*Part fifteen* - ''Kiss me,London''

3.2K 192 14
                                    

Очите му се забиха право в мен.Наподобяваха остри копиета,които пронизваха всеки инч от тялото ми.Увереността ми започна малко по-малко да се губи.Но аз просто бях длъжна да се справя с влудяващата ме несигурност и да продължа със започнатото.Нямаше връщане назад.Или сега ,или никога.

-Слушам те. - отвърна спокойно.Ама той сериозно ли?! Аз се побърквам от напрежение ,а той стои безучастно срещу мен и се изявява като пълен непукист.

- Аз ... - започнах колебливо. - Ние не можем да бъдем просто приятели.Това е ясно и за двамата,нали? - попитах,вперила поглед в него.Очаквах реакцията му.Исках да чуя дрезгавия му,но все пак секси глас,който караше краката ми да се подкосяват.

Но единственото нещо,което той направи, бе да кимне леко с глава.Как мразех тази негова непредсказуемост.

-Хари ... ти изпитваш ли това ,което аз изпитвам към теб? - прошепнах. - Аз мисля,че ...те харесвам. - изстрелях последната дума със скоростта на светлината.Усетих как бузите ми започнаха да горят от срам.Не мога да повярвам,че му го признах.Не съм и мислила,че имам чак такава смелост да призная на някого за чувствата си. Не можех да го погледна в очите,защото помитащата вълна на смущението ме бе заляла изцяло.Усетих как почвата под мен започна да се руши.Молех да ме приеме при нея , за да не чуя произнасянето на ужасни думи като: не е взаимно.

Той повдигна брадичката ми , заклещвайки я между палеца и показалеца си и заключи погледа си с моя. Изумрудените му очи попиваха всяка частица колебание от мен.Стига да ме даряваше с това изящество, което бяха ирисите му,бях готова да направя всичко за него. Бих му дала всичко,което поиска.

Отклоних взора си от неговия,изпиващ ме и се загледах в плътните му устни.Той ги отвори малко.Долових приятният му дъх с ухание на мента.Галеше кожата на лицето ми с топлината си.

- Целуни ме,Лондън. - примами ме с похотлива нотка в гласа си. - Хайде,Лондън. Не се страхувай от мен.- Знам ,че ме желаеш също толкова силно,колкото и аз теб.

Нямах наистина никаква представа как да постъпя.Да се отдам да изкушението и да му позволя да ме дари с неутолимо удоволствие или да послушам съвестта си,която ми казваше,че ще остана излъгана от него.Че той щеше да ме използва за собствените си нужди и аз щях да се превърна в една невзрачна пионка в мръсната му игра.

И едва сега осъзнах,че той всъщност не беше отговорил на същинския ми въпрос - дали искрено ме харесваше. Отдръпнах се от него,поглеждайки го с отвращение.

- Опита се да ме изиграеш , Хари , но аз не съм толкова лесен опонент,за какъвто ме имаш. Накрая ще има само един победител и това ще бъда аз!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Съжалявам , че чак сега пуснах главата! Днес почти нямам никакво време и затова се получи и толкова кратка. :(

СЪЖАЛЯВАМ! :(

Надявам се да ви е допаднало това,което успях да напиша. <3

Ще се радвам да прочета коментарите ви за главата. <3

Гласувайте също ,ако желаете. <3

Обичам ви!!! <3

П.П Не можах да видя в интернет снимка на Шайлин с къса коса , която да се вписва в главата и затова слагам тази. :) <3

И щях да забравя да ви попитам : Новата корица повече ли ви харесва от старата?

INNOCENCE (BG Fanfic with Harry Styles)Where stories live. Discover now