*Part eleven* - ''Harry!''

3.5K 223 14
                                    

Самодоволна усмивка плъзна по лицето ми след прочитането на съобщението от Хари. Той определено си мислеше , че съм зависима от него , но това не беше така. Можех да преобърна ролите ни. Аз щях да бъда тази , която да определя правилата в тази мръсна игричка на надмощие. 

Пръстите ми започнаха бясно да натискат бутоните на телефона. Щеше да види този кучи син с кого си има работа , защото несъмнено старата Лондън , вече не съществуваше. Или поне беше дълбоко скрита навътре в душата ми. 

'' Благодаря ти за милия комплимент, захарче.

Но запомни едно - тази игра се играе от двама...;) ''

Запалих двигателя на колата и се отправих към квартирата. В университета чух , че Найл Хоран днес ще прави парти и всички са поканени. Не знаех как ще събере толкова много хора на едно място. Горко на родителите му като заварят в какво окаяно състояние щеше да бъде къщата им след купона. Аз щях да отида на партито, за да уважа Найл. О, кого заблуждавам - естествено , че ще отида , за да накарам Хари да страда! 

Извадих дрехите , които си бях накупила от торбите и започнах да ги разглеждам. Имах идеалното попадение за предстоящото забавление - рокля , в черен цвят с обло деколте,с дължина малко над коленете и ръкави , обрисувани с дантелени шарки. 

Погледнах часа , за да видя още колко време ми оставаше за приготовления. Имах два часа и сметнах , че това време ми беше напълно достатъчно , за да преобразя облика си. Съблякох се и се запътих към банята.Завъртях ключа на вратата и започнах да пълня ваната с вода.За да придам уютна обстановка , докато релаксирах , сложих соли за вана с аромат на лавандула и накиснах напрегнатото си тяло в приятно горещата вода. Всеки мускул започваше бавно да се отпуска и да се поддава на приятното усещане. Дори посмях да затворя очите за няколко минути и да освободя ума си от мислите , които бродеха в главата ми. 

Когато усетих , че водата започва да изстива , излязох от ваната и се загърнах с бялата , пухена хавлия , която прикри голото ми тяло.Отключих вратата и взех необходимото бельо в черен цвят от шкафа си. Положих роклята върху тялото си и се огледах. Стоеше ми впечатляващо добре. Знаех,че ще привлека погледите върху себе си. А при мисълта Хари да ме види в този вид, потръпвах. Облякох изящната дреха и се заех с грима си. Сложих си рубинено червило , а клепачите си оцветих с тъмен , вечерен нюанс. 

Погледа ми отново се закова върху дървения часовник , отброяващ минутите до 21:00. Взех ключовете от колата , които преди това бях оставила на етажерката и излязох,заключвайки след себе си. По пътя стомаха ми започна да се свива от приятна тръпка.Нервно затраквах с пръсти по волана,докато карах към къщата на Найл. 

Минутите,прекарани в колата,се нижеха като мъниста на броеница.Вече виждах металната ограда, придаваща на къщата античен и загадъчен стил. Загасих двигателя и излязох от колата.Хвърлих й последен поглед , преди да се отдалеча достатъчно от нея. 

Влязох в къщата , с надеждата да срещна по-скоро някое познато лице. И ето ,че го срещнах. Видях Найл , който беше заобиколен от няколко момичета , които видимо му се натискаха.Приближих се към него и го задърпах на безопасно разстояние от харпиите , които щяха да го изядат с очи.

- Хей! - поздрави ме той. - Благодаря,че ме измъкна от ...ами сещаш се. - усмихна се чаровно.

- Да,няма проблем. - кимнах. Тъй като чух ,че в къщата се носеше финия звук на една от любимите ми балади , предложих на русокосото момче да потанцуваме. Той се съгласи и обхвана талията ми с двете си ръце. Аз в свой ред поставих ръцете си на врата му , скъсявайки дистанцията помежду ни. Положих глава върху гърдите му и затворих очи. Забързаното туптене на сърцето му , ми придаваше усещане на покой.Тъкмо когато се бях унесла напълно от танца , някои грубо ме издърпа настрана. Моментално отворих очите си и видях как Хари се нахвърля с юмруци на Найл. 

- Хари! - пропищях , но гласът ми прозвуча някак глухо , далечно ...

________________________________________________________________________________

Хей,новата глава вече е тук и се постарах да я направя по-дълга от обикновено! Как ви се струва? Интересно ли ви беше?  <3

И ОТНОВО ИСКАМ ДА БЛАГОДАРЯ ЗА ОГРОМНАТА ПОДКРЕПА , КОЯТО ПОЛУЧИХ. ЗАДЪЛЖЕНА СЪМ ВИ И ВИ ОБИЧАМ СТРАШНО МНОГО<3

INNOCENCE (BG Fanfic with Harry Styles)Where stories live. Discover now