παρτ14

6.3K 391 6
                                    

Μπηκα να κάνω ένα μπανακι..μα πριν μπω χτύπησε το κινητό μου

"Ναι?"

"Χριστίνα?" Ακούστηκε ο αδερφός μου από την άλλη γραμμή ανήσυχος..

"Γιάννη τι έγινε?"

"Ο μπαμπάς...Είναι στο νοσοκομείο.."

"ΓΙΑΤΙ???"

"Μην μου φωνάζεις εμένα σκατο..Είναι γιατί πηγε Ν κάνει εξετάσει αίματος και σε πήρα για να σου πω να πας να κάνει και εσύ.."

"Άντε μου στο διαλα Γιάννη..." και του το έκλεισα στην μούρη...με ανησύχησε ο Μαλακας. Μπήκα να κάνω μπάνιο κι όπως πάντα σκέφτηκα το 'μέλλον' μου...
Μου αρέσει ο Δημήτρης? Σου αρέσει... Βίβιαν Εσύ γιατί πετάχτηκες? Γιατί είμαι η λογική σου.. αι στα διαλα Μαρη...συνεχίζω και μην τολμήσεις και με ξαναδιακοψεις..
Ο Ιωάννης για εμένα τι είναι πια? Ένας Μαλακας και μισό.. να και κάτι σωστό που είπες..Ευχαριστώ.. ντάξει μην παίρνεις θάρρος..λοιπόν συνεχίζω..λες να έχει αισθήματα για εμένα..μπορεί Ναι μπορεί κι όχι..θα δουν την συμπεριφορά του σήμερα! Βίβιαν μπορείς να μου τι να βάλω μετά? Αν δεν είσαι μπροστά στην ντουλάπα να δω τι άλατα έχεις όχι δεν μπορώ... αχουτο όλο ειρωνεία η Βίβιαν
Αφού βγήκα από το μπάνιο πήγα στην ντουλάπα για να δει η μαντάμ Βίβιαν τι να βάλω..
Λοιπόν μαντάμ να πεις τον κωλο σου άντε..και δεύτερον θα βάλεις το λουλουδάκι φόρεμα με τις μαύρες σου γόβες και την τσάντα...και για κολιέ θα βρούμε μετά ντάξει? Αν δεν είχα και εσένα Βίβιαν..Ρε μιλάω μόνη μου..ωχχ..παναϊα μου πρέπει να το κοιτάξω αυτό..λοιπόν έβαλα αυτά που μου είπε η Βίβιαν (φωτο πανω)

Καθώς έβαζα τις τελευταίες πινελιές πάνω μου χτύπησε η πόρτα..θα ήταν ο Δημήτρης...
Ανοίγω την πόρτα και βλέπω τον Δημήτρη να έχει βάλει ένα μαύρο παντελόνι τα αλλ σταρ του και ένα γαλάζιο πουκάμισο..μαζι του εφερε και έναν φίλο του λογικά..

"Γεια σας παιδιά..περάστε μέχρι μέχρι πάω να πάρω το κινητό μου.." του ειπα βιαστηκα

~Σκέψεις του Δημήτρη~

Όταν ανοίγει η πόρτα και βλέπω την Χριστίνα να είναι..πανέμορφη την κοιτάω από πάνω μέχρι κάτω..Από δίπλα μου ο Χρήστος την είδε και έμεινε κωκαλο..Ο Μαλακας του ειπα είΝαι δικαι μΟυ..
Τέλος πάντων..Την περιμέναμε στο σαλόνι και όταν κατεβενει σηκωθηκαμε και φυγαμε..

