παρτ26

4.4K 328 9
                                    

Έκανα μπάνιο έβαλα το σορτσάκι μου, την άσπρη μπλούζα με σχέδια Τα μαύρα All Star μου και το ρολόι μου..λοιπόν περνώ γυαλιά την τσαντουλα μου το κινητό μου αλουστικα και έφυγα...Ο Γιάννης πήγε στο δωμάτιο και πήρε τις βαλίτσες μου! Πήγαμε στο αυτοκίνητο..Εκεί μας έριμεναν τα παιδιά..τα χερετησα έναν έναν..πρώτα τον Δημήτρη και μετα την κοπέλα του..Μετά τον Μάνο και μετά την κοπέλα του..ηρθε Ο γίναν και φύγαμε..Στον δρόμο μιλούσαμε για το τι δώρο θα κάνουμε στον γάμο της Γιατί μας έχει καλέσει κι τους δύο..Ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα Γιατί εκεί είναι οι γονείς της!

[...]

Επιτέλους σπίτι μου σπιτάκι μου..

"Κοριτσάκι μου όμορφο!" Κατευθείαν τα κοπλιμέντα Η μαμά..

"Μαμάκα μού έλειψες!"

"Κι εμένα μωράκι μου"

"Ο μπαμπας?"

"Για δουλειά στο χωριό και σήμερα θα πάω κι εγώ! Μάλλον θα μείνουμε μόνιμα εκεί..συγγνώμη"

"Σιγά ρε μαμά..άντε σε χαιρετώ γιατί κουραστικά κι θέλω να πάω να κοιμηθώ! Καλό ταξίδι!" Της είπα και την φίλησα..πήγα πάνω στο δωμάτιο του Γιάννη μήπως είναι εκεί η Βικ αλλά δεν την είδα έτσι πήγα στο δωμάτιο μου..καθώς μπήκα μέσα είδα την Βικ να κάθεται στο καινούριο μου δωμάτιο? Πότε το αλλάξανε? Γιατί το αλλάξανε? ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ. Λοιπόν είΝαι ένας τοίχος καφέ και εκεί είναι το παράθυρο όπως πΆντα κκ Οι υπόλοιποι τοίχοι είναι Σκούρο μπεζ..Επιτέλους! Παλιά ήταν ροζ και μπλε..ξέρετε κλασικό..χάλια..το γραφείο μετατράπηκε σε ένα κλασικό μικρό γραφιακη κι ΒιβΛΙΟθήκη....το κρεβάτι ήταν υπερδιπλο κι ήταν όλο δικό μου και εκεί καθόταν η Βικ..

"Χριστίνα μοΥ...Πώς είσαι?" ΑΦΟΥ με είδε σηκώθηκε να με αγκαλιάσει!

"Καλά είμαι εσύ?"

"Μια χαρά..λοιπόν πως σου φαίνεται?" Μου είπε και με το χέρι της μου έδειξε το δωμάτιο Όλο!

"Τέλειο εσυ το έΚανες έτσι?"

"Μου είχε πει ο Γιάννης πως το ήθελες πάντα οπότε είπα να στο κάνω έτσι όπως ήθελες..και κοιτα προς τα από εκεί!" Με γύρισε και είδα 2 πόρτες..Η Μια ήταν το μπάνιο και η άλλη ήταν μια ντουλαπαααααα πάντα ήθελα ένα τέτοιο δωμάτιο! Τα έχει φτιάξει στις πάνω κρεμαστείς τα πουλόβερ στα αριστερά πάνω οι καλοκαιρινές μπλούζες στην Μέση διπλωμενες φούστες και σορτσάκια..κάτω δεξιά φορέματα και κάτω αριστερά οΛΑ μου τα παπούτσια...τακουνια Κι κανονικά παπουτσάκια..ξέρετε κλασικά..κι πίσω από την πόρτα είχε έναν ολοσωμο καθρέφτη! Όταν βγήκα πήγα στο μπάνιο και έκανα ένα ντουζ..φόρεσα τα εσώρουχα μου που βρισκόντουσαν σε κάτι συρτάρια μέσα στην ντουλαπα-Δωμάτιο εκεί ήταν και ΟΙ πιτζάμες μου..έβαλα τα ρούχα μου και πήδηξα πάνω στο κρεβάτι μου και μπήκα κάτω από τα σκεπάσματα κι ήρθε κι με πΉΡΕ Ο Μορφέας!

Ο "Γειτονας" ΜουWhere stories live. Discover now