Kapitel 11

92 7 0
                                    

Jag och Elin hade fixat oss i flera timmar innan vi började dra oss mot festen. Dock hade vi spenderat ännu mer tid åt att planera ut en massa saker om Kevin, till exempel vad jag och han skulle prata om, hur jag skulle försöka få honom intresserad av mig och tja, sådana viktiga saker helt enkelt.

När vi var framme vid adressen som Kevin gett oss stod vi framför en stor villa och av det man kunde bedöma från husets utsida var det en rik familj som bodde där. Väl inne i huset var det mer folk där än vad vi hade föreställt oss. Vi hälsade på några som vi kände igen från skolan och letade sedan fram oss till drickan.

Jag hade inte så bra minnen kopplade till alkohol så jag bestämde mig för att ta det lugnt med sånt ikväll. Men Elin tänkte nog helt tvärtom än vad jag gjorde, för hon stod bokstavligen och öste i sig vodka.

Plötsligt la någon en hand på min axel och jag vände mig om. Det var Kevin och hans vän Felix.

"Hej!" Sa jag och Elin glatt i kör mot dom och vi skrattade till.

"Hur är läget?" Frågade Felix nervöst Elin.

"Skitbra! Kom så dansar vi", sa hon och ställde ner spritflaskan. Sedan drog hon vingligt iväg honom mot dansgolvet.

"Jag måste bara gå och fixa en grej, är tillbaka om någon minut bara", sa Kevin och blinkade mot mig.

"Okej, jag väntar på dig här", log jag som svar.

Jag blickade ut över alla människor som var på festen och fastnade med blicken på Felix och Elin. De dansade och skrattade mycket. Man kunde direkt se att Felix gillade Elin, han var inte riktigt diskret med sina små komplimanger och flörtiga blickar mot henne. Dock tror jag att Elin var lite för påverkad för att själv märka det.

Medan jag stod och tänkte på hur tydlig Felix var med att han gillade Elin och hur kul det skulle vara att berätta allt för henne imorgon, kände jag hur någon tog tag i min hand. Det var Kevin som hade kommit tillbaka.

"Kom", sa han och började dra iväg mig. Han ledde mig till en trappa som gick till husets ovanvåning. Vi kom fram till ett sovrum och han satte sig genast på sängen.

"Här", sa han och klappade med handen bredvid sig. "Sätt dig". Jag gjorde som han sa och undrade vad han tänkte göra därefter.

"Du är så jävla snygg. Vet du det?" Sluddrade han fram efter ett tag.

"Tack, du är inte så dum du heller", svarade jag och skrattade till.

Han log fånigt och drog handen genom håret.

"Vet du varför jag var borta en stund förut?" Frågade han sedan.

Jag skakade på huvudet.

"För att fixa en sån här", sa han sedan och fiskade upp en kondom ur fickan. Jag stelnade till. Det hade jag verkligen inte väntat mig.

Att förlora oskulden var ändå en sak som betydde någonting för mig. Och jag hade inga planer på att förlora den på en fest med en full kille, som jag för övrigt inte ens kände så bra än... Nej, det  kändes inte bra alls.

Plötsligt lutade sig Kevin in lite väl för fort för att kyssa mig och jag ryckte undan.

"Ehm... Nej, det här kommer inte hända. Jag tror nog att det är bäst om jag går", sa jag och reste mig snabbt upp från sängen. Han tog ett hårt grepp om min handled och drog våldsamt tillbaka mig ner igen. Jag kände genast ett kraftigt obehag inombords.

"Vad fan håller du på med?" Sa jag och sneglade ner mot min hand där han fortfarande höll kvar sin.

"Men kom igen, var inte så pryd Amanda. Vi gör det bara! Vad spelar det ens för roll?" Tjatade han irriterat.

Det var skrattretande att han trodde något sådant kunde få mig att ändra mitt beslut. Jag skakade på huvudet.

"Hör du dåligt eller? Jag sa nej", sa jag och reste mig upp ännu en gång.

Det mörknade till i hans ögon.

"Du är en liten otacksam slampa, vet du det?" Sa han sedan.

Wow, killar och deras logik.

"Trevligt. Hejdå Kevin, hoppas du får ett desperat ligg tillslut. Jag tror på dig", sa jag och log sarkastiskt. Sedan vände jag på klacken och började gå ner mot festen igen.

Det är verkligen obehagligt hur fort någon kan förändras. Man tror att man känner en person, sedan visar det sig att hen egentligen är raka motsatsen.

Elin dansade fortfarande med Felix på nedervåningen. Jag gick fram till dom.

"Tjeeena! Vad har du gjort? Och var är Kevin?" Frågade Elin. Hon sluddrade så mycket att det var svårt att ens urskilja orden.

"Jag berättar sen. Kom, det är nog dags att vi går hem nu", sa jag och började dra med mig henne. Hon nickade och sa hejdå till Felix. Sedan började vi gå hemåt.

En Andra ChansWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu