*Part twelve* - '' Because i ... ''

3.5K 220 10
                                    

Никога преди не си бях и представяла,че някога ще се стигне до този епичен момент. Две момчета да се бият за мен. Трябваше ли да бъда щастлива от този факт? Може би в сънищата ми да , но не и тук. Хари щеше да размаже физиономията на Найл , въпреки многобройните ми опити да издърпам тялото му на безопасно разстояние. Той приличаше на обезумял звяр, чиято плячка е отнета и опитваше със зверски усилия да си я върне обратно. Иронията тук е , че аз бях тази плячка , а той беше хищника , който беше готов да убие дори невинни очевидци , попаднали на грешното място в грешното време... 

Опитвах се да повикам помощ , но за останалите хора на купона , това сбиване представляваше просто един цирк. Всички се кискаха от страни и викаха имената ту на Хари , ту на Найл.За мен това беше една от най-ужасните вечери , на които съм имала ''честа'' да присъствам.

- Моля те, Хари! - изхлипах.Очите ми бяха пълни с горещи сълзи,напиращи да излязат на повърхността .Боях се,че ако им дам разрешение,никога повече нямаше да спрат да текат.

Държах едната ръка на Хари,правейки пореден опит да отблъсна тялото му от вече пълното с прорезни рани на Найл.За няколко секунди видях всичко на лента. Хари освободи ръката си от моята и ме блъсна.Проправи си път сред тълпата, насъбрала се около спречкването и се обърна отново назад , за да ме удостои със смразяващ всяка клетка от тялото ми поглед.Отклоних взора си от неговия и пристъпих с бързи крачки към Найл. 

- Разкарайте се! Няма какво да гледате! - извиках враждебно на ''безучастната публика'' от безмозъчни индивиди.Те ме послушаха и се разотидоха.

Обърнах лицето на русия към себе си и се стреснах.То беше подуто от нанесените удари.Имаше големи синини по очите.Кръв се спускаше от носа и устата му.Лявата му вежда също беше пукната.Хари го беше подредил жестоко.Успях да различа жарък пламък на гняв , но и разбиране пропило саксонско сините му очи. 

- Найл, съжалявам. Наистина...

- Няма защо да ми се извиняваш , Лондън. - отвърна едва доловимо. После се закашля и изхвърли кръв,заседнала в устата му.- Хари имаше право да постъпи така с мен. - обясни спокойно. 

- Моля?! - изгледах го невярващо. - Какви ги говориш,Найл! Той нямаше абсолютно никакво право да те напада! - контрирах с ярост.

- Имаше... Лондън , ти си негова.Ти си момичето на Хари и това означава , че никой не може да те пипне дори и с пръст. - усмихна се с половин уста.Знаех,че това действие му причинява ужасна болка,но въпреки това продължи да ме гледа спокойно.

INNOCENCE (BG Fanfic with Harry Styles)Where stories live. Discover now