πόρτα. «Με ποιόν μιλάει;», αναρωτήθηκε. Η ώρα ήταν 18.00 το απόγευμα, ο Άλεξ έλειπε από το πρωί στην προπόνηση και – απ' όσο ήξερε – η Νίνα ήταν ολομόναχη μέσα στο δωμάτιο.

«Πάμε άλλη μία! Και φρόντισε να τελειώσεις πιο αργά.», την άκουσε να ξαναλέει κι αυτή τη φορά δεν άντεξε και πλησίασε την ανοιχτή πόρτα. Η Νίνα ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι κρατώντας το τάμπλετ στα χέρια της και η ανδρική φωνή που ακουγόταν μέσα από αυτό, ήταν τελικά του Άλεξ.

«Διαδικτυακό σεξ κάνετε;», τη ρώτησε με ανασηκωμένο το φρύδι. Η Νίνα έσκασε στα γέλια και έστρεψε προς το μέρος της την οθόνη του τάμπλετ.

«Όχι, ρε συ! Ο Άλεξ είναι στην προπόνηση και μου δείχνει μέσω skype κάτι φιγούρες.»

«Τις φιγούρες του σχολίαζες τόσην ώρα;»

«Ναι.»

«Και γι' αυτές έλεγες ότι τελείωσε γρήγορα;»

«Ναι.»

«Δεν σε πιστεύω.»

«Ε, έλα τότε να δεις και μόνη σου.»

«Είναι ντυμένος;»

«Ντυμένος είμαι!», ακούστηκε η φωνή του Άλεξ μέσα από το τάμπλετ. «Άντε, κάνε αυτό που σου λέει! Μας καθυστερείς.»

«Ναι, βάλε μας και τις φωνές τώρα!», του αποκρίθηκε εκείνη και με ένα χοροπηδητό έπεσε πάνω στο κρεβάτι κι έκατσε δίπλα στην κολλητή της. Η Νίνα στερέωσε λίγο πιο πίσω την οθόνη ώστε να βλέπουν κι οι δύο, και ο Άλεξ ξαναέκανε το χορευτικό που έδειχνε λίγο πριν στην Νίνα.

Τρεις μήνες είχαν περάσει από τότε που τελείωσε η μετακόμιση και πια ο Άλεξ είχε μπει σε αυστηρό πρόγραμμα προετοιμασίας για το BC One. Οι περισσότερες συμμετοχές bboy για τον ετήσιο διαγωνισμό της Redbull είχαν ήδη επιβεβαιωθεί και με τον Tyrex να έχει δηλώσει από τους πρώτους ότι θα συμμετάσχει, το πείσμα του Άλεξ για να την κατάκτηση της πρώτη θέσης αυξήθηκε υπέρμετρα, όπως άλλωστε κι οι ώρες προπόνησης του. Έφευγε από το σπίτι σχεδόν χαράματα, προπονούταν για παραπάνω από 8 ώρες ημερησίως, έκανε ένα μικρό διάλειμμα το μεσημέρι τρώγοντας έξω κι ύστερα πήγαινε στη δουλειά. Στο σπίτι γύριζε πια αργά το βράδυ και μέχρι τότε η Νίνα περνούσε τις ώρες της είτε παρέα με την Τζίνα – που όντας χωρισμένη πλέον είχε άπλετο ελεύθερο χρόνο – είτε μόνη της. Η κατάστασή της είχε δείξει εμφανή βελτίωση αλλά μόνο για να αυτοεξυπηρετείται μέσα στο σπίτι. Το να βγει έξω και να παρακολουθεί, για παράδειγμα, την προπόνηση του Άλεξ αυτό δεν ήταν κάτι που ήταν ακόμη σε θέση να κάνει, επομένως για να μπορεί να τον έχει κοντά της, αλλά και για να τον βοηθά στις προπονήσεις λέγοντάς του τη γνώμη της, αναγκάστηκε να επιστρατεύσει τη βοήθεια της κινητής τηλεφωνίας.

Dreams of Dancing...Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα