Del 7

623 38 3
                                    

Klockan var 00:00 och jag satt i Jacks soffa. Vi hade varit här i 4 timmar och de vi gjort var att spela kort, kolla på film, skratta och prata ganska högt. Jack hade gått in i toan och höll på att ta en dusch. Jag satt och kollade på "let's be cops" och skrattade lite för mig själv. Jag höll på att dricka Cola. Jag hade druckit typ 6 stycken. Jag älskar verkligen cola men när jag dricker de sent som nu kan jag bli trög, typ galen och skratta för ingenting ibland. De hade gått typ en halvtimme och Jack hade inte kommit tillbaka. "Hur länge duschar inte han? ,Okej jag duschar typ på en halvtimme själv men killar brukar bli klara efter 10/15 minuter eller något". Plötsligt så hörde jag någon gå ner från trappan. Det borde nog vara Jack för de var bara vi två här. Jag hörde att han hade kommit in i vardagsrummet och jag kollade på honom. Jag blev förvånad och kollade bak snabbt och kände hur mina kinder blev varma.

- Vad är de? Frågade han.
- Du har bara en handduk runt midjan gå och ta på dig kläder!! Sa jag högt med blicken bort från honom.
- Hahaha förlåt jag märkte inte ,sa han.
- Hur kunde du inte.. Aja strunt i de bara ta på dig! Sa jag snabbt.
- Okej frun ,sa han med en retande röst.

Jag hörde honom gå upp för trapporna och sedan en dörr öppnas. Jag lugnade ner mig och fortsatte att kolla på filmen. Klockan var 00:55 nu och vi borde nog sova men jag var inte trött, förmodligen av all Cola. Jack kom ner igen men ett par vita korta strumpor, gråa mjukisbyxor och en svart t-shirt. Jag kollade på honom och märkte inte att jag satt och stirrade på honom.

- En bild håller längre! Sa han och skrattade.
- Va?? Sa jag förvånat.
- Du stirrar på mig ,sa han och log.
- Oj.. Förlåt ,sa jag tyst.
- Jag börjar bli trött ska nog upp och sova! Sa jag.
- Okej jag ska va vaken en liten stund till ,sa han.

Jag sa godnatt och sedan gick jag upp till hans rum. Vi hade inte pratat om vart jag ska sova så jag tänkte att jag bara sover i hans säng så får han sova på soffan då. "Jag menar jag är ju en gäst så" ,tänkte jag och skrattade lite.

NÄSTA DAG

Jag vakande av att solen lyste upp hela rummet. Jag kollade på klockan och den var 10:12. Jag kollade snabbt bredvid mig för att se så att någon inte låg bredvid. Som tur så var ingen där. Jag kände doften av mat så jag tog på mig snabbt och sprang ner till köket.

- Varför springer du? Frågade Jack och kollade på mig.
- Ehh kände lukten av mat dah?! Sa jag.

Han skrattade lite och jag satte mig vid köksbordet. Jack tog fram två tallrikar och la de på borden sen så satte han sig mitt emot mig. Han hade lagat potatis med köttbullar och brunsås. Vi började att äta och prata lite om olika random saker. Efter vi hade ätit klart och diskat så gick vi till vardagsrummet. Jag hade tagit slut all Cola igår så jag tänkte att jag skulle gå och köpa ett nytt paket med color. Jag berättade för Jack, han var helt inne i sin Xbox men han nickade åt mig. Jag gick till hallen och tog på mig mina skor. Jag hade en kofta och de var inte kallt ute så jag tog ingen jacka med mig. Jag hade gått i typ en kvart nu och var äntligen framme vid affären. Jag gick in och tog ett paket med Coca cola. Jag gick ut med paket som jag värde på mina armar. Jag började att gå bort från affären och var nu halvvägs hem till Jack. Plötsligt kände jag en hand över min mun och näsa. Jag tappade paketet och försökte komma loss för att kunna andas. Personen tog tag i min arm med sin andra hand och sedan blev allt mörkt.

JACKS PERSPEKTIV

De hade gått en timme nu och Roxy hade fortfarande inte kommit tillbaka. Jag började bli lite orolig och bestämde mig för att gå ut och leta efter henne. Hon skulle gå och köpa Cola sa hon så jag började gå mot affärens håll. Jag såg något ligga på golvet några meter bort. Jag sprang fram till saken och såg att det var ett paket med Coca Cola. "De här borde vara Roxys ju!" Jag kolade runt och kände hur mitt hjärta började dunka snabbare. "Vart är hon? ,Paket är på golvet någon måste ha tagit henne." Plötsligt såg jag några fotsteg på en lera som var bredvid marken och stegen ledde in till skogen. Jag skyndade mig snabbt att följa stegen. Efter några minuter tog stegen slut och när jag kollade upp var jag framför en grotta. Jag skata in och började höra något längst in.

"Är....hon....let....eft...."

Jag kunde inte höra direkt vad personen sa eftersom jag var för långt bak. Jag bestämde mig för att gå närmre när jag hörde någon skrika.

- SLÄPP MIG!!!!

"De där är ju Roxys röst!" Utan att jag visste om de började jag att springa mot rösterna. Jag stannade av att jag såg en svart figur trycka upp Roxy mot väggen. Hon hade blod på knät, några små skrapsår på armarna och hennes kläder hade blivit smutsiga.

- SLÄPP HENNE! Skrek jag.

Den svarta figuren släppte Roxy och kollade bak på mig. Då märkte jag att de var en person som jag inte hade sett på väldigt länge.

The Magic Black WolfDär berättelser lever. Upptäck nu