*Part thirty seven*-''Harry,my love,where are you?''

2K 122 27
                                    

След като се качих в самолета,заех запазеното ми място-това до прозореца.Вече бяха сложили куфара ми в багажното помещение,затова от мен се изискваше само да се настаня удобно на седалката си, и да затегна силно колана си.Погледнах през миниатюрното прозорче земите на скъпия за мен Лондон и се усмихнах леко.Знаех,че ме очакваше нещо ново.Нещо различно,което щеше да промени из основи живота ми.Знаех,че трябва да се изправя с високо вдигната глава с трудностите,които щяха да се появяват на пътя ми в Париж.Но аз бях готова да се боря.Бях готова да извоювам жадуваната промяна.

Извадих телефона от джоба на дънките си и започнах да разглеждам галерията си.Винаги когато видех някаква снимка,на която бяхме аз и Хари,я подминавах по най-бързия начин.Трябваше да изтрия всичко, свързано с него,но ми беше ужасно трудно.Може би исках да запазя за себе си някаква част от абсурдната ни връзка.

По едно време,точно преди да тръгне самолета,до мен се настани момче с светло кафеникава коса и сини очи.Опитвах се отново да съсредоточа погледа си върху телефона,но не можех.Изглеждаше симпатичен.Реших да го заговоря.Какво пък толкова?!

-Здрасти!-продумах,подавайки ръката си в знак на здрависване.Въпросното ми действие привлече вниманието му и той също подаде своята.

-Здрасти.-отвърна.-Леле,ръцете ти са ледени.-отбеляза,усмихвайки се.

-Да,когато съм нервна обикновено това е страничната реакция,която се получава-засмях се тихо.

-Да,когато съм нервна обикновено това е страничната реакция,която се получава-засмях се тихо

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Казвам се Луи.-представи се.

-Лондън-кимнах.

-Приятно ми е.Какво те води към Франция?-попита.

-Там ще живея.Случиха ми се някои доста...неприятни неща и реших,че се нуждая от промяна.А каква по-добра възможност от Франция-засмях се.

-Je comprends Mlle . -отвърна,също засмивайки се.

-А това трябва да означава?-повдигнах учудено вежди.

INNOCENCE (BG Fanfic with Harry Styles)Where stories live. Discover now