~Σκέψεις του Χρήστου~

Ο Δημήτρης μου είχε πει πως ήταν μια Χριστίνα πολύ όμορφη και καλή κοπέλα και πως πρόσφατα χώρισε και ότι του αρέσει κι άλλες τετοιες μαλακιες..καθώς ανοίγει την πόρτα την βλέπω με ένα πάρα πολύ ωραίο φόρεμα..Τελικά δεν περίμενα να ήταν τόσο κούκλα..αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι γιατί την θέλει ο Δημήτρης...και επειδή την θέλει ο Δημήτρης εγω τι δηλαδή? Στο πηγάδι κατουρησα?? Όταν θα πάμε στο Μπαρ θα της ζητήσω να χορέψουμε και εκεί θα κάνω τις πρωτες μου κινήσεις..Δεν νομίζω να είναι παρθένα..αλλά...Όχι δεν υπάρχει αλλά δεν είναι ΣΙΓΟΥΡΑ παρθένα..

~Σκεψεις Χριστίνα~

Καθώς πήγαμε προς το αυτοκίνητο ο Δημήτρης έκατσε στην θέση του οδηγού ενω εγώ με το παιδάκι πίσω..ακόμα δεν τον έχω γνωρίσει αν και φαίνεται καλό κομμάτι...Ναι αλλά εσύ θες τον Δημήτρη...Όχι πως σου ήρθε αυτό? Μην αρχίζεις Βίβιαν και είμαι με κόσμο...λοιπόν συνεχίζω..

"Γεια σου Χριστίνα με λένε Χρήστο" μου είπε καθώς με 'ξύπνησε' από τις σκέψεις μου..

"Και από που με ξεεερεις εσυ είπαμε?"

"Μου έχει μιλήσει ο Δημήτρης για εσένα.." αω μωλε ο γλυκούλης μου...Όταν όμως το είπε αυτό ο Χρήστος.? Χρήστο δεν τον είπαμε? Ναι...λοιπόν συνεχιζω...έσφιξε το τιμόνι του...μα καλά ζήλευε? Μπα δεν νομίζω? Μωρέ λες?? Θα κάνω πάω λίγο πιο κοντά στον Χρήστο ώστε να δω τι θα κάνει..αλλά λες και ήταν μέσα στην σκέψη μου και ηρθε πιο κοντα μου και ο Δημήτρης μας κοιτούσε από το μικρό καθρεφτάκι..να μην τα πολυλογώ φτάσαμε στο μπαράκι κατεβήκαμε αλλά και κακή μου τύχη αλλά μπορεί και για καλή μου τύχη με επιασε από το μπράτσο ο Δημήτρης

"Μην τολμήσεις και κανείς κάτι μαζί του."

"Εσένα τι σε κόφτει?"

"Ποιος μίλησε για κόφτει?" Αχουτο θα το βαρεσω όμως..

"Άσε με ρε Δημήτρη" και εκείνη την στιγμή με αρπάζει πήγε να με φιλήσει??? ΟΜΓ ΘΑ ΜΕ ΦΙΛΑΓΕ ΑΛΛΑ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΧΡΉΣΤΟΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΧΑΛΑΣΤΡΑ...

"παιδιά ελάτε πάμε μέσα.."

~Μετα από 1-2 ώρες~

Σηκώθηκα με τον Χρήστο να χορέψουμε γιατί βαρεθήκαμε τόσην ώρα καθηστει μας πιάστηκε ο Λώλος μας..(κολος μας ήθελα να πω)

Καθώς χορεύαμε με παίρνει από το χέρι και πάμε στις τουαλέτες..αρχής να με φιλάει στον λαιμό...Μετά κατευθύνθηκε προς τα χείλη μου..με φίλησε τα χέρια του άρχισαν να πηγενουν προς το 'μπικινι' μου και άρχισα να φοβάμαι πήγε. Μου το ανεβάσει αλλά το σταμάτησα..

"Πες μου ότι είσαι..?"

"Ναι συγγνώμη" του ειπα και εφυγα κλαίγοντας από το μπάνιο και πήγα προς τον Δημήτρη

"Θέλω να φύγω καλό βραδυ" άνοιξα την πόρτα του μπαρ και έφυγα..μα ένα χέρι με κράτησε..και ήταν ο...

Γεια σας γκαις!
Ποιος λέτε να είναι?
Καλά όλοι καταλάβατε νομίζω...
Τα λέμε στο επόμενο παρτ

Φιλουθκια

-Χ

Ο "Γειτονας" ΜουTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang