παρτ 34

3.9K 320 14
                                    


Λοιπον..το μονο σιγουρο ειναι οτι τραγουδουσε Παντελιδη το 'Πίνω απο εκει ψηλα για εσενα' νταξει οακυ ειχε ωραια φωνη αλλα απο που και ως που να τραγουδησει ο νεκρος?

"Δη-Δημητρη?" μπορεσα να πω μετα απο λιγα λεπτα αφου ειχε τελειωσει το τραγουδι!

"Χευ γιο! Βλεπω ηρθατε στην κηδεια μου..ο αλλος διπλασου τι κανει εδω?" για τον Βαγγ ελεγε?

"Δεν νομιζω να σου πω εγω τι κανει αυτος εδω, αλλα εσυ να μας πεις τι γινεται εδω που εξαιτια σου οι γονεις μου επαθαν τροχαιο..." δεν αντεξα αλλο οι υπολλοιποι ειχαν βγει εξω οταν αρχιζα να κλαιω απο τον θυμο μου οταν θυμηθικα οτι οι γονεις μου επαθαν τροχαιο εξαιτιας του..

"Βασικά γι'αυτό θέλω να σου μιλήσω αυτή την στιγμή" εε? ta ve! Αιιι μωρη πορδη! Ναι η Βιβιαν μιλησε..

"Λοιπον δεν θελω να με διακοψεις καθως θα σου μιλαω νταξει?" μου ειπε καθως εβγαινε απο την κασα και καθησαμε στις καρεκλες που υπηρχαν εκει περα..του ενευσα θετικα και συνεχισε να μιλαει.."Λοιπον το ξερεις οτι σε αγαπω πολυ ετσι? Αλλα αυτη η αγάπη δεν είναι φιλική..Σε αγαπάω ως τίποτε άλλο..και με την άλλη εμεινα για να δω αν θα αντιδρασεις αλλα εσυ εκανες το αντιθετο..σηκωθηκες και εφυγες οταν τελειωσες τις σπουδες σου..Πηρα τηλεφωνο στο σπιτι αλλα δεν μου το σηκωσε κανεις ηθελα να μιλησω με τους γονεις σου ..τοτε θυμηθικα πως οταν με ειχες συστισει στον αδερφο σου μου ειχε δωσει το τηλεφωνο του σπιτιου στο χωριο. Αφού πήρα τηλέφωνο τους γονείς σου τους είπα ένα σχέδιο. Το σχέδιο μου ήταν να έρθεις εδώ γιατί αν στο ζητουσα δεν θα ερχοσουν. Ετσι καναμε οτι εγω πεθανα και οτι οι γονεις σου επαθαν τροχαιο για να ερθεις εδω περα. ΤωρΑ Η απορεια σου θα ειναι πως η νοσοκομα σου ειπε ψεματα. Ηταν μια φιλη μου και μου χρωστουσε μια χαρη κι ετσι μου την εκανε τωρα. Νομιζα πως μετα τον χωρισμο μας θα ησουν μονη σου και θα μπορουσα να σου κανω αυτη την προταση που θα ηθελα να σου κανω τωρα. Αλλα δεν μπορω.." τι εννοει? Σηκωθηκε και πηγενε προς την πορτα. Μα οταν τον ειδα να φευγει κατι ενιωσα στο στηθος μου..το ιδιο πραγμα οταν τον ειχα πρωτοδει με την αλλη..τα ερωτηματα ειναι 2! Τον αγαπω ακομα? ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΦΥΓΕΙ? Μα εγω ειμαι μαζι με τον Βαγγ..

Οταν γηκα και εγω απο την εκκλησια ειδα ολους να ειναι μαζεμενοι κι ελειπαν ο Βαγγ μαζι με την αλλη! Λογικα θα ηταν μαζι...αα τοσο καλα! Βρηκε την ευκερια να με απατησει! Μαλλον..παω να τον ψαξω..ρωταω ον αδερφο μου και μου λεει οτι ειναι πισω απο την εκκλησια γιατι θα δω κατι που θα το μετανιωσω..και εσυ σαν χαζη να φαντααστω δεν τον ακουσες σωστα? Και βεβαια οχι...σιγα μην τον ακουγα...

Πηγα πισω απο την εκκλησια και αυτο που ειδα εκαναν τα ματια μου να βγουν απο την θεση τους..δεν το πιστευω ο Βαγγ ειχε καβαλησει την αλλη..μονο που δεν το κανανε..

"Τσιποα δεν εχετε πανω σας ρε?" καποιος μιλησε απο πισω μου και τον καταλαβα κατευεθειαν απο την φωνη κι δεν χρειαστηκε να γυρισω για να καταλαβω ποιος ηταν..

¨Χριστινα δεν ειναι αυτο που νομ- Βασικα ειναι αυτο που νομιζεις..ειμαι αντρας γαμωτο δεν μπορω να περιμενω μεχρι να νιωσεις εσυ ετοιμη..." οταν το ακουσα αυτο βουρκωσα πηγα κοντα του και τον ρωτησα ηρεμη..

"Με ποσες αλλες εχεις παει?" τα ειχαμε περιπου 1 μηνα..

"Με αλλες 15" ειπε χαμηλοφωνα..Εχετε δει ποτε ελληνα να γινεται τουρκος? Αν δεν εχετε δει μπορειτε να το φανταστειτε με τον εαυτο σας..να ακουτε αυτο το πραγμα. Οταν το ακουσα του εδωσα ενα χαστουκι που ακουστηκε σε ολο το δασακι που υπηρχε εκει διπλα γιατι ειδα πουλια να πετανε..

"Εισαι και πολυ κοπανος, εγω σε εμπιστευομουν και εσυ..εσυ μονο που δεν το εκανες εξω απο το Ναο Του Κυριου..εισαι και πολυ μαλακας αγορι μου"

και βεβαια ναι εκλαιγα και ετρεξα προς το αμαξι του αδερφου μου..ο Δημητρης δεν ξερω τι εκανε με την αλλη αλλα εγω μπηκα μεσα στο αυτοκινητο και εφυγα..δεν ηξερα που πηγενα..οχι οτι δεν ηξερα τους δρομους αλλα επειδη δεν εβλεπα απο τα ματια μου..Ξαφνικα βλεπω ενα τεραστιο φως και ειναι το μονο που θυμαμαι πριν πεσω στον βαθυ μου υπνο!






Ο "Γειτονας" ΜουWhere stories live. Discover now