30 de zoektocht

559 43 4
                                    

POV SOPHIE
Ik loop rond en zie dan een man, een vrouw en een klein meisje van 4 in een speeltuin.
'Jeej! Sophie vindt dit leuk!' Ik zie ze glimlachen en verder spelen. Dan zie ik iets in een boom liggen. Ik loop erheen en pak het op. Er staat de letter I op. Oke, de eerste letter heb ik! Dan komt mijn moeder naar me toe.
'Je hebt in totaal 10 letters die je moet vinden en je moet er 2 woorden mee maken.'
'Oke, Dankje mam' zeg ik. Dan zie ik weer een herrinnering.
'Hallo! Ik ben Sophie, ik ben 5 jaartjes oud en ben hier nieuw.' Dan loopt er een meisje naar haar toe.
'Hoi! Ik heet Sacha! vriendinnen worden?'
'Jaaaa' dan huppelen ze samen maar de glijbaan. Ze spelen wat. Ik loop er ook heen en zie iets in de zandbak liggen. Ik pak het op. Het is de letter H. Dan zie ik mezelf weer. Niall zit naar me te kijken, gosh hij ziet er moe uit!
'Sophie, alsjeblieft word weer wakker. Word in ieder geval binnen 2 maanden wakker, anders komt het niet goed, we zijn 1 week verder. Alsjeblieft kom terug' dan pakt hij mijn hand en lopen er tranen over zijn wangen. Ineens is het weer zwart. Ik probeer met alle macht heel zacht te knijpen in zijn hand.
'Dus je hoort me!' Zegt hij iets vrolijker. Dan hoor ik hem opstaan en weglopen en ben ik weer bij mijn verleden. Ik ben hier 12.
'Sacha! Waarom doe je zo raar!?'
'Dat weet je zelf trut!!' Roept Sacha boos
'Vertel dan wat ik gedaan heb!!'
'Weet je wat, wij zijn geen vriendinnen meer!' Zegt ze boos en ze gooit een ketting op de grond. Ik zak in elkaar en begin te huilen. Dan zie ik een doos met zakdoeken liggen. Daar ligt vast een brief!! Ik ren er meteen heen. Yepp, het is de letter R. Ik zie dan mezelf weer. Wow, SACHA staat bij mijn ziekenhuisbed!!!
'Sophie, het spijt me zo... Als ik wist hoeveel pijn we jou deden en hoe het voor je thuis was had ik dit echt nooit gedaan! Sorry... Word Plies wakker' wow, dus SACHA HEMMINGS de bitch van de school zegt SORRY tegen MIJ! Oke, nu weet ik het zeker: ik MOET wakker worden!!

Stupid life. Or not? *AAN HET HERSCHRIJVEN*Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu