63.

308 17 10
                                    

*5 WEKEN LATER*

Ik schrik wakker als ik gehuil hoor. Ik ga meteen rechtop zitten en wil opstaan als ik iemand mijn hand voel pakken.

'Nee princess, ga maar slapen' mompelt hij.

'Nee, jij hebt het minst geslapen, kom' zeg ik. Hij wilt nog reageren maar ik hoor hem alweer zachtjes snurken. Hij is echt moe.

Ik sta op en til Jaylinn voorzichtig uit haar bedje. Ze huilt nog steeds. Ik pak haar speentje en stop die in haar mond. Daarna wieg ik haar weer zachtjes en neurie ik wat.

'Rustig maar lieverd, mama is hier' fluister ik. Ze wordt al wat rustiger en ik zie haar oogjes dichtvallen. Het is al de derde keer dat ze wakker was geworden. En die eerste twee keer hielp Niall, dat was zo lief van hem. Hij is erg moe nu, ik laat hem morgen wel uitslapen.

Mijn blik schiet naar de klok. 4:09. Ik leg Jaylinn in haar bedje neer en ga dan naast Niall liggen.

'Hmm.. Babe' mompelt hij terwijl hij me tegen hem aan drukt. Ik druk een kusje op zijn borst en sluit mijn ogen weer. Uiteindelijk val ik in slaap.

~~~~~

Ik word wakker door twee zachte lippen tegen mijn wang. Ik open mijn ogen voorzichtig en zie Niall glimlachend naar me kijken.

'Goedemorgen babe' zegt hij. 'Goedemorgen sunshine, heb je nog een beetje kunnen slapen?' Vraag ik terwijl ik met mijn hand zacht door zijn haar haal. Hij knikt en leunt met zijn hoofd tegen mijn schouder.

'Ik hou van je' mompelt hij ineens. Ik glimlach

'Ik hou ook van jou' zeg ik terwijl ik een kus op zijn haar druk.

'Wil je nog uitslapen?' Vraag ik aan hem. Hij schudt zijn hoofd.

'Het is wel goed zo' zegt hij terwijl hij zijn ogen sluit.

'Moet je nog ergens heen vandaag?' Hij denkt even na.

'Volgens mij 1 interview, maar dat weer ik niet zeker' ik knik. Ze gaan zeker vragen over Jaylinn stellen.

'Mag ik dan al over Jaylinn vertellen?' Ik knik. Het is inmiddels 5 weken, er waren al geruchten en ooit moeten ze het weten. Ik hoor dan Jaylinn wakker worden.

'Ik pak haar wel even' zeg ik terwijl ik naar haar bedje loop. Ik til haar op en ze maakt een blij geluidje. Ik glimlach en kijk in Jaylinn's blauwe ogen. Die heeft ze zeker van Niall.

'Heb je lekker geslapen meid?' Zeg ik. Ze lacht en pakt mijn vinger vast. Ik grinnik en ga met haar in mijn armen op bed zitten.

'Ze is zo lief' glimlacht Niall. Ik knik.

'Zeker' zeg ik. 'Heb jij trouwens honger?' Vraag ik. Niall knikt

'Beetje' zegt hij

'Ik kook wel wat, kun jij misschien bij Jaylinn blijven' hij knikt en pakt haar vast. Meteen tilt hij haar omhoog en begint ze te lachen. Dit ziet er zo lief uit! Ik sta op en loop naar beneden. Wat zal ik maken...

POV NIALL

'Wie is mijn prinsesje? Ben jij dat?' Zeg ik tegen Jaylinn en ze kijkt me lachend aan. Ik kietel haar buikje zachtjes en ze begint weer een beetje te lachen. Ik ga nog verder en haar lach wordt steeds harder. Ik hou zo veel van dit kleine meisje. Na een tijdje stop ik en leg ik haar in mijn armen. Ze pakt mijn vinger vast met haar handje en speelt ermee. Ik glimlach en kijk naar haar ogen die zich helemaal op mijn vinger focussen. Toch maak ik me zorgen. Wat als ik weer moet gaan touren? Moet ik haar dan met Sophie achterlaten? Of zouden ze mee mogen? Ik kan ze toch niet voor weet ik veel hoe lang missen? Ik ben zo bang dat ik zo veel dat Jaylinn zal doen niet mee ga maken.. Dan word ik een slechte vader. Of wie weet vergeet ze me op een dag en herkent ze me niet meer.

'Niall?! Het eten is al klaar!' Hoor ik Sophie roepen

'Ik kom zo, ik kleed Jaylinn eerst even om!' Ik til haar op en loop met haar in mijn armen naar haar kamer.

'Nou, wat zal ik eens voor mijn prinsesje pakken..' Ze giechelt en ik grinnik. Ik pak voor haar een roze jurkje uit de kast met een legging eronder. Jaylinn houdt helemaal van jurkjes en rokjes. Als ik haar een broek aan wil doen werkt ze niet mee... Dus die kunnen weg. Als ik haar heb omgekleed loop ik met haar naar beneden. Ik leg haar in haar boxje neer en zet iets op tv voor haar aan.

'Ga maar lekker spelen' zeg ik waarna ik een kusje op haar hoofdje druk. Ik loop naar de eetkamer en zie dat Sophie de tafel voor mij heeft gedekt. Ik glimlach. Ze is zo lief.

'Heb je geen honger?' Vraag ik aan haar.

'Nee, ik heb al gegeten' zegt ze. Ik knik an ga aan tafel zitten. Ze gaat tegenover me zitten waar ik best blij mee ben, ik wil niet alleen zijn.

'Waar is Jaylinn?' Vraagt ze.

'In de box in de woonkamer, geen zorgen' lach ik. Ze grinnikt.

'Zin in je interview?' Vraagt ze. Ik knik snel.

'Natuurlijk! Maar gaat het niet moeilijker voor jou worden. Ik moet vaak weg en jij bent alleen..'

'Maak je geen zorgen, het lukt me wel! En anders heb ik Perrie, Sophia of Sacha wel!' Zegt ze vrolijk. Ik knik. Ik kijk op de klok. 12:00 oops...

'Sorry babe, ik moet gaan' zeg ik terwijl ik mijn bord pak en aan het aanrecht leg. Ze knikt en helpt me mee. Ik loop naar Jaylinn en druk een kusje op haar hoofd.

'Tot straks prinsesje van me' ze lacht en kijkt me aan. Ik zwaai en ze zwaait vrolijk terug. Ik grinnik en loop de gang in

'Veel plezier' zegt Sophie terwijl ze een kus op mijn lippen drukt.

'Hmm.. Is goed, ik ben rond vijf uur weer thuis, ja?' Ze knikt.

'Weet je zeker dat het lukt? Ik kan het ook afzeggen hoor..' Ze schudt haar hoofd.

'Dat hoef je niet te doen. Het gaat lukken, echt waar' zegt ze terwijl ze met haar handen langzaam over mijn armen wrijft. Ik knik en open de deur.

'Tot vanavond princess!'

'Doei!!' Zegt ze. Ik ga in de auto zitten start hem op. Ik zie Sophie nog steeds bij de deur staan en glimlach. Ik hou zo veel van haar.
Heey ik heb een vraagje, ik heb dit boek bijna afgeschreven, hoofdstuk 64 is klaar en ik ben met hoofdstuk 65 bezig. Willen jullie dat ik alles vandaag publiceer? Of dat hoofdstuk 65 later komt? Jullie mogen kiezen :)

Xxxx Damla

Stupid life. Or not? *AAN HET HERSCHRIJVEN*Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu