3.8

4.8K 330 30
                                    

Chanyeol son kez masaya göz attıktan sonra her şeyin hazır olduğuna karar verdi ve aynanın karşısına geçip saçlarını düzeltti yeniden.

Küçük olana karşı olan hislerini artık anlamıştı. Sadece bunu telefonda basit bir mesaj yoluyla söylemek istemiyordu.

Saçlarını iyice düzelttikten sonra kanepeye bıraktı bedenini. Eline telefonunu alıp saate baktığında çoktan 20.00'ı geçtiğini gördü. Birkaç kez elinde telefonu çevirip sabırsızca oturduğu yerde ayağını yere vurduktan sonra sesli bir nefes bıraktı boş salona. Ardından Kakaotalk'a girip sohbet kutusuna tıkladı ve klavyenin açılmasını bekledi. Kısa süre sonra klavye açıldığında hızla mesaj yazmaya başladı.

Channie'm: Neredesin Baekhyun? 1
Seni bekliyorum 1
Gel artık. 1

Mesajı attıktan sonra yeniden ayağını oturduğu yerde sallayarak beklemeye başladı. Bugün için hiç kimseye özenmediği kadar özenmişti ve ekilmek, istediği son şey bile değildi.
Kısa bir süre sonra telefonundan gelen bildirim sesi düşüncelerinden sıyırdı uzun olanı.

Puppy'm: Geldim de
Sanırım siteyi karıştırdım
Beni alabilir misin?

Channie'm: Tamam hemen iniyorum aşağı
Bekle.

Mesajı gülümseyerek yazdıktan sonra hızla üzerine bir hırka geçirip evden çıktı. Asansör şansına bulunduğu kattaydı bu yüzden beklemesine gerek yoktu. Hızla asansöre binip inene kadar ıslık çaldı.

Asansörün kapısı açıldığında yine aynı hızla dış kapıya ulaşıp açtı. Bir iki adım attıktan sonra önce sağına sonra da soluna baktı ve gördüğü bedenle gülümsedi.

Küçük olan kafasını kaldırmış etrafına bakınıyordu. Her zaman diğerini izliyordu ama bu büyük binaların bulunduğu yere hiç bu kadar yakından bakmamamıştı
İlgi odağı sadece uzun olanın odası olmuştu. Uzun olanın hasta olduğu gün ise endişeden hızla hareket etmişti ve şimdi o gün nasıl bulduğunu bile bilmiyordu. Bu yüzdendi yabancılık çekmesi.

"Baekhyun!" Uzun olan seslendiğinde, sesin geldiği yöne çevirdi bakışlarını. Utancını göz ardı ederek adımlarını Chanyeol'un olduğu tarafa yöneltti. Kısa süre sonra yanına vardığında Chanyeol de kendisi de gülümsüyordu.

"Hoş geldin Baekkie" Gülümseyerek konuştuğunda Baekhyun da iyice gülümsedi.

"Hoş buldum Channie"

Baekhyun lafını bitirir bitirmez uzun olan elini tutup içeri sürükledi peşinde. Geldiği hızla asansöre binip 7.kata bastıktan sonra küçük olana dönüp en güzel gülümsemesini sundu.

Baekhyun az önce el ele tutuşmuş olmanın şokunu atamadan gördüğü gülümsemeyle kalbinin kesinlikle bedeninden çıkmak istediğini hissetti.

Asansörün sinir bozucu sesi duyulduğunda geldiklerini anladı küçük olan. Chanyeol heyecanla ve sevinçle evinin kapısına ulaşıp açtı ve küçük olanın geçmesi için bedenini çevirdi hafifçe.

"Evime yeniden hoş geldin Byun Baekhyun." Yeniden gülümseyerek konuştuğunda Baekhyun da gülümsedi ve ilerledi.

Kapının önüne geldiğinde diğerinin gözlerine baktı. " Yeniden hoş buldum Park Chanyeol." Dedikten sonra içeri girdi. Chanyeol de arkasından içeri girmişti hemen.

Baekhyun'un gördükleri ile gözleri büyürken Chanyeol kendisiyle gurur duymakla meşguldu.

"Chanyeol...bu-bunlar..." Baekhyun önemsenmenin verdiği mutlulukla döndü diğerine, hızla yanına ulaşıp parmak uçlarına kalktı ve kollarını uzun olanın boynuna dolayıp sarıldı sımsıkı.

Chanyeol ilk önce şaşırsa da bunu belli etmeyerek kollarını beline sardı diğerinin ve gülümsedi. (Medyanın Baekhyun'un kollarını boynuna sarmış hali)

"Teşekkür ederim Puppy. Geldiğin için. "

-------------
Umarım beğenirsiniz ^^
Yorum olursa ben de çok mutlu olurum
Ve sanırım final oldukça yakın

Başka bir couple ile bir kakao daha isterseniz yorum ya da mesaj atabilirsiniz

Sizi seviyorum~

Hazırda bölüm kalmadı o yüzden geç gelebilir diğer bölüm sjsjsjs

KAKAOTALK||CHANBAEK[◆1]Where stories live. Discover now