παρτ 33

4K 317 22
                                    


Καποιος με σκουντουσε για να ξυπνησω..μαλλον φτασαμε Καλαματα! Μα πως? Πως τοσο νωρις?

"Ειι πιστρικι ξυπνα.." αυτο μου θυμιζε το 'Ει πιτσιρικι το τοπι μου' της Βουκιουκλακη! Τελος παντων σηκωνομαι και μπαινω μεσα φουρτσατη-λυπημενη

"Παπαδιμητριου" λεω δυνατα κι η κοπελα που ειναι εκει μου δειχνει τον διαδρομο και μου λεει το νουμερο που ειναι οι 2 γονεις μας! τρεχω προς τα εκει μπαινω μεσα και τους βλεπω να ειναι ξαπλωμενοι και να κρατιουνται χερι χερι..μπαινει μεσα και ο Γιαννης και μαζι του ενας γιατρος.


"Ειστε τα παιδια τους να φανταστω?"

"Γιατρε, λογικο ειναι να ειμστε παιδια αφου τρεξαμε εδω για να μπουμε μεσα. Τι θα ειμασταν ξενοι? Μπορειτε να μας πειτε σε τι κατασταση βρισκοντε?"

Εεε τιγρη ηρεμησε λιγο.. οπ η Βιβιαν μας ελειπε τωρα! Δεν μπορω εχει να κανει με τους γονεις μου! Νταξει χαλαρωσε λιγο ο γιατρος τι φταιει...Δικαιο εχεις..Παντα! Σουσσσ τωρα να μας πει τι εγινε!


"Ευτυχως εχουν περασει τον κυνδινο αλλα βρισκονται σε ταραχι...αωωω τι γλυκο κρατιουνται χερι-χερι"

παει ο γιατρος ειναι πουστης, Βιβιαν..δικαιο εχεις!

"Μπορειτε να μας αφησετε λιγο μονους μαζι τους?" λεει ο αδερφος μου..ο γιατρος γνευει θετικα και οταν κλεινει η πορτα γυρναει ο Γιαννης σε εμενα και με κοιταει

"Ειναι πουστης" μου λεει και σκαω στα γελοια..

"Προσεξε να μην γινεις γκομενα του χαχαχαχαχαχαχα"

"Μικρη μαζεψου..αλλα εχεις δικαιο" εχω λιωσει στο γελοιο εν το μεταξυ και καποιος ξεροβηχει..ο μπαμπας και η μαμα ειχαν ξυπνησει λογικα απο το γελοιο φωκιας που εχω! Ναιι αφηστε! ΡΕΖΙΛΙ ακομα και ο γιατρος ηρθε μεσα!

"ΜΑΜΑ ΜΠΑΜΠΑΑΑΑΑΑ" Φωναξα και τους αγκαλιασα σφυχτα..

"Τι κανατε εσεις στην Καλαματα?"

"Εμμ..ναι σχετικα με αυτο..κορουλα μου δεν θελω να ανχωθεις αλλα μας πηρε η κοπελα του Δημητρη και μας ειπε οτι επαθε ενα τροχαιο και..εμμ..εφυγε. Η κηδεια θα γινει αυριο"

"Τ-ΤΙ?" δεν γινεται αυτο? Για ποιο λογο? Οχιιιιι.. αρχισα να κλαιω με λιγμους...δεν μπορει! Νταξει μπορει να μην τον θελω για αγορι μου πλεον αλλα τον αγαπω ακομα σαν φιλο...μου εκανε την ζωη κολλαση αλλα δεν θα ηθελα με τιποτα να πεθανει...ΟΧΙ ΤΩΡΑ ηταν παρα πολυ νεος..οχι ετσι!


~Το αυριο ηρθε γρηγορα~

Εβαλα τα μαυρα μου ρουχα τα μαυρα μου γυαλια γιατι εκλαιγα ολο το βραδυ, ει, φιλος μου ηταν νταξει? Ηρθε η ωρα να παμε.. οι γονεις μου βγηκαν απο το νοσοκομειο δεν ειχαν κατι σοβαρο.


οταν πηγαμε στην εκλεισια ανοιξαν το φερετρο και ειδαμε τον Δημητρη! Να τραγουδαει? Γινεται ο νεκρος να τραγουδησει? Τι γινεται εδω??

Ο "Γειτονας" ΜουWhere stories live. Discover now