Nu pot sa te uit...

850 53 9
                                    

Capitolul 6


"-Audrey...trebuie sa iti spun ceva...Noi...toti..suntem vampiri"

Vampir. Acest cuvant nu vrea sa imi iasa din cap oricat de mult as incerca.
Faptul ca am aflat ca Harry este lucrul asta, nu numai ca m-a ingrozit,dar si m-a facut sa nu stiu cum sa ma comport in jurul lui. La scoala,cand trec pe langa el, imi las capul in jos si merg repede fara sa aud ce imi zice, cu toate ca mereu ma roaga sa-l ascult. Imi e frica si sunt foarte confuza,dar in acelasi timp ii simt si lipsa. Ii duc dorul sarutului nostru si momentelor petrecute impreuna. Ahh...chiar nu stiu ce sa fac!
Din nou, ma pregatesc de scoala si plec salutandu-l pe tata. Zilele astea au fost foarte grele pentru mine.
In scurt timp ajung la scoala si merg precauta. Inauntru o vad pe Kat langa dulapul meu,probabil asteptandu-ma.
-Audrey. Ce faci?
-Bine...tu?
-Offf! Iar ai fata asta. Nu te-ai impacat inca cu Harry? Asculta-ma. Cu toate ca nu stiu motivul certei asteia, trebuie sa va impacati! Tu nu vezi cum arati in ultimul timp? Esti trista si suparata si pe bune ca ma faci si pe mine sa bocesc din cauza ta.
-Imi pare rau Kat. Cred ca mai este nevoie de putin timp ca sa ne impacam. Eu...vreau sa il vad si sa-l iert dar in acelasi timp simt ca trebuie sa ma mai gandesc,intelegi?
-Oarecum... O sa plec acum. Iar imi vin alergiile. Zice aceasta prefacandu-se ca ii vine sa planga. Este asa o actrita!
Merg spre clasa la care am ora de mate si mai intai ma uit inauntru. Harry e acolo. Imi las capul in jos si ma asez fara zgomot in banca. Acesta isi intoarce privirea spre mine, dar eu nu ma uit inspre el.
-Audrey...
Avand mainile pe banca,el se intinde si imi atinge mana stanga. Repede mi-o trag inapoi si ma prefac ca citesc niste formule din culegere.
-Stiu ca nu citesti. Te rog, asculta-ma.
-Harry...Inca nu stiu ce sa fac in legatura cu secretul tau. Nu o sa spun nimanui, iti promit! Doar ca...am nevoie sa stau putin singura.
Acesta nu mai zice nimic si se intoarce. Ora incepuse,insa sunt sigura ca niciunul dinte noi nu era atent. Cand se suna, imi iau repede geanta si ies prima din clasa. Merg repede pe hol sa scap de Harry, dar cum credeam m-a ajuns din urma. Doar e un vampir,nu?!
-Audrey! Stai..
-Nu vreau sa vorbesc acum. Pa.
-Nu! M-am saturat sa ma tot eviti. Imi pare sincer rau pentru ce sunt, dar nu am de ales! Crezi ca am vrut sa fiu asa? Tu nu intelegi.
-Nu,ai dreptate nu prea inteleg. De asta te evit...
-Pe bune,Audrey!
Ma intorc si plec de langa el. Cred ca am intrecut masura. Uneori sunt foarte incapatanata si urasc lucrul asta la mine. Vreau sa-l iert! Decid sa ma intorc si ma uit din nou dupa Harry.
Il vad...dar se pare ca nu era singur. Rosie, cea mai fitoasa tipa din scoala se pare ca l-a abordat. Il tinea de brat si se apropia foarte mult de el. Simt cum sunt cuprinsa de nervi si cand in sfarsit vede ca ma uit la ei, vine spre mine. Ma striga,dar eu ma fac ca nu il aud. La cat de suparata eram, nu am observat ca am dat peste cineva. Ma ridic de pe jos si imi cer scuze,la fel facand si el.Era un baiat cu parul saten si ochii albastrii si era chiar dragut,dar nu il puteam compara cu Harry.
-Imi pare rau,esti bine? Ma intreaba el.
-Da.Nu iti face probleme,nici eu nu am fost atenta.
-Eu sunt Jessie,apropo. Tu?
-Audrey.
-Esti cumva suparata?
-Pai...sa zicem ca nu e cea mai grozava zi din viata mea, zic eu cu un zambet usor trist.
-Probleme cu prietenul?
-Ceva de genul..
-Atunci,iti urez noroc si sper sa ne mai vedem, imi zice zambind.
-Mersi si eu.
Ma indrept spre urmatoarea mea ora si timpul trece foarte greu. La cantina deabia mancam asa ca am plecat inaintea celorlalti.
Merg linistita spre curtea scolii si ma asez pe o banca sub un copac ascultand niste muzica la casti. Dupa cateva minute cineva vine in fata mea dar nu imi dadeam seama cine pentru ca aveam ochii inchisi. Ii deschid si il vad pe Harry. Acesta avea o fata trista. Cred si eu ca ii pare rau pentru faza de mai devreme.
-Nu am nicio treaba cu Rosie.
-Iar eu nu te-am intrebat nimic. zic eu ironica.
-Audrey,haide. Ce vrei sa fac ca sa ma ierti? Imi place mult de tine si nu vreau sa te pierd din cauza asta. Da-mi o sansa sa iti explic.
Ma uit la el si vad ca avea o fata serioasa.
-Bine...Te ascult.
-Mersi mult. Zice acesta luandu-ma in brate. Stiam ca rosisem insa nu ma deranja. S-a asezat langa mine si a inceput sa vorbeasca.
-Deci,eu sunt un vampir de 112 ani. Am fost transformat de catre tatal meu la 18 ani ca sa nu mor in urma unei boli si de atunci imi pare rau ca am devenit asta. Cred ca ai observat, dar Anna si Chris nu sunt fratii mei adevarati. Eu am fost adoptat de familia lor dupa ce m-am transformat. Niciodata nu mi-a placut sa omor oameni asa ca de mult timp ma hranesc doar cu sange de animal. Nu o sa iti fac vreodata rau, Audrey,crede-ma! Tu...insemni mult pentru mine.
Eram emotionata de ce mi-a zis. Daca a zis ca fost adoptat dupa ce s-a transformat, inseamna ca nu avea parinti si traia singur??? Acum imi pare foarte rau ca nu l-am ascultat mai devreme.
L-am luat in brate si mi-am pus capul pe umarul lui. Il tineam strans si el la fel.
-Imi pare rau, ii soptesc eu.
-Nu e nimic, micuto! Nu e vina ta.
Imi ridic capul si ma uit in ochii lui verzi superbi. Era perfect, era grozav,era...al meu. Ma aplec spre el si il sarut pasional. Acesta ma ia de talie si ma trage mai aproape de el. Mainile mele erau acum in parul lui,fiecare savurand momentul. Cred ca ne-am sarutat cateva minute bune pentru ca eu ramasesem fara aer. Dupa aceea il iau din nou in brate si imi inchid ochii.
-Cred ca trebuie sa mergem,micuto. Zice acesta trezindu-ma din visare.
-Ai dreptate! Haideeee! Zic eu sarind imediat in picioare.
O doamnee cred ca s-a sunat deja. Cum am putut sa uit ca mai aveam ore? In timp ce alergam impreuna l-am vazut pe Jessie,parca,indreptandu-se si el spre cladire.
-Jessie! Il strig eu.
-Da?
-Asteapta putin.
Cand ajungem in dreptul lui,Harry se opreste brusc si incepe sa maraie.
-Ce s-a intamplat, Harry? Il intreb eu.
-Jessie Blue! Ce cauti tu aici?! Tipa El.
-Buna si tie....Harry!

-----------------------------------

Sper ca v-a placut :D. Lasati va rog niste pareri :)

Pastreaza-mi secretulWhere stories live. Discover